01 Kasım 2015, Pazar 08:44:55

Otomobil fiyatına uçakta balayı suiti

Singapur Hava Yollarının Airbus A380 uçaklarında hizmet verdiği balayı suitlerine Türk yolcular yoğun ilgi gösteriyor. 16 bin dolardan başlayan Balayı suitini kullanan Türk yolcular arasında ünlü iş adamları ve sanatçılar de yer alıyor.
  • aranızdan bir insan da çıkıp yani hocam jj rousso yat tasarımcısı değil 19.yy yazarlarından dememiş
  • Dün Thy ile moskovadan istanbula gelirken iğrenç bir yolculuk yaptık uçağın arka yarısının çoğunluğu çete gibi bşrbirini tanıyan bağıran estikçe gezinen servisi zora sokan manyaklar ile doluydu hemen yanda adam ice tea şişesini ağzına kadar viski doldurmuş su gibi içti ve diğerleride aynı şekilde uçakta resmen içki kalmayana kadar inerken bile soruyorlardı uçağın içi artık ağır koku ile kaplandı indik yanaştık o ara havalandırma sustu inanın bayılacaktık bende içki içen biriyim ama bu tiplerin bir çaresi olması lazım hosteslere acıdık resmen bşrde sağa sola atar ve diklenmeye hazır bu tipler özetle ben sadece yolcu olarak yazıyorum havacı değilim ama okyanus alırı dahil uçan biri olarak haberdeki servis ve kaliteyide göz önüne alırsak uçak almak ile iş bitmiyor gerçekten global olmak için oyunu kuralına göre akıllıca oynamak lazım hem oyun kurucu olmak hemde minibüs gibi yolcu toparlamak ve kontrol dışı bırakmak asıl yolcuyu kaçırır ve elbetteki haberdeki gibi servislere veya güvenli ortama parayı basar ve gider!
  • sssst duydun mu kotil efendi, millet nelerle ugrasiyor ? sen anca torpil yapmakla,yaptirmakla, hemsehrilerini sirkete doldurmayla, milletin hakkini yemeyle ugras !
  • Dubai aktarmalı ucmuyomusunuz singapura .. Görende ist direk a380 kaldırıyolar zanneder.
  • Sydneyden Turkiye'ye devamli SIA ile ucarim. Simdiye kadar hic bir sekilde pismanlik duymadim. THY ve SIA ortakligi cok guzel ve her iki sirketin isinede yariyor. Ucuncu havalimani ile birlikte SIA ataga kalkacaktir. Bence SIA Sabiha Gokcenede en azindan haftada 3 kez ucmalidir. Cunku THYnin artik SAW'dan yurt ici ve disi iyi baglantili seferleri var. Boylece alternatif olacaktir.
  • fiki fiki'siz balayı olur mu üstad?
  • Singapore havayollari istanbul Singapore ususlarinda boieng 777-200 kullaniyor ve 20 yillik ucaklar, Turk yolculari Melbourne Singapore ususlarinda Airbus 380-800 kullaniyorlar , istanbuldan nasil kullaniyorlar cok merak ettim
  • serbest mi peki?
  • Parayı denklestirebilirsem özel parti şeklinde bir uçuş yapabilirim...
  • Yazık gül gibi Thy varken parayı yabancılara yediriyorsunuz..Balayını karada yapın altı üstü 12 saat uçuşa otomobil parası mı verilir

Singapur Hava Yollarının Airbus A380 uçaklarında hizmet verdiği balayı suitlerine Türk yolcular yoğun ilgi gösteriyor. A380’lerde hizmet veren 8 tane tek, 2 tanede çift kişilik suit, A350 kabinlerinde de yer alacak. Singapur Hava Yolları balayı suitini gelecek yıl Amerika’ya A350’lerle yapılacak satışlar için şimdiden tanıtmaya başladı.

Çift kişilik suitler, aradan bir paravanla bölündüğünde tek kişilik oluyor. Paravan açıldığında da balayı suiti olarak adlandırılan, kocaman bir yatağa dönüşüyor. Balayı suitinin iç dizaynı Fransız yat tasarımcısı Jan Jack Russo, koltuk dizaynı ise Ferrari’nin İtalyan koltuk tasarımcısı tarafından yapıldı.

