16 Ocak 2013, Çarşamba 16:39:55

AHL'DE PKK SLOGANLARI

Türk Hava Yolları'nın TK1822 sefer sayılı tarifeli uçağı ile dün saat 16:20'de Paris'ten İstanbul'a getirilen 3 PKK'lı kadının cenazesi, THY'nin tarifeli uçağı ile saat 18:45'de İstanbul'dan Diyarbakır'a gönderilecek.
  • AHL'de sirk mi varmış ? hem de biletsiz !
  • pkk slogan atsın polis baksın."Ne mutlu Türküm diyene" dersin kafana cobu yersin, mahkeme koridorlarında gezersin, face ye Türk yazarsın evinde basılırsın ,yerlerde sürüklenirsin,Türklük senin neyine denir aşağılanırsın, eğer pkk ve ağlayan gözü yaşlı siyasetçileri , alkışlarsan baş tacısın.Vay anasına memlekete bak ne hale getirilmiş ALLAH ACISIN.
  • Akli basinda , terorizmi yok etmek icin ne istedigini ve ne yapilmasi gerektigini iyi bilen bir ulkede bu rezil,devletin agirliginin,ciddiyetinin cignendigi goruntuleri goremezsiniz...Terorizmi savunanlarin adeta cirit attigi bir ulkede yasiyoruz ve bu ulkeyi sozum ona yonetenler bunlari engellemiyor..Otobusu yakarlar,terorizm naralari atarlar gozaltina alinip serbest birakilirlar, carsi vs bombalarlar 3-5 sene yatar cikarlar, Istanbul,Antalya,Bodrum,Izmir deki otellerden,sirketlerden,dukkanlardan bunlara oluk oluk para akar kimse ses cikarmaz, kacak elektrik kullanirlar,devleti soyarlar,hirsizlik,adilik yaparlar yaptiklari yanlarina kar kalir,bir de utanmadan turk-kurt kardes derler adi,vatan hainleri!!! Neden bu isler bitmez? Cunku ucunda cok para ve cikar varda ondan!!! Cikar adam gibi yasalari , uygula en agir yaptirimlari,idami geri getir, terorizmi ama az ama cok savunanlari idam et, gorelim bakalim neler oluyor???? Yeter be, biktik 30 yildir bunlarin temizlenememesinden!!!!!
  • Bu havalimaninda cenazeyi karsilamaya gelen 300 kisiye beynimden gecen tum sozleri armagan ediyorum!
  • Benim hafizam cok sukur yerinde..ayni kucumseyici ve alayci tavriniza devam edin..ben hot cup a su koymaya,kaptana corba isitmaya gidiyorum sizde kafaniza biraz sagduyu koyun..buz gibi soguk kalbinizi azicik vicdaninizla isitin..karsi tarafta oldurulen 20 yasindaki gencleri ve gozu yasli annelerini biraz da siz dusunun..once bu patolojik histeriyle ve bu hastalikli dilinizle yuzlesin..ben sadece insaniz diyorum ve insan onuruna yakisir insanca ve duyarli tepki bekliyorum..irkci,soven,cinsiyetci,fasist dile karsiyim hepsi bu.rahat olun..
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Sabahtan beri yapilan yorumlari okuyorum 33 yasimdayim ve bu kadar utandigimi hatirlamiyorum.cirkin insan diyen hain diyen terorist diyen daha da cosup oraya bomba atilmali diyerek kendinden gecen insanlari ve onlarin cok dolu(!)yorumlarini gorunce utandim.olen insan kim olursa olsun cinsiyeti,dili, dini ne olursa olsun insandir ve degerlidir.bu nefret dilini bu kini bu irkciligi icimizden atmadan bu mesele cözulmez,cozulmeyecek.ben de bir havaci olarak burada yapilan beyaz yakali ve tuzu kuru irkci fasist ve kindar yorumlari kiniyorum.ölüm üzerinden yapilan hakaretleri görünce bir turkiye vatandasi olarak hicap duyuyorum.bu ulke 30 yildir silahla baskiyla bu zehirli dille bu ayristirici ve bolucu yaklasimla hicbiryere varamadi.olan iki taraftaki gariban genc fidanlara oldu.gerisi bos.devam edin arkadaslar güzel olan sizsiniz yakisiklilar sizsiniz degerli ve ulu irk yuksek karakterliler sizlersiniz.empati yoksunu ve yoksulu bu kadar insanla nereye gidilebilecekse artik..yazik cok yazik
  • barış istiyoruz diye yırtınanlar pkk silah bıraksın desin. dirisiyle niye türkiyeye gelemiyodu.
  • cenaze demeyin şuna yaa. 3 tane kadın leşi deyin yeter.
  • 100 senemi sürecek bu savaş, karşılıklı öldürmekle. Arkadaşlar çözüm nedir peki? Öneriniz nedir, buradan ahkam kesmekle kürtler ölsün demekle, dağa çıkışlar nasıl engellenecek. Asıl soru budur? Şehit aileleri yardımlaşma dernekleri bile artık bu sorunun çözümü için Apoyla görüşülmelidir gerekirse diyor. Artık hislerde değil, aklımızı kullanarak barışa nasıl ulaşırız buna bakmak lazım. Yaptıkları şiddet terör kesinlikle önemsizleştirilemez, apo nun bu ülke insanına neler yaptığını unutulmaz . Ama böyle düşünmek sorunu çözmüyor . İstediğin kadar kara hareketi yap, bayrağı kandile dik sorunun kökü bu değil. Bu sorununun çözümü güvenlikçi politikalar ile çözülemedi çok denendi ama olmadı. Demokrasisi gelişmiş ülkeler bile buna benzer sorunlar yaşadı ve çoğu çözdü. Biz niye çözmeyelim, sorunun neden kaynaklandığı sadece resmi kaynaklardan değil, birde başkalarından dinleyelim, onlarda bizim duyarlılıklarımızı anlasınlar. Burası hepimizin vatan toprağı

