10 Şubat 2024, Cumartesi 15:03:35

Uçakta şoke eden olay; Yolcu kan kusarak hayatını kaybetti

Bangkok'tan Münih'e giden Lufthansa uçağında seyahat eden 63 yaşındaki bir Alman yolcu, kan kusarak gizemli biçimde hayatını kaybetti.
  • Resim nedir ya LH’in ne zamandan beri 777 yolcu ucagi var?
  • Kurye olma ihtimali var Uyuşturucuyu yutturduysalar aşırı dozdan gitmiştir
  • B773'e LH giydiren editörün azmine kocaman bir alkış!
  • Yıllar evvel bir uçuşumuzda bizimde başımıza gelmişti...daha sonra öğrendik yolcunun akciğer kanseri geçmişi vardı...basınçlama sistemi (bleeds off takeoff vb) ..kabin basınçlamasında kısa süreli konforsuz durumlar olunca malesef ciğer kanama yapıyor..BİLGİ
  • Lufthansa, Münih ten SAN Francisco ucuyordum. Yaklaşık 10 sene önce. A340 uçağı, kabin basıncı düşmüştü. Tuvaletler alt kattaydi. Nefes zor alıyordum. Kan kusacak gibiydim fakat kusmadim. Hosteslerin bazı yolculara oksijen tüpü taşıdığını gördüm. Ben istemedim. SFO ya vardıktan sonra iyi değildim. Bir kaç gün sonra UCSF ( university of California San Francisco ) hastanesine gittim, çünkü kan kusuyordum. Beni yoğun bakıma aldılar. Kan tahlilleri için 72 saat yoğun bakımda kaldım. Sonuçlar bulaşıcı değildi. Yoğun bakımdan çıktım. Cigerlerim hasar görmüştü. Fakat hayatımı kurtardılar. Lufthansa da kabin basincini kontrol etmiyorlar herhalde. Sanki pilotlar uyuyor. Lufthansa yi mahkemeye vermedigim için pişmanım. Benim hayatım söz konusu, ölüyordum. Bu olay diğer yolcuların başına gelebilir, bu bir tecrübedir. Faydalı olmak için yazdım.
  • Adamada yüksek ihtimalle Tüberküloz varmış. Toprağı Bol olsun.

Bangkok'tan Münih'e giden Lufthansa uçağında seyahat eden 63 yaşındaki bir Alman yolcu, kan kusarak gizemli biçimde hayatını kaybetti.

İsviçre'nin Zürih kentinden 53 yaşındaki Martin Missfelder adlı yolcu, İsviçre medya kuruluşu Blick'e olayı anlatırken, "Tam bir dehşet anıydı, herkes çığlık atıyordu" dedi.

Adamın eşi ilk başta kabin ekibine kocasının kendini iyi hissetmediğini çünkü Bangkok havaalanında uçağa yetişmek için koşmak zorunda kaldıklarını söylemişti.

Çiftin arkasındaki sırada oturan Bay Missfelder'in eşi Karin, "Daha sonra bir uçuş görevlisi ilgilendi ve yolcuya iyi olup olmadığını sordu, çok endişeliydi" dedi.

Adama uçabilecek kadar iyi olduğu söylendiyse de kabin ekibinden acilen bir doktor istendi. Bunun üzerine pilot, yolcunun yanına geldi ve durumu gördükten sonra uçakta yolcular arasında doktor olup olmadığını sordu.

Missfelder’in anlatımına göre, 30 yaşındaki bir Polonyalı sağlık görevlisi, yolcunun nabzını ölçtükten sonra iyi göründüğünü söyledi. Missfelder, "Daha sonra ona biraz papatya çayı verdiler ama adam karısının uzattığı poşete çoktan kan tükürmeye başlamıştı bile” dedi.

Uçak havalandıktan sonra adamın durumu daha da kötüleştiğini ve yolcunun ağzından ve burnundan kan fışkırmaya başladığını anlatan tanık yolcu, "Tam bir dehşetti, herkes çığlık atıyordu. Litrelerce kan kaybetti. Kanlar kabin duvarlarına sıçardı” dedi.

Tanık yolcuya göre, ölen yolcu kabin ekibi tarafından mutfağa taşındı ve kaptan pilot, yolcunun öldüğünü belirterek, uçağı Bangkok'a geri döndürdü.

Lufthansa sözcüsü, "8 Şubat 2024 tarihinde Bangkok'tan Münih'e giden LH773 (Airbus A380) sefer sayılı uçakta bir yolcunun tıbbî acil durum yaşadığını teyit ediyoruz. Mürettebat ve uçakta bulunan bir doktor tarafından acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri alınmasına rağmen, yolcu uçuş sırasında hayatını kaybetmiştir" dedi.

Uçakta şoke eden olay; Yolcu kan kusarak hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

VEBÂL ~ 3 ay önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vortex ~ 3 ay önce
Resim nedir ya LH’in ne zamandan beri 777 yolcu ucagi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEYSIN ~ 3 ay önce
Kurye olma ihtimali var Uyuşturucuyu yutturduysalar aşırı dozdan gitmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yyy ~ 3 ay önce
Alman vatandaşı ve Alman uyi düşün
asdasdas ~ 3 ay önce
B773'e LH giydiren editörün azmine kocaman bir alkış!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 3 ay önce
Yıllar evvel bir uçuşumuzda bizimde başımıza gelmişti...daha sonra öğrendik yolcunun akciğer kanseri geçmişi vardı...basınçlama sistemi (bleeds off takeoff vb) ..kabin basınçlamasında kısa süreli konforsuz durumlar olunca malesef ciğer kanama yapıyor..BİLGİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu olay benim basima da geldi. ~ 3 ay önce
Lufthansa, Münih ten SAN Francisco ucuyordum. Yaklaşık 10 sene önce. A340 uçağı, kabin basıncı düşmüştü. Tuvaletler alt kattaydi. Nefes zor alıyordum. Kan kusacak gibiydim fakat kusmadim. Hosteslerin bazı yolculara oksijen tüpü taşıdığını gördüm. Ben istemedim. SFO ya vardıktan sonra iyi değildim. Bir kaç gün sonra UCSF ( university of California San Francisco ) hastanesine gittim, çünkü kan kusuyordum. Beni yoğun bakıma aldılar. Kan tahlilleri için 72 saat yoğun bakımda kaldım. Sonuçlar bulaşıcı değildi. Yoğun bakımdan çıktım. Cigerlerim hasar görmüştü. Fakat hayatımı kurtardılar. Lufthansa da kabin basincini kontrol etmiyorlar herhalde. Sanki pilotlar uyuyor. Lufthansa yi mahkemeye vermedigim için pişmanım. Benim hayatım söz konusu, ölüyordum. Bu olay diğer yolcuların başına gelebilir, bu bir tecrübedir. Faydalı olmak için yazdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340 ~ 3 ay önce
Alt kattaki tuvaletleri iyidir 340ın
TBC ~ 3 ay önce
Adamada yüksek ihtimalle Tüberküloz varmış. Toprağı Bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000