12 Nisan 2011, Salı 08:45:55

OR-Gİ İÇİN TEKLİFLER ALINACAK

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Gazeteciler Derneği (GGD) Başkanı Bekir Bayram ile bazı gazetecileri kabulünde yaptığı açıklamada, "Giresun ile Ordu için çok önemli bir proje olan OR-Gİ Havaalanı konusunda çalışmalar sürüyor" dedi.
  • Erzincan ve Batman'a da zaten günde 4 uçak inip kalkıyor, Eskişehir Havaalanı'na sadece İstanbul ve Brüksel'e giden uçaklar inip kalkıyor birkaç kez bu havaalanları neden yenilendi o zaman? Sizin de Or-Gi ile ilgili bu olumsuz yorumlarınız bitmedi gitti!
  • ya sanki sırf giresun bu sorumlulugu almiş. Açıklamaları sayın vali or-gi havalimanı giresunun önünü aaçacak açıklaması ORDU' dan bahsetmemesi bir ordulu olarak beni sinir ediyooo.
  • Altı üstü 3 km yüksek standartlı yol... Daha 3 sene bekleyeceğizmi... Bitsin artık şu havaalanı... yüzbinlerce insan bunu bekliyor...
  • Ben de Beşiktaşa havalimanı istiyorum. Çok iyi çalışır. Hanımlar beyler vergi veriyorsanız bu projeye karşı çıkın. Dinlemezlerse verginizi ödemeyin kaçırın. Sivil itaatsizlik işte bu durumlarda gerekir.
  • Tokat'a ikinci havalanı istiyoruz!!!
  • günde 4 uçuş için meydan? vah güzel memleketim vah!!
  • Cok isabetli bir karar, bir seferinde Trabzon haalimaindan Giresun a gitmistim, ucagin nerdeyse yarisinin servislerle Giresun a gittigine tanik oldum( aracla yakinlarini almaya gelenler de vardi) yazik, yillardir o transfer paralariyla 3 tane hava alani yapilrdi.
  • rize artvin arasınada bir hava alanı istiyoruz hem rizeye hem artvine hizmet edecek kafkas ülkelerinede hizmet edebilecek bir hava alanı istiyoruz rizeye yetkililere duyrulur trabzon hava alanının %60 yolcusu rize ve artvinlidir.
  • buraya yatırım yapan zarar etmez.havaalanı yapıldığı zamanı düşünüyorumda,günde ist-orgi 4 tarifeli uçuş full gider gelir..
  • Yazık devletın paraları boşuna gidecek. Bitmedi gitti bu ORGI haberleri...

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu-Giresun Havaalanı için 13 Nisan'da (yarın) fiyat tekliflerinin alınacağını söyledi.

Vali Şahin, konu hakkında şu açıklamaları yaptı: "Bu proje Giresun'a ivme kazandıracak bir projedir. OR-Gİ Havaalanı'nın kısa sürede ihalesi yapıldığında herkesin yüreğine su serpilmiş olacak. 13 Nisan'da fiyat teklifleri kabul edilecek. 40 günlük kanuni sürenin ardından tespit edilen fiyatla Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle ilk kazmayı vuracağız. OR-Gİ projesinde artık dönüş yok, her şey tamam. Üç yıl içerisinde Giresunlu vatandaşlarımız istediği yere uçakla neredeyse karayolu fiyatına gidebilecek. Bu Giresun'un önünü açan bir projedir. Deniz doldurularak elde edilecek bu proje, dünyada çok ender ülkelerde bulunmaktadır. Projenin bu şekilde yapılması ilimize bir güzellik katacak ve Giresun'a büyük bir hizmet olacaktır."

OR-Gİ İÇİN TEKLİFLER ALINACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Erzincan ve Batman'a da zaten günde 4 uçak inip kalkıyor, Eskişehir Havaalanı'na sadece İstanbul ve Brüksel'e giden uçaklar inip kalkıyor birkaç kez bu havaalanları neden yenilendi o zaman? Sizin de Or-Gi ile ilgili bu olumsuz yorumlarınız bitmedi gitti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya sanki sırf giresun bu sorumlulugu almiş. Açıklamaları sayın vali or-gi havalimanı giresunun önünü aaçacak açıklaması ORDU' dan bahsetmemesi bir ordulu olarak beni sinir ediyooo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Altı üstü 3 km yüksek standartlı yol... Daha 3 sene bekleyeceğizmi... Bitsin artık şu havaalanı... yüzbinlerce insan bunu bekliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de Beşiktaşa havalimanı istiyorum. Çok iyi çalışır. Hanımlar beyler vergi veriyorsanız bu projeye karşı çıkın. Dinlemezlerse verginizi ödemeyin kaçırın. Sivil itaatsizlik işte bu durumlarda gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokat'a ikinci havalanı istiyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
günde 4 uçuş için meydan? vah güzel memleketim vah!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok isabetli bir karar, bir seferinde Trabzon haalimaindan Giresun a gitmistim, ucagin nerdeyse yarisinin servislerle Giresun a gittigine tanik oldum( aracla yakinlarini almaya gelenler de vardi) yazik, yillardir o transfer paralariyla 3 tane hava alani yapilrdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rize artvin arasınada bir hava alanı istiyoruz hem rizeye hem artvine hizmet edecek kafkas ülkelerinede hizmet edebilecek bir hava alanı istiyoruz rizeye yetkililere duyrulur trabzon hava alanının %60 yolcusu rize ve artvinlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
buraya yatırım yapan zarar etmez.havaalanı yapıldığı zamanı düşünüyorumda,günde ist-orgi 4 tarifeli uçuş full gider gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazık devletın paraları boşuna gidecek. Bitmedi gitti bu ORGI haberleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000