Balayı suitinde uçuş keyfini yaşamanın bedeli ise seyahat edile mesafeye göre, 16 bin dolar ile 17 bin dolar arasında değişiyor. Başka bir deyişle balayı suiti bileti neredeyse sıfır otomobil fiyatına denk geliyor.

“TÜRKİYE’DEN BALAYI SUİTİNE YOĞUN TALEP VAR”

Singapur Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Tw Tang, “Balayı suitini dünyada ilk defa uyguladığımızda çok iyi geri dönüşler aldık. A380 tipi uçağımızdaki ilk uçuşlarda balayı suitine Türk yolculardan da yoğun talep vardı. 2008 yılında İstanbul’dan Singapur’a uçurduğumuz ünlü bir çifti, oradan A380’nin balayı suitinde Amerika’ya uçtu. Bu uçuştan sonra Türk yolculardan balayı suitimize olan talep bugün de artarak devam ediyor. Türkiye’den bir çok işadamı ve ünlü Singapur Hava Yollarının balayı süitinde uçtu. Hatta bunların arasında çok ünlü iş adamları ve sanatçılarda var. Biz verdiğimiz hizmetle balayı suitine ödenen paranın hakkını son kuruşuna kadar verdiğimize inanıyoruz” dedi.

Singapur Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Tw Tang Türkiye’den Singapur’a seyahat konusunda yoğun talep aldıklarını belirterek, “Bu talebi karşılamak adına İstanbul’a üçüncü havalimanı yapılması bizi heyecanlandırıyor ve çok memnun ediyor. Türkiye’deki uçuşlarımızın kapasitesini artırmak istiyoruz. Bunu ya büyük uçaklarla, ya da uçuş frekansımızı iki katına çıkararak yapabiliriz. Şu anda İstanbul-Singapur arasında haftanın her günü karşılıklı birer uçuşumuz var. Üçüncü havalimanı açıldığında bunu iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Singapur’dan İstanbul üçüncü havalimanına, A380 ve A350 gibi geniş gövdeli uçaklarla uçmak istiyoruz.  Türk Hava Yolları ile de çok güzel bir ortaklık anlaşmamız var. THY ile birlikte, Türkiye ve Ortadoğu pazarında büyümek istiyoruz” diye konuştu.

İSTANBUL UÇUŞLARINDA YÜZDE 40 ARTIŞ

Singapur Hava Yolları’nın İstanbul uçuşları hakkında bilgi veren Tang, “Uçakların doluluk oranından ve İstanbul’a uçmaktan çok memnunuz. Ben Türkiye’de göreve başlayalı bir oldu. Geldiğimde haftada haftada 5 seferimiz vardı. Şu anda haftada yedi sefer yapıyoruz. Bu Singapur’dan İstanbul’a taşıdığımız yolcu sayısında yüzde 40’lık bir artış demek.Türkiye’den Singapur’a taşıdığımız yolcu sayısında da yüzde 10’luk bir artışı yakaladık. Biz ayrıca İstanbul’u bir hub olarak kullanıyoruz. THY ile ortak uçuş anlaşmamız sayesinde, Balkanlar’dan Türkiye’den aldığımız yolcuları İstanbul’dan Singapur’a, oradan da diğer Uzakdoğu ülkelerine taşıyoruz” dedi.

UÇAĞI RESTORANA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

Uçaklarda 60 çeşit yemek ikramı sunduklarını dile getiren Tang, “Uçuşlarda yemek ikramının çok ötesinde uçağı restorana dönüştüren bir havayoluyuz. Diğer uçak şirketlerinden farkımız şu. Diğer uçak şirketleri bir koltuğu alır onu yatağa dönüştürmeye çalışırlar. Biz yatağı alıp, onu koltuğa dönüştürmeye çalışırız. Bizim farkımız ve felsefemiz bu. O yüzden yemek ikramında amacımız uçağı 5 yıldızlı bir restorana çevirmektir. Servis ettiğimiz yemeğin kalitesinin yanı sıra, kabini güzel bir ambiansla keyifli hale getiriyoruz” diye konuştu.

