28 Ağustos 2011, Pazar 14:01:25

AHL'DE VEDA İZDİHAMI...

Fenerbahçe'nin PSG kulübüne sattığı Diego Lugano, Atatürk Havalimanı'ndan taraftarlarca uğurlandı...
  • sen sert topcu gormemıssın, dunyanın en ıyı stoperlerdem biri olan pepe'yi izle, yada ön libero gattuso'yu. bu kadar düz bakan bi zihnıyete buyuk topcular tabı kı gelmes. adam muthıs bı stoperdi. sert olacak tabı kı ama ben kımsenın ayagını kolunu kırdıgını gormedım. servetten daha kazma değidir merak etme... ayrıca çirkef derken? sanırım bülent korkmaz, hasan şaş, hagi, ayhan akman, arif erdem gibi adamlardan söz ettin...
  • Evet aynen katiliyorum degerli yorumcu, bebek yuzlu katil lugano, bileklerini curuttugun futbolcular eminim sen gittigin icin gobek atiyorlardir. Turk futbolu senin gibi cirkef bir insandan kurtuldugu icin bayram ilan edilmeli aslinda.
  • Orası ne bir huzur evi ne bir cami avlusu.Orada sevinen sevincini, üzülen üzüntüsünü açıkça ifade eder.Rahatsız personel varsa evinden çıkmasın.
  • Orası aynı zamanda bir iş yeri. İnsanlar çalışıyor, yolcuların tek istediği ise huzurlu bir seyahat. İnsanların huzurunu kaçırmaya hakkı yok kimsenin. Bağrış çağrış yaptıkları hoş değildi.
  • Fenerbahçeli vefalıdır,iyiyi de kötüyü de unutmaz.Tüm Fenerbahçelileri bu zor günümüzde katkı yapmaya davet ediyorum.( Hedef 1 milyon taraftar kart )
  • Bu tarz izdihamların önüne geçilmelidir. Futbolcu karşılama, uğurlama , ünlülerin yarattığı kalabalıklar..
  • bebek katili suratli lugano :) kasap lugano. gule gule..
  • Lugano'ya Fenerbahçe ve Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür etmeliyiz. Ama takımın üzerinde bu kara bulutlar varken ayrılmak pek uygun da olmadı hani. Yönetimin aldığı her kararı destekleyeceğiz. Gerekiyorsa tüm futbolcuları satabilirler, baki kalan Fenerbahçedir, yeniden kurarız. Fenerbahçenin şampiyon olmak için üç kağıda ihtiyacı yok. Atılan iftiralar yakında ortaya çıkar. Yıldırım Başkana geçmiş olsun, hiçbir başkan bu kadar hizmet veremedi. başarısını gösteremedi.
Fenerbahçe'nin maddi dar boğaza girmesi nedeniyle sattığı Uruguaylı Diego Lugano, Atatürk Havalimanı'nda izdihama neden oldu.

Fenerbahçe'de 5 sezon geçiren başarılı stoper Fransa'nın Paris Saint Germanin kulübüne transfer olması nedeniyle Fransa'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Havalimanı girişinde yüzlerce taraftarın karşıladığı Lugano, omuzlara alınarak Check-in kontuarına kadar getirildi.

Havalimanı görevlilerine de zaman zaman zor anlar yaşatan bu izdiham anları Lugano'yu duygulandırdı. CIP salonuna kadar taraftarların marş ve tezahüratlarıyla gelen başarılı futbolcu 'Fenerbahçe'yi unutmak kolay olmayacak. Ayrılmak istemedim ama şampiyon olarak gidiyorum. Taraftarı unutmayacağım' dedi.

Lugano THY uçağıyla Paris'e uçtu.

Atatürk Havalimanı'na zor anlar yaşatan kalabalık taraftar tezahüratlarla havalimanından ayrıldı.


AHL'DE VEDA İZDİHAMI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
sen sert topcu gormemıssın, dunyanın en ıyı stoperlerdem biri olan pepe'yi izle, yada ön libero gattuso'yu. bu kadar düz bakan bi zihnıyete buyuk topcular tabı kı gelmes. adam muthıs bı stoperdi. sert olacak tabı kı ama ben kımsenın ayagını kolunu kırdıgını gormedım. servetten daha kazma değidir merak etme... ayrıca çirkef derken? sanırım bülent korkmaz, hasan şaş, hagi, ayhan akman, arif erdem gibi adamlardan söz ettin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet aynen katiliyorum degerli yorumcu, bebek yuzlu katil lugano, bileklerini curuttugun futbolcular eminim sen gittigin icin gobek atiyorlardir. Turk futbolu senin gibi cirkef bir insandan kurtuldugu icin bayram ilan edilmeli aslinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orası ne bir huzur evi ne bir cami avlusu.Orada sevinen sevincini, üzülen üzüntüsünü açıkça ifade eder.Rahatsız personel varsa evinden çıkmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orası aynı zamanda bir iş yeri. İnsanlar çalışıyor, yolcuların tek istediği ise huzurlu bir seyahat. İnsanların huzurunu kaçırmaya hakkı yok kimsenin. Bağrış çağrış yaptıkları hoş değildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fenerbahçeli vefalıdır,iyiyi de kötüyü de unutmaz.Tüm Fenerbahçelileri bu zor günümüzde katkı yapmaya davet ediyorum.( Hedef 1 milyon taraftar kart )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tarz izdihamların önüne geçilmelidir. Futbolcu karşılama, uğurlama , ünlülerin yarattığı kalabalıklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bebek katili suratli lugano :) kasap lugano. gule gule..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lugano'ya Fenerbahçe ve Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür etmeliyiz. Ama takımın üzerinde bu kara bulutlar varken ayrılmak pek uygun da olmadı hani. Yönetimin aldığı her kararı destekleyeceğiz. Gerekiyorsa tüm futbolcuları satabilirler, baki kalan Fenerbahçedir, yeniden kurarız. Fenerbahçenin şampiyon olmak için üç kağıda ihtiyacı yok. Atılan iftiralar yakında ortaya çıkar. Yıldırım Başkana geçmiş olsun, hiçbir başkan bu kadar hizmet veremedi. başarısını gösteremedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000