31 Temmuz 2010, Cumartesi 09:12:40

"BURAYA UÇAK İNSİN, ELLERİNİ ÖPERİM"

21. dönem MHP eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, OR-Gİ Havaalanı'nın yatırım programına alınacağı ve yılsonunda temelinin atılacağı haberleriyle ilgili olarak, "İddia ediyorum, 2012'de Ordu'ya uçak insin, ben AK Parti milletvekillerinin elini öpüp siyaseti bırakırım" dedi.
  • araştırması yapılsın uygun görülürse yapılsın ama samsun ve tokat varken gereksiz gibi
  • SAYIN EZİNELİ ORDU VE GİRESUNUN YOLCU POTANSİYELİNİ BİLİYORMUSUNUZ DA BÖYLE BİR YORUM YAPMA GEREĞİ DUYDUNUZ.YOKSA HAVA CIVA OLSUN DİYEMİ YORUM YAPTINIZ.OR-Gİ HAVAALANI AÇILSIN SAMSUNDAN DAHA ÇOK YOLCU SAYISI OLUR.ÇÜNKÜ MERKEZDEN UZAKLAŞTIKÇA YOLCU SAYISI ARTIYOR.
  • oraya havaalanı yapmak bir hata samsun var trabzon var.ha kazdağlarına yapmışın ha orduya .
  • AKP ,NİN VEKİLLERİ ŞİMDİDE BİRİLERİNİN BOYUNA POSUNA TAKMIŞ MESELA ARINÇ HER HALDE KENDİNE GÜVEY ALACAK ARINÇ EFENDİ BOY ÖNEMLİ DEĞİLDİR SEN İŞLEVİNE BAK ;)
  • samsun havalimanı çarsambada samsun havalimanı orduya 165 km trabzon havalimanı 185 km ve COK BUYUK BİR KESİM karayolunu tercih ediyor Ordu ve Giresuna gelirken HAVALİMANI OLDUĞUNDA aksine cok buyuk iş yapıcak bir iş olcak... MİLLETİ, ANNAMIYORUM ığdır ve hakkarişye yapılan havaalanına sesi cıkmıyor bizim havalimanımızı cekemiyorlar...
  • orgi havaalanı samsunu zayıflatır. ordu ve giresunu ise ilerletmez.
  • sayin baskanim cok dogru düsüncelerinizi yansitmissiniz ayrica de gecmis olsun size saygilar düsseldorftan murat

Enginyurt, yaptığı açıklamada, OR-Gİ Havaalanı'nın Yüksek Planlama Kurulu (YPK) gündemine alındığı ve yılsonunda temelinin atılacağı açıklamalarını inandırıcı bulmadığını savundu. Milletvekili olduğu dönemde OR-Gİ için büyük uğraşlar verdiğini hatırlatan Enginyurt, "OR-Gİ yapılmış olsa bundan bir siyasetçi olarak değil, bu şehirde yaşayan bir Ordulu olarak en fazla ben sevinirim. Ordu ve Giresun illerinin dünyaya açılan yüzü olur. Ancak ben iktidar partisini samimi bulmuyorum. Yılsonunda temelinin atılacağı söyleniyor, 2012'de uçacağız deniliyor. Uçacağız derken, Ordu Lisesi önündeki uçak maketini kastetmiyorlarsa ben burada iddia ediyorum; 2012'de Ordu'ya uçak insin, ben AK Parti milletvekillerinin elini öpüp siyaseti bırakıyorum. Samimi iseler, havaalanı yapılmaz 2012'de uçmazlarsa, siyaseti bırakacaklarını açıklasınlar" dedi.

Enginyurt ayrıca, 2007 seçimleri öncesinde de çevre yolu ile ilgili bu tür açıklamalar yapıldığını, bugün ise çevre yolunun adının bile anılmadığını söyledi.
 

"BURAYA UÇAK İNSİN, ELLERİNİ ÖPERİM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
araştırması yapılsın uygun görülürse yapılsın ama samsun ve tokat varken gereksiz gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN EZİNELİ ORDU VE GİRESUNUN YOLCU POTANSİYELİNİ BİLİYORMUSUNUZ DA BÖYLE BİR YORUM YAPMA GEREĞİ DUYDUNUZ.YOKSA HAVA CIVA OLSUN DİYEMİ YORUM YAPTINIZ.OR-Gİ HAVAALANI AÇILSIN SAMSUNDAN DAHA ÇOK YOLCU SAYISI OLUR.ÇÜNKÜ MERKEZDEN UZAKLAŞTIKÇA YOLCU SAYISI ARTIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oraya havaalanı yapmak bir hata samsun var trabzon var.ha kazdağlarına yapmışın ha orduya .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AKP ,NİN VEKİLLERİ ŞİMDİDE BİRİLERİNİN BOYUNA POSUNA TAKMIŞ MESELA ARINÇ HER HALDE KENDİNE GÜVEY ALACAK ARINÇ EFENDİ BOY ÖNEMLİ DEĞİLDİR SEN İŞLEVİNE BAK ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
samsun havalimanı çarsambada samsun havalimanı orduya 165 km trabzon havalimanı 185 km ve COK BUYUK BİR KESİM karayolunu tercih ediyor Ordu ve Giresuna gelirken HAVALİMANI OLDUĞUNDA aksine cok buyuk iş yapıcak bir iş olcak... MİLLETİ, ANNAMIYORUM ığdır ve hakkarişye yapılan havaalanına sesi cıkmıyor bizim havalimanımızı cekemiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
orgi havaalanı samsunu zayıflatır. ordu ve giresunu ise ilerletmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayin baskanim cok dogru düsüncelerinizi yansitmissiniz ayrica de gecmis olsun size saygilar düsseldorftan murat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000