Cenazalerle aynı uçakla gelen Sakine Cansız'ın annesi Zeynep Cansız, Paris'te gazetecilere yaptığı açıklamada "Artık barış gelsin, artık analar ağlamasın. Barış istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Ben asker ölse de ağlarım, ben anayım" dedi. Cenazelerin gelişinden saatler önce polis, Atatürk Havalimanı çevresinde adeta kuş uçurtmadı, İç Hatlar önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup ise, sloganlar atıp, alkış tutarak cinayetleri protesto etti.

Türk Hava Yolları'nın TK1822 sefer sayılı tarifeli uçağı ile dün saat 16:20'de Paris'ten İstanbul'a getirilen 3 PKK'lı kadının cenazesi, THY'nin tarifeli uçağı ile saat 18:45'de İstanbul'dan Diyarbakır'a gönderilecek. Aysel Tuğluk, Sebahat Tuncel'in de eşlik ettiği cenazelerle birlkte Cansız, Doğan ve Söylemez Aileleri de geldi. Sakine Cansız'ın annesi Zeynep Cansız ve babası İsmail Cansız da aynı uçakta yer aldı. Uçağın hareketinden önce Paris'te gazetecilere bir açıklama yapan anne Cansız, "Artık barış gelsin, artık analar ağlamasın. Barış istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Ben asker ölse de ağlarım, ben anayım. Bu meseleler dursun artık. Artık barış istiyoruz. Barış olsun, kızım görmemiş, başkaları görsün" dedi.

300 KİŞİLİK PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI

Cenazeleri karşılamak için Atatürk Havalimanı İç Hatlar önüne yaklaşık 300 kişilik bir grup ise erken saatlerde gelerek bekledi. Cinayetleri protesto eden grup Kürtçe ve Türkçe sloganlar attı. Öldürülen 3 PKK'lı kadının fotoğraflarını yapıştırdıkları afişi de havalimanı önünde kurulan polis barikatına astı.

