07 Mart 2015, Cumartesi 12:39:23

KAYIP UÇAK İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Malezya Ulaştırma Bakanlığı, 8 Mart 2014 tarihinde kaybolan MH370 sefer sayılı yolcu uçağının Hint Okyanusu’nda bulunabileceğini açıkladı.
  • Yayınlanan rapordan ilginç br alıntı: Su altında uçağı tespit etmeye yarayan işaret yollayıcısın bataryası, bu talihsiz uçağın çıktığı son seferden bir yıl öncesinde normal kullanım süresini doldurmuş ve yerine yeni batarya takılmamış. Bu türden bataryalar, hemen birden "durmaz" ama zaman içinde verdikleri akım azalır; gerilimleri de besledikleri elektronik devreleri artık besleyemez olur.Tabii ki bu olayın "sonlanması" için bir yıllık bir süre de yeterli bir süredir... Yakınlarda çıkan bir haberin ve bu haberdeki resimli anlatımların eki aşağıdadır (anlamak için yeterli İngilizce bilgisi gerekiyor...): http://www.independent.co.uk/news/world/asia/malaysia-airlines-flight-mh70-underwater-beacon-battery-expired-a-year-before-disappearance-10093750.html
  • Bence o ucak düşüldü ve bunca zaman yer,zaman ,zemin hazırlandı,atacaklar birtane 777 enkazi oraya ahanda bulduk diyecekler.Yemez anadolu cocugu hadi bakiim evcuate.
  • Air France'ı tak diye bıulmuşlardı ama dostum.
  • Adam Hint Okyanusu'ndan İzmit Gölü'nden bahseder gibi bahsetmiş. Avustralya 10 aydır arıyor zaten uçağı Hint Okyanusu'nda.
  • Millet uçağı buldu 1 yıl sonra okyanusun dibinde biz hala göbeklitepeyi çıkaramadık... Pehh

Malezya Ulaştırma Bakanlığı, 8 Mart 2014 tarihinde kaybolan MH370 sefer sayılı yolcu uçağının Hint Okyanusu’nda bulunabileceğini açıkladı.

Malezya Havayolları’na ait MH370 sefer sayılı yolcu uçağı bir süre sonra Vietnam hava sahasında radardan kaybolmuştu. Malezya Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Boeing 777 yolcu uçağından bir yıldır haber alınamamasına rağmen Hint Okyanusu’nda bulunabileceği ifade edildi. Malezya Ulaştırma Bakanı Liow Tiong Lai konuyla ilgili açıklamasında, yetkililerin uçuş ile ilgili herhangi bir detayı gizlemediklerini vurgulayarak, uçuş sırasında 227 yolcu ve 12 mürettebatı bulunan yolcu uçağı arama çalışmalarına devam edilebileceğini ifade etti.

Öte yandan bu hafta başında yapılan açıklamalarda, Avustralya, Endonezya ve Malezya’nın yeni bir yöntem kullanarak arama çalışmalarına devem edeceği bildirildi.

8 Mart 2014 tarihinde Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Pekin’e gitmek üzere havalanan yolcu uçağı Vietnam hava sahasında kaybolmuştu. Olayın ardından başlatılan arama çalışmalarına rağmen uçağa ait herhangi bir iz bulunamamıştı.

KAYIP UÇAK İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

mafaky ~ 9 yıl önce
Yayınlanan rapordan ilginç br alıntı: Su altında uçağı tespit etmeye yarayan işaret yollayıcısın bataryası, bu talihsiz uçağın çıktığı son seferden bir yıl öncesinde normal kullanım süresini doldurmuş ve yerine yeni batarya takılmamış. Bu türden bataryalar, hemen birden "durmaz" ama zaman içinde verdikleri akım azalır; gerilimleri de besledikleri elektronik devreleri artık besleyemez olur.Tabii ki bu olayın "sonlanması" için bir yıllık bir süre de yeterli bir süredir... Yakınlarda çıkan bir haberin ve bu haberdeki resimli anlatımların eki aşağıdadır (anlamak için yeterli İngilizce bilgisi gerekiyor...): http://www.independent.co.uk/news/world/asia/malaysia-airlines-flight-mh70-underwater-beacon-battery-expired-a-year-before-disappearance-10093750.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cokoprens ~ 9 yıl önce
Bence o ucak düşüldü ve bunca zaman yer,zaman ,zemin hazırlandı,atacaklar birtane 777 enkazi oraya ahanda bulduk diyecekler.Yemez anadolu cocugu hadi bakiim evcuate.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Air France'ı tak diye bıulmuşlardı ama dostum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fark ~ 9 yıl önce
Arada ufak bir fark var. Birinin nereye dustugu asagi yukari biliniyor, oburu zayif bir tahmin.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adam Hint Okyanusu'ndan İzmit Gölü'nden bahseder gibi bahsetmiş. Avustralya 10 aydır arıyor zaten uçağı Hint Okyanusu'nda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Millet uçağı buldu 1 yıl sonra okyanusun dibinde biz hala göbeklitepeyi çıkaramadık... Pehh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Laf konuştu bal kabağa, koy tabağa ye sabaha...
gobeklitepe ~ 9 yıl önce
sen dogustanmi boylesin yoksa ozel olarakmi yetistirdiler seni?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000