Otomobil fiyatına uçakta balayı suiti

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

jj rousso ~ 8 yıl önce
aranızdan bir insan da çıkıp yani hocam jj rousso yat tasarımcısı değil 19.yy yazarlarından dememiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ve rakipleri ~ 8 yıl önce
Dün Thy ile moskovadan istanbula gelirken iğrenç bir yolculuk yaptık uçağın arka yarısının çoğunluğu çete gibi bşrbirini tanıyan bağıran estikçe gezinen servisi zora sokan manyaklar ile doluydu hemen yanda adam ice tea şişesini ağzına kadar viski doldurmuş su gibi içti ve diğerleride aynı şekilde uçakta resmen içki kalmayana kadar inerken bile soruyorlardı uçağın içi artık ağır koku ile kaplandı indik yanaştık o ara havalandırma sustu inanın bayılacaktık bende içki içen biriyim ama bu tiplerin bir çaresi olması lazım hosteslere acıdık resmen bşrde sağa sola atar ve diklenmeye hazır bu tipler özetle ben sadece yolcu olarak yazıyorum havacı değilim ama okyanus alırı dahil uçan biri olarak haberdeki servis ve kaliteyide göz önüne alırsak uçak almak ile iş bitmiyor gerçekten global olmak için oyunu kuralına göre akıllıca oynamak lazım hem oyun kurucu olmak hemde minibüs gibi yolcu toparlamak ve kontrol dışı bırakmak asıl yolcuyu kaçırır ve elbetteki haberdeki gibi servislere veya güvenli ortama parayı basar ve gider!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dipnot ~ 8 yıl önce
Ucakta alkol tüketime karşı olduğunu belirtmek için , yorumcu öncelikle kendisinin de alkol tüketen biri olduğunu belirtmek zorunda kalıyor... Ülkemizin resmi
singa ~ 8 yıl önce
sssst duydun mu kotil efendi, millet nelerle ugrasiyor ? sen anca torpil yapmakla,yaptirmakla, hemsehrilerini sirkete doldurmayla, milletin hakkini yemeyle ugras !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dxb aktarmalı ~ 8 yıl önce
Dubai aktarmalı ucmuyomusunuz singapura .. Görende ist direk a380 kaldırıyolar zanneder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dubai? ~ 8 yıl önce
Dubai aktarmasi bir kac senedir yapilmiyor. Haftada 7 gun direkt ucuyorlar.
sydney ~ 8 yıl önce
Sydneyden Turkiye'ye devamli SIA ile ucarim. Simdiye kadar hic bir sekilde pismanlik duymadim. THY ve SIA ortakligi cok guzel ve her iki sirketin isinede yariyor. Ucuncu havalimani ile birlikte SIA ataga kalkacaktir. Bence SIA Sabiha Gokcenede en azindan haftada 3 kez ucmalidir. Cunku THYnin artik SAW'dan yurt ici ve disi iyi baglantili seferleri var. Boylece alternatif olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no ~ 8 yıl önce
SIA nın TR içi yolcu load'u yuksek değil, yyazıda da belirtilmiş.. daha çok çevre ülkelere yolcu taşınıyor. SAW'a uçması o yuzden uygulanabiliş değil.. En azından 777 ile :)
asd ~ 8 yıl önce
fiki fiki'siz balayı olur mu üstad?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Smelbourne ~ 8 yıl önce
Singapore havayollari istanbul Singapore ususlarinda boieng 777-200 kullaniyor ve 20 yillik ucaklar, Turk yolculari Melbourne Singapore ususlarinda Airbus 380-800 kullaniyorlar , istanbuldan nasil kullaniyorlar cok merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiki fiki ~ 8 yıl önce
serbest mi peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzell ~ 8 yıl önce
Parayı denklestirebilirsem özel parti şeklinde bir uçuş yapabilirim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Yazık gül gibi Thy varken parayı yabancılara yediriyorsunuz..Balayını karada yapın altı üstü 12 saat uçuşa otomobil parası mı verilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hocam ~ 8 yıl önce
ama THY'de balayı yok ve o olay yassak.
Yer hizmetleri ~ 8 yıl önce
Efendim bildiğim kadarıyla Singapur'da yer hizmetlerinde hintli ve pakistanlılar çalışıyor, biz tecrübeli TGS çalışanlarına transfer imkanı olur mu? Alımlardan nasıl haberimiz olur?
Helal Sanaaa ~ 8 yıl önce
Her yorumun altında TGS alımını soran arkadaşı görmeyi umarken bu sefer transfer isteği yapıp şaşırtan arkadaşı alnından öpüyorum...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000