03 Eylül 2011, Cumartesi 08:20:36

16 SAAT RÖTARLA GELDİLER

Türk Hava Yolları'nın Mumbai seferini yapan uçağının pistten çıkmasının ardından yerine gönderilen uçakla Mumbai-İstanbul seferinin yolcuları, 16 saat gecikmeli olarak Türkiye'ye geldi...
  • Öyle her gün uçak almak,ona, buna sponsor olmakla büyük hava yolları olunmuyor.önce emniyet ve güvenirlilik gerekiyor.
  • Insanlar oyle bir elestiri yapiyorki sanki bu ucaklar uzakdan kumanda ile THY yonetimi tarafinda kullaniliyor. Ucaklari ucuran pilotlarimizin gayet tecrubeli ve yetkin olduklarini hem biliyorum hemde inaniyorum. Bu elestiri yapanlarin trafik ceza puanlarini ve arabalarinin bakim durumlarini merak ediyorum. Elestiriyor ama kendisi ne durumda. Yani perhiz ve tursu durumunu da bilmek isterim acikcasi...
  • Kesiverin bir deve nazardır.
  • hicbir aklı basında insanın kötü bir olaya sevinecegini zannetmiyorum.burada yapılan elestirilerin cogunda haklılık payı olup,milli havayolumuz thy nin daha iyi yerlere gelmesi ve yanlıs olan birseyler var ise bunların düzeltilmesi için yazıyor insanlar görüşlerini şirketin daha ileriye gitmesi için,bunu da makul karsılamak lazım.konuyu saptırıp başka taraflara da çekmenin de bir geregi yok.bazen kendinize özleştiri de yapmalısınız. allah korusun daha kötüsü de olabilirdi, uçus ekiplerimize ve yolculara geçmiş olsun.
  • THY' nin uçağına bişeyler olsun da burada içimdeki kini dökeyim diyenler yine üşüşmüş. Nedir kardeşim sizi THY ile derdiniz? Niye Neyi çekemiyorsunuz?
  • THY İKRAMDAN VE SERVİSTEN ÖNCE ÇOK DAHA HAYATİ BİR KONU OLAN UÇUŞ EMNİYETİ KONUSUNA ÖNEM VE ÖNCELİK VERMELİDİR.
  • joyegi balle ballee...pandramii...
  • TEMEL BEY 5 YILDIZ OLMAYA DEĞİL, KALİTEYE,KABİN MEMNUNİYETİNE VE HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ EMNİYETLİ UŞUŞA ODAKLANIN...
  • aman iyiki geldiniz bizimde özümüz havalarda kalmıştı...olsun 16 saat nedirki thy farkı diye buna denir
Türk Hava Yolları'nın (THY) Mumbai Chhatrapati Shivaji Havalimanı'nda pistten çıkarak, karşılıklı seferlerin bir süre iptal edilmesi nedeniyle uzun süre Hindistan'dan Türkiye'ye dönmek üzere bekleyen yolcular, yaklaşık 16 saatlik bir gecikmenin ardından İstanbul'a ulaştı.
 
THY'nin İstanbul - Bombay seferini gerçekleştiren Airbus A340 - 300 tipi yolcu uçağının 97 yolcusu ile birlikte Chhatrapati Shivaji Havalimanı'na pistten çıkarak toprak alana girmesi ile birlikte karşılıklı seferler bir süre için iptal olmuştu. THY'nin meydana gelen olaydan dolayı Bombay - İstanbul seferi için göndermiş olduğu TK - 721 sefer sayılı ve TC - JDL kuyruk tescilli Airbus A340 tipi yolcu uçağı da, gece 01.15 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na teker koydu. 
 
Yaklaşık 16 saatlik bir gecikmenin ardından Türkiye'ye gelen yolcuların da, bir hayli yorgun oldukları görülürken, bazı yolcuların uçaktan iner inmez yakınlarını aradıkları gözlerden kaçmadı. Konu ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yolculardan Hindistan uyruklu Kabir Khan, yolculuk yapmak üzere havalimanına geldiklerini ancak THY uçağının pistten çıktığını öğrendiklerini belirterek, "Uzun bir süre havalimanında beklemek durumunda kaldık. Havalimanındayken, meydana gelen olayı haberlerde izledik. Daha sonra THY bize başka bir uçak gönderdi ve sonunda Türkiye'ye ulaştık" dedi.
16 SAAT RÖTARLA GELDİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Öyle her gün uçak almak,ona, buna sponsor olmakla büyük hava yolları olunmuyor.önce emniyet ve güvenirlilik gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Insanlar oyle bir elestiri yapiyorki sanki bu ucaklar uzakdan kumanda ile THY yonetimi tarafinda kullaniliyor. Ucaklari ucuran pilotlarimizin gayet tecrubeli ve yetkin olduklarini hem biliyorum hemde inaniyorum. Bu elestiri yapanlarin trafik ceza puanlarini ve arabalarinin bakim durumlarini merak ediyorum. Elestiriyor ama kendisi ne durumda. Yani perhiz ve tursu durumunu da bilmek isterim acikcasi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesiverin bir deve nazardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hicbir aklı basında insanın kötü bir olaya sevinecegini zannetmiyorum.burada yapılan elestirilerin cogunda haklılık payı olup,milli havayolumuz thy nin daha iyi yerlere gelmesi ve yanlıs olan birseyler var ise bunların düzeltilmesi için yazıyor insanlar görüşlerini şirketin daha ileriye gitmesi için,bunu da makul karsılamak lazım.konuyu saptırıp başka taraflara da çekmenin de bir geregi yok.bazen kendinize özleştiri de yapmalısınız. allah korusun daha kötüsü de olabilirdi, uçus ekiplerimize ve yolculara geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY' nin uçağına bişeyler olsun da burada içimdeki kini dökeyim diyenler yine üşüşmüş. Nedir kardeşim sizi THY ile derdiniz? Niye Neyi çekemiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY İKRAMDAN VE SERVİSTEN ÖNCE ÇOK DAHA HAYATİ BİR KONU OLAN UÇUŞ EMNİYETİ KONUSUNA ÖNEM VE ÖNCELİK VERMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
joyegi balle ballee...pandramii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEMEL BEY 5 YILDIZ OLMAYA DEĞİL, KALİTEYE,KABİN MEMNUNİYETİNE VE HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ EMNİYETLİ UŞUŞA ODAKLANIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aman iyiki geldiniz bizimde özümüz havalarda kalmıştı...olsun 16 saat nedirki thy farkı diye buna denir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000