08 Şubat 2010, Pazartesi 15:03:35

BEST AIR'E HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

İflasa direnen Best Havayolları’nın, 27 Ocak’ta süresi sona eren işletme ruhsatı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 3 aylığına uzatıldı.
  • Bu bir turlu batmak bilmeyen sirketin isletme ruhsati uzatilmisti. 3 aylik sure 27 Nisanda bitiyor gene. Bilen varmi durum nedir, artik kapatilacakmi, ucak satilacak mi. Bahtisah hanim gene Amerikaya kacmis!
  • sitelerini kapatmışlar sonunda, gerçekleri saklamama erdemine yönelik bir adım... belkide kazık attıkları site servis sağlayıcısı da vardır, dolandırıcılık işlemiş şirketin damarlarına ne de olsa...
  • sirketin hali ortada neden aoc uzatliyor, neye dayanarak? olay icler acisi, zavallica. 1. bunu bana biri aciklasin 2. maas lari ödenmeyen degerli meslekdaslarima anlayislarimi sunar, sabir dilerim 3.bu arkadaslarimiza herkes saygi göstermeli, yorumlara bu saygi yansimali
  • ALIN TERİNİ ÖNCELİKLE ÖDE KARDEŞİM. YALAKALARIN,AĞLAYANLARIN,BAĞIRIP ÇAĞIRANLARIN DEĞİL...ESKİAYLARI ÖDEYEREK GEL KARDEŞİM.İSTEDİĞİNE VEREREK HAKSIZLIK YAPMA..ÖDEYE ÖDEYE GEL KARDEŞİM.DEVLETLE BANKAYLA FİRMAYLA NASIL ANLAŞIRSAN NASIL TAKSİT YAPARSAN YAP.BENİM HASTAMDAN,ÇOCUĞUMDAN,GELECEĞİMDEN FEDAKARLIK İSTEME KARDEŞİM.ADAMI ÇILDIRTMA ÇILGIN YAPMA ÖDE KARDEŞİM..
  • HİKAYE ANLATMA KARDEŞİM.İLAÇ PARASI ÇOCUK OKUL PARASI EKMEK PARASI ÖDEYEMEYENLERİN PARASINI ÖDE..ÖDE..ÖDE TEKRAR EDEYİMMİ BAZILARININ ANLAYIŞI KIT.ALIN TERİNİ ÖDE KARDEŞİM.HAK EDİLENİ ÖDE KARDEŞİM.İKİ KAT ÖDESEN BİLE İNSANLARLA HELALLEŞEBİLECEKMİSİN HELALLEŞSEN ÇOLUK ÇOCUK HASTALARDAN ÖZÜR DİLEYEBİLECEKMİSİN.YALAKANIN BİRİ GİDER BİRİ GELİR.ÖNEMLİ OLAN BUNLARA PRİM VERMEMEK.HİKAYELERİ BIRAK MİLLETİN PARASINI ÖDE KARDEŞİM..ÖDE KARDEŞİM..ÖDE KARDEŞİM..
  • Helal olsun size. İşi kapmışsınız. İstediğinizi yapın size kimse hesap soramaz. Zengini koruyun. garibanlar ise beklesin teminatlarını paraya çevirin diye. Bence siz teminatı paraya çevirseniz bile, o parayı da gidip Barbara'ya verirsiniz.
  • Best air batmış aglıyanı yok shgm hala sure verıyor once best air borçlarını odesın ondan sonra suremi veriyorsunuz ne veriyorsanız verın inşallah best air borçlarını odemeden kaçıp gitmez kaçarsa bıle her halde shgm süre verdigine göre borçlarınıda verir millete çooooooook yazık
  • AOC suresinin uzatılması kararı SHT6A ya aykırıdır ve bugun avukatlarımız vasıtası ile Ankarada idare mahkemesinde SHGM nin bu kararının yonetmeliğe aykırı oldugu için yurutmesinin durdurularak AOC iptali ni isteyeceğiz. Yonetmelik cok acık iptal edilir diyor... O zaman SHGM deki teminat lar cozulup cok gec olmadan paramızı alabiliriz Saygılar Best Air Magdurları
  • Yahuu Shgm kapatin bitsin olay adamlar can cekistiriyor. Ucak satilsin insanlarin parasi böylece ödenilir. Best air yönetimi 3 ay daha aldi simdi kas la göz arasi bir dümen döner.DIKKAT!!
  • Bunu shgm aciklamasi lazim!!! Yene yamuk isler dönüyor ortada. Tur operatörleri avrupada böyle yamuk sirketle calismak istemiyor,calicanlarda zaten yamuk operatör!!! Dikkat!!! SHGM YANLIS KARAR VERIYOR

 

Elinde sadece MD tipi bir uçak kalan Best Havayolları’nın bulunduğu zor durumdan çıkabilmek için çabalar sürerken Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden şirkete hayat öpücüğü geldi.

