15 Mart 2008, Cumartesi 13:32:46

Berlin'de Qatar damgası!

Qatar Airways, geçen hafta dünyanın en büyük ticari seyahat fuarına dev fuar standı ve bu sene açılacak yeni Çin ve Amerika rotalarının şerefine düzenlediği eğlencelerle damgasını vurdu.

Qatar Airways, 150.000'den fazla ziyaretçi ve 10.000'den fazla katılımcının yer aldığı her sene düzenlenen fuarda 200 m2'lik iki katlı standı ile dünya çapında ünlü misafirperverliğini gözler önüne serdi.

Fuar esnasında Qatar Airways'in ödüllü First ve Business Class koltukları ve 2010 yılında açılması beklenen Yeni Doha Uluslararası Havalimanının modelleri sergilendi. Qatar Airways ayrıca ziyaretçileri eğlendirmek üzere de muhteşem bir eğlence programı düzenledi.

Havayolu şirketinin standında 31 Mart'ta Çin'in Guangzhou eyaletine başlayacak uçuşlara dikkat çekmek amacıyla fuar boyunca Çinli aslan dansçıları gösteri yaptı.

Ayrıca 10 Kasım'da Houston'a başlayacak uçuşlara dikkat çekmek üzere Amerikalı kovboy kızların gerçekleştirdiği gösteri de fuar boyunca hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Qatar Airways CEO'su Akbar Al Baker, iklim değişikliği konusunda ITB Berlin konferansı sırasında yaptığı konuşmasında havayolunun çevreye ne kadar önem verdiğini ve bu kapsamda uçaklarını gelecekte gazdan-yakıt (sıvı gaz) ile kullanacağını duyurdu. Bu sayede karbon emisyonlarını önemli ölçüde azaltabileceklerini ve daha fazla operasyonel etkinlik sağlayabileceklerini vurguladı.

Ayrıca Qatar Airways, prodüksiyonu CNN International tarafından yapılan kısa filmiyle 2008 Golden City Gate International Film Ödüllerinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Doha'dan beş günlük etkinliğe katılmak üzere Berlin'e gelen delegasyona liderlik yapan Al Baker ITB Berlin'in açılış gününde bir basın toplantısı düzenleyerek havayolu şirketinin dünya çapında bir düzineden fazla yeni şehre başlayacağı uçuşlarla yeni genişleme planları yaptığını duyurdu.

'ITB Berlin'de bir kez daha dünyanın ticari seyahat endüstrisi beş gün boyunca iş yapmak üzere bir araya geldi' dedi ve devam etti.

'Fuar, endüstriden meslektaşlarımızla bir araya gelmek, yeni iş ilişkileri kurmak, eskileri yenilemek ama hepsinden en önemlisi tüm dünyaya devam eden başarı hikayemizi anlatmak için son derece uygun bir platform sundu.

'ITB Berlin'i her zaman en son ürünlerimizi tanıtmak, en yeni rotalarımızı duyurmak ve üstün Arap misafirperverliğini göstermek için kullandık. Bu sene de durum değişmedi, Guangzhou ve Houston'a başlatacağımız yeni uçuşlar yanında yaz genişleme planlarımızın detaylarını da açıkladık.

Qatar Airways şu anda Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Hint yarımadası, Uzakdoğu ve Kuzey Amerika'daki 81 noktaya 62 Airbus ve Boeing'den oluşan modern filosuyla hizmet vermektedir.

Berlin'de Qatar damgası!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000