01 Aralık 2014, Pazartesi 08:55:33

LUFTHANSA'NIN GREV KABUSU

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Alman Pilot Sendikası Cockpit'e bağlı pilotların çağrısı nedeniyle yüzlerce uçuşun iptal edildiğini açıkladı
  • Lufthansa da cıvıttı
  • THY anlık büyüme yaşıyor fakat lutfansa Hava yolları alt yapısı ideal Iş kadrosu Alt yapısından gelen pilotları ve Kabin memurları yetiştiriyor.Alman Hava Limanlarının kalitesi ve o havalimanlara Toplu taşımanın gelişmişligi ortada... Biz ise Dışı güzel içi boş kutu misalidevam Benim fikrimce, Lutfansa bu krizi altından elbet kalkacaktır emin adımlarla büyüyecektir.:)))Umarım yanılırım
  • thy alır hemen sizi gelin buraya
  • el alemin pilotunda mangal gibi yürek var. bizdekilere bakınca ellerini sıkasım gelmiyor içinden.
  • adamlarda demokrasi yok ki. bakın bize. onlara da acilen ileri demokrasi getirmek lazım. hemen de hemen...:)
  • Bu Lufthansa yönetiminin iyi bir ders alması lazım bence. Kaptanların haklarını sonuna kadar korumaları gerekir. Helal olsun destekliyorum grevlerini. Inşallah epey zarar verir Lufthansaya.
  • Lufthansa rumuzlu arkadaş Lufthansa>Thy'den fazla uçmayın :-) thy şişirilmiş balon lufthansa ise emin adımlarla ilerliyor sancılı dönem geçirselerde thy'yi bu kadar büyütmenizide anlamıyorum dünya basınına bakın biraz thy ne konumda iki takımlar anlaşma imzalama ile büyük olunmuyor uçmayın fazla
  • Lufthansa aklini calistir almanca dil zorunlulugunu kaldir ve global sirket ol. Firmana ingilizcesi iyi olan pilotlari al bu yas olayina da takilma biz sana gelelim calismaya :)
  • Lufthansa bu gidişle bu yıl kar açıklayacağına zarar açıklayacak.THY ile uğraşacağına önce kendi iç sorunlarını çözmeyi öğren. THY ile iptal ettiğin codeshore anlaşmasını zamanı gelecek mumla arayacaksınız. gerçi THY'ye bugün gidip anlaşma yapalım deseler THY yine döner tamam der. aslında bizimde Star Alliance üyeliğine ihtiyacımız yok ittifak 2 yıldır çatırdıyor. Lufthansa sen daha neler göreceksin neler..

Alman havayolu şirketi Lufthansa'dan, Alman Pilot Sendikası Cockpit'e (VC), bağlı pilotların grev çağrısı nedeniyle yüzlerce uçuşun iptal edildiği bildirildi.

Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı. Buna göre, Almanya'nın en büyük havayolu şirketi yüzlerce uçuşunu iptal etti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, grevin ilk gününde kısa ve orta mesafeli uçuşların etkileneceği ikinci gün ise 03.00'ten itibaren uzun mesafeli uçuşların da etkileneceği kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca Avusturya Havayolları, Brüksel Havayolları, Germanwings, SWISS ve Air Dolomiti şirketlerinin söz konusu grevden etkilenmeyeceği ve planlanan uçuşları gerçekleştireceği bildirildi.

Öte yandan, şirketin grevle ilgili gelişmelere ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo ve Germanwings şirketlerinde çalışan 5 bin 400 pilotun emekliliğe geçiş süreçlerinde anlaşma sağlanamıyor. Lufthansa şirketi, pilotlarda en erken emekliliğe geçişi 55'ten 60 yaşa ve görevden ayrılmadaki ortalama yaşı da 58'den 61'e çıkarmak istiyor.

LUFTHANSA'NIN GREV KABUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa da cıvıttı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY anlık büyüme yaşıyor fakat lutfansa Hava yolları alt yapısı ideal Iş kadrosu Alt yapısından gelen pilotları ve Kabin memurları yetiştiriyor.Alman Hava Limanlarının kalitesi ve o havalimanlara Toplu taşımanın gelişmişligi ortada... Biz ise Dışı güzel içi boş kutu misalidevam Benim fikrimce, Lutfansa bu krizi altından elbet kalkacaktır emin adımlarla büyüyecektir.:)))Umarım yanılırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
thy alır hemen sizi gelin buraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 9 yıl önce
el alemin pilotunda mangal gibi yürek var. bizdekilere bakınca ellerini sıkasım gelmiyor içinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrasi ~ 9 yıl önce
adamlarda demokrasi yok ki. bakın bize. onlara da acilen ileri demokrasi getirmek lazım. hemen de hemen...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 9 yıl önce
Bu Lufthansa yönetiminin iyi bir ders alması lazım bence. Kaptanların haklarını sonuna kadar korumaları gerekir. Helal olsun destekliyorum grevlerini. Inşallah epey zarar verir Lufthansaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Lufthansa rumuzlu arkadaş Lufthansa>Thy'den fazla uçmayın :-) thy şişirilmiş balon lufthansa ise emin adımlarla ilerliyor sancılı dönem geçirselerde thy'yi bu kadar büyütmenizide anlamıyorum dünya basınına bakın biraz thy ne konumda iki takımlar anlaşma imzalama ile büyük olunmuyor uçmayın fazla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B ye yanıt ;) ~ 9 yıl önce
ben havacılıkla ilgileniyorum. THY şişirilmiş balon değil. sizin gibiler THY'yi çekemiyorlar. THY bizim şirketimiz kaldı ki gurur duymamız gerekiyor. Lufthansa sancılı dönem geçiriyormuş bırakın Allah aşkına ne şirketler gördük öyle dönemler geçiren...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa aklini calistir almanca dil zorunlulugunu kaldir ve global sirket ol. Firmana ingilizcesi iyi olan pilotlari al bu yas olayina da takilma biz sana gelelim calismaya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 9 yıl önce
Lufthansa bu gidişle bu yıl kar açıklayacağına zarar açıklayacak.THY ile uğraşacağına önce kendi iç sorunlarını çözmeyi öğren. THY ile iptal ettiğin codeshore anlaşmasını zamanı gelecek mumla arayacaksınız. gerçi THY'ye bugün gidip anlaşma yapalım deseler THY yine döner tamam der. aslında bizimde Star Alliance üyeliğine ihtiyacımız yok ittifak 2 yıldır çatırdıyor. Lufthansa sen daha neler göreceksin neler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000