 

27 Ocak’ta süresi dolan Best Havayolları’nın işletme ruhsatı SHGM tarafından üç ay süreyle uzatıldı.

 

Amerika’da yaşayan işkadını Bahtışen Tunca’ya ait Best Havayolları, uzun süredir mali kriz yaşıyordu. Uçuşlarını gerçekleştiremeyen şirketin satılması için birçok girişimde bulunulmuş ancak bir türlü satış gerçekleştirilememişti.

 

İki uçağını borçlarından dolayı kira süresi bitmeden iade etmek zorunda kalan Best Havayolları hakkında, uçak kiralama şirketi ILFC tarafından açılmış bir de dava bulunuyor.

 

SHGM’den alınan üç aylık ek sürenin sonunda Best Havayolları’nın yeniden dirilip operasyonlarına başlayıp başlamayacağı merakla bekleniyor.

 

AirportHaber.com

BEST AIR'E HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu bir turlu batmak bilmeyen sirketin isletme ruhsati uzatilmisti. 3 aylik sure 27 Nisanda bitiyor gene. Bilen varmi durum nedir, artik kapatilacakmi, ucak satilacak mi. Bahtisah hanim gene Amerikaya kacmis!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sitelerini kapatmışlar sonunda, gerçekleri saklamama erdemine yönelik bir adım... belkide kazık attıkları site servis sağlayıcısı da vardır, dolandırıcılık işlemiş şirketin damarlarına ne de olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sirketin hali ortada neden aoc uzatliyor, neye dayanarak? olay icler acisi, zavallica. 1. bunu bana biri aciklasin 2. maas lari ödenmeyen degerli meslekdaslarima anlayislarimi sunar, sabir dilerim 3.bu arkadaslarimiza herkes saygi göstermeli, yorumlara bu saygi yansimali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ALIN TERİNİ ÖNCELİKLE ÖDE KARDEŞİM. YALAKALARIN,AĞLAYANLARIN,BAĞIRIP ÇAĞIRANLARIN DEĞİL...ESKİAYLARI ÖDEYEREK GEL KARDEŞİM.İSTEDİĞİNE VEREREK HAKSIZLIK YAPMA..ÖDEYE ÖDEYE GEL KARDEŞİM.DEVLETLE BANKAYLA FİRMAYLA NASIL ANLAŞIRSAN NASIL TAKSİT YAPARSAN YAP.BENİM HASTAMDAN,ÇOCUĞUMDAN,GELECEĞİMDEN FEDAKARLIK İSTEME KARDEŞİM.ADAMI ÇILDIRTMA ÇILGIN YAPMA ÖDE KARDEŞİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HİKAYE ANLATMA KARDEŞİM.İLAÇ PARASI ÇOCUK OKUL PARASI EKMEK PARASI ÖDEYEMEYENLERİN PARASINI ÖDE..ÖDE..ÖDE TEKRAR EDEYİMMİ BAZILARININ ANLAYIŞI KIT.ALIN TERİNİ ÖDE KARDEŞİM.HAK EDİLENİ ÖDE KARDEŞİM.İKİ KAT ÖDESEN BİLE İNSANLARLA HELALLEŞEBİLECEKMİSİN HELALLEŞSEN ÇOLUK ÇOCUK HASTALARDAN ÖZÜR DİLEYEBİLECEKMİSİN.YALAKANIN BİRİ GİDER BİRİ GELİR.ÖNEMLİ OLAN BUNLARA PRİM VERMEMEK.HİKAYELERİ BIRAK MİLLETİN PARASINI ÖDE KARDEŞİM..ÖDE KARDEŞİM..ÖDE KARDEŞİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Helal olsun size. İşi kapmışsınız. İstediğinizi yapın size kimse hesap soramaz. Zengini koruyun. garibanlar ise beklesin teminatlarını paraya çevirin diye. Bence siz teminatı paraya çevirseniz bile, o parayı da gidip Barbara'ya verirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Best air batmış aglıyanı yok shgm hala sure verıyor once best air borçlarını odesın ondan sonra suremi veriyorsunuz ne veriyorsanız verın inşallah best air borçlarını odemeden kaçıp gitmez kaçarsa bıle her halde shgm süre verdigine göre borçlarınıda verir millete çooooooook yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AOC suresinin uzatılması kararı SHT6A ya aykırıdır ve bugun avukatlarımız vasıtası ile Ankarada idare mahkemesinde SHGM nin bu kararının yonetmeliğe aykırı oldugu için yurutmesinin durdurularak AOC iptali ni isteyeceğiz. Yonetmelik cok acık iptal edilir diyor... O zaman SHGM deki teminat lar cozulup cok gec olmadan paramızı alabiliriz Saygılar Best Air Magdurları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahuu Shgm kapatin bitsin olay adamlar can cekistiriyor. Ucak satilsin insanlarin parasi böylece ödenilir. Best air yönetimi 3 ay daha aldi simdi kas la göz arasi bir dümen döner.DIKKAT!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunu shgm aciklamasi lazim!!! Yene yamuk isler dönüyor ortada. Tur operatörleri avrupada böyle yamuk sirketle calismak istemiyor,calicanlarda zaten yamuk operatör!!! Dikkat!!! SHGM YANLIS KARAR VERIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000