VALİ: UÇAKTAN UÇAĞA TRANSFER EDİLECEKLER

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da cenazeler gelmeden önce yaptığı açıklamada ''Fransa'dan İstanbul'a geliş ve yapılması düşünülen cenaze merasimleri ilgili bir takım planlamalar var. Emniyetimiz ve emniyet güçlerimiz, bu süreci İstanbul'a geliş ve gidişleri takip edecek. Yaşanabilecek, bu durumdan medet ummak isteyecek çok cılız, olayın farkına varamamış hamleleri, hareketleri yakından izleyeceğiz. Dolayısıyla bir sıkıntı yok.Emniyet yetkilileri gereken tüm tedbirleri alacak. Zaten havalimanının içerisinde yapılacak olan bir transfer. Havalimanının içerisindeki tedbirler zaten belli. Aprona hiç kimsenin girmesi söz konusu değil. Bir uçaktan diğerine yapılacak transferle yürüyecek bir işlem, dolayısıyla bunun normal, makul seviyede alınacak tedbirlerle gerçekleşmesi söz konusu. Olağanüstü yapılacak herhangi bir şey yok" diye konuştu.

Diyarbakır'da kalabalık bir kitle tarafından karşılanması beklenirken cenazeler merkez Bağlar İlçesi'ndeki Bayramoğlu Camii'ne götürülecek. Daha sonra geçmişte Nevruz kutlamalarının da yapıldığı Batıkent Meydanı'na götürülerek, burada geniş katılımlı bir cenaze töreni düzenlenecek. Törenin ardından toprağa verilmek üzere Sakine Cansız'ın cenazesi Tunceli'ye, Fidan Doğan'ın cenazesi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne, Leyla Söylemez'in cenazesi ise toprağa Mersin'e gönderilecek.













AHL'DE PKK SLOGANLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

peterburg ~ 11 yıl önce
AHL'de sirk mi varmış ? hem de biletsiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşe bak ~ 11 yıl önce
pkk slogan atsın polis baksın."Ne mutlu Türküm diyene" dersin kafana cobu yersin, mahkeme koridorlarında gezersin, face ye Türk yazarsın evinde basılırsın ,yerlerde sürüklenirsin,Türklük senin neyine denir aşağılanırsın, eğer pkk ve ağlayan gözü yaşlı siyasetçileri , alkışlarsan baş tacısın.Vay anasına memlekete bak ne hale getirilmiş ALLAH ACISIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter be !! ~ 11 yıl önce
Akli basinda , terorizmi yok etmek icin ne istedigini ve ne yapilmasi gerektigini iyi bilen bir ulkede bu rezil,devletin agirliginin,ciddiyetinin cignendigi goruntuleri goremezsiniz...Terorizmi savunanlarin adeta cirit attigi bir ulkede yasiyoruz ve bu ulkeyi sozum ona yonetenler bunlari engellemiyor..Otobusu yakarlar,terorizm naralari atarlar gozaltina alinip serbest birakilirlar, carsi vs bombalarlar 3-5 sene yatar cikarlar, Istanbul,Antalya,Bodrum,Izmir deki otellerden,sirketlerden,dukkanlardan bunlara oluk oluk para akar kimse ses cikarmaz, kacak elektrik kullanirlar,devleti soyarlar,hirsizlik,adilik yaparlar yaptiklari yanlarina kar kalir,bir de utanmadan turk-kurt kardes derler adi,vatan hainleri!!! Neden bu isler bitmez? Cunku ucunda cok para ve cikar varda ondan!!! Cikar adam gibi yasalari , uygula en agir yaptirimlari,idami geri getir, terorizmi ama az ama cok savunanlari idam et, gorelim bakalim neler oluyor???? Yeter be, biktik 30 yildir bunlarin temizlenememesinden!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodardan.. ~ 11 yıl önce
Bu havalimaninda cenazeyi karsilamaya gelen 300 kisiye beynimden gecen tum sozleri armagan ediyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istek yapsaydin'a ~ 11 yıl önce
Benim hafizam cok sukur yerinde..ayni kucumseyici ve alayci tavriniza devam edin..ben hot cup a su koymaya,kaptana corba isitmaya gidiyorum sizde kafaniza biraz sagduyu koyun..buz gibi soguk kalbinizi azicik vicdaninizla isitin..karsi tarafta oldurulen 20 yasindaki gencleri ve gozu yasli annelerini biraz da siz dusunun..once bu patolojik histeriyle ve bu hastalikli dilinizle yuzlesin..ben sadece insaniz diyorum ve insan onuruna yakisir insanca ve duyarli tepki bekliyorum..irkci,soven,cinsiyetci,fasist dile karsiyim hepsi bu.rahat olun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lan git ~ 11 yıl önce
lan oglum git
turk ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
purser ~ 11 yıl önce
Sabahtan beri yapilan yorumlari okuyorum 33 yasimdayim ve bu kadar utandigimi hatirlamiyorum.cirkin insan diyen hain diyen terorist diyen daha da cosup oraya bomba atilmali diyerek kendinden gecen insanlari ve onlarin cok dolu(!)yorumlarini gorunce utandim.olen insan kim olursa olsun cinsiyeti,dili, dini ne olursa olsun insandir ve degerlidir.bu nefret dilini bu kini bu irkciligi icimizden atmadan bu mesele cözulmez,cozulmeyecek.ben de bir havaci olarak burada yapilan beyaz yakali ve tuzu kuru irkci fasist ve kindar yorumlari kiniyorum.ölüm üzerinden yapilan hakaretleri görünce bir turkiye vatandasi olarak hicap duyuyorum.bu ulke 30 yildir silahla baskiyla bu zehirli dille bu ayristirici ve bolucu yaklasimla hicbiryere varamadi.olan iki taraftaki gariban genc fidanlara oldu.gerisi bos.devam edin arkadaslar güzel olan sizsiniz yakisiklilar sizsiniz degerli ve ulu irk yuksek karakterliler sizlersiniz.empati yoksunu ve yoksulu bu kadar insanla nereye gidilebilecekse artik..yazik cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istek yapsaydin ~ 11 yıl önce
Purserim bari istek yapsaydin olen pkk li lari ben tasiyim paris ten diye, senin turk masum genc 20lik evlatlarin ve onlarin gozuyasli annelerinin yureklerinden biraz bahsetmeni beklerdik, yazik hafizan ucmaktan dunu nasi unutuyor sen hot cup a su koy kaptana corba isit kapaiten O
türk ~ 11 yıl önce
barış istiyoruz diye yırtınanlar pkk silah bıraksın desin. dirisiyle niye türkiyeye gelemiyodu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 11 yıl önce
cenaze demeyin şuna yaa. 3 tane kadın leşi deyin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B787 ~ 11 yıl önce
100 senemi sürecek bu savaş, karşılıklı öldürmekle. Arkadaşlar çözüm nedir peki? Öneriniz nedir, buradan ahkam kesmekle kürtler ölsün demekle, dağa çıkışlar nasıl engellenecek. Asıl soru budur? Şehit aileleri yardımlaşma dernekleri bile artık bu sorunun çözümü için Apoyla görüşülmelidir gerekirse diyor. Artık hislerde değil, aklımızı kullanarak barışa nasıl ulaşırız buna bakmak lazım. Yaptıkları şiddet terör kesinlikle önemsizleştirilemez, apo nun bu ülke insanına neler yaptığını unutulmaz . Ama böyle düşünmek sorunu çözmüyor . İstediğin kadar kara hareketi yap, bayrağı kandile dik sorunun kökü bu değil. Bu sorununun çözümü güvenlikçi politikalar ile çözülemedi çok denendi ama olmadı. Demokrasisi gelişmiş ülkeler bile buna benzer sorunlar yaşadı ve çoğu çözdü. Biz niye çözmeyelim, sorunun neden kaynaklandığı sadece resmi kaynaklardan değil, birde başkalarından dinleyelim, onlarda bizim duyarlılıklarımızı anlasınlar. Burası hepimizin vatan toprağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000