27 Ocak 2009, Salı 12:47:28

Lufthansa'dan bir ilk...

Lufthansa’nın New York John F. Kennedy Havaalanı’ndaki yeni ve modern bekleme salonu hizmete girdi. 1.500 metrekare alana sahip üç katlı bekleme salonu Lufthansa Premium yolcularına eskiye kıyasla iki kat daha geniş bir mekan sunuyor.
  • rallyx haklisin, ama galiba tk baska terminalden ucuyo, oyuzden korean kullaniliyor.. buarada korean in salonu cok guzel am kuru biskuvi ve peynir den baska cop yok yicek, gozunu sevdigim istanbuldaki loungelar
  • aha bi bobfan daha.bi anda airporthaber sayfasını kasıp kavurdun helal olsun sana.
  • Madem THY star alliance üyesi neden hala JFK de Korean ın salonunu kullanıyor. Hani ortaklık??????
  • BOBİ BURANIN İLK AÇILIŞINDA NE KAFA ÇEKMİŞTİK HATIRLARMISIN .....

Salonun en ilginç bölümünü HON Circle ve First Class yolcular için hazırlanmış olan yeni First Class salonu oluşturuyor.

Üçüncü katta yer alan yeni First Class salonu Lufthansa ve Swiss İnternational Airlines’ın Frankfurt, Münih ve Zürih merkez havalimanları dışındaki ilk farklı bekleme salonunu oluşturuyor.

First Class yolculara ve HON Circle üyelerine burada farklı bir ortamda dinlenmek, rahatlamak ve şımartılmak için her türlü olanak sunuluyor. Yolcuların ayrı bir girişte karşılandığı First Class salonunda 27 konforlu koltuk yer alıyor. Yine salonun içinde ayrı bir bölümde yer alan yemek salonunda yolcular uçuş öncesi yemek yeme, rahatsız edilmeden uyuma veya dinlenme olanağına sahip bulunuyorlar. Konforlu banyolarda yolcular arzu ettikleri takdirde duş yapabiliyorlar.

İkinci katta yer alan 124 koltuklu senatör salonu da yeni tasarımıyla hizmete girmiş bulunuyor. Salonda yolcuların dinlenmesi için konforlu koltuklar yer alıyor. Bar bölümünün yer aldığı yemek salonunda yolculara yiyeceklerin yansıra seçkin Alman şarapları, biraları ve çeşitli içkiler sunuluyor. Senatör salonunda ayrıca küvet ve duşların yer aldığı geniş bir banyo alanı bulunuyor.

En alt katta ise 171 yolcuya hizmet verebilen tamamen yenilenmiş Business Class salonu yer alıyor. Salonda çeşitli yiyecek ve içeceklerin sunulduğu bar ve bistro bölümünün yansıra rahat deri koltukların, televizyonların yer aldığı dinlenme mekânı ile iş adamlarının çalışabilmesi için tahsis edilmiş çalışma bölümleri bulunuyor.

Lufthansa Yer Hizmetleri Bölüm başkanı Oliver Wagner yeni açılan salonlara ilişkin olarak,  “John F. Kennedy Havalimanı’ndaki Lufthansa salonu bizim Amerika kıtasındaki ilk girişimimizi ve aynı zamanda da dünya genelinde salonların yenilenmesine yönelik yaklaşık 150 milyon Euro’luk yatırım programımızın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Sadece bu yılın ilk üç ayında aralarında Mumbai ve Paris’in de yer aldığı havalimanlarında toplam yedi salon daha açacağız” dedi.

New York havalimanındaki salona giriş Terminal 1 içindeki güvenlik kontrolünün hemen arkasında yer alıyor. Böylelikle salonlardan yararlanacak olan yolcular uçağa biniş kapılarına kolayca ulaşabilecek ve dolayısıyla lüks salonlarda geçirecekleri zamanın keyfini çıkartabilecekler.

Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa'dan bir ilk...

Yorumlar

napalim ~ 15 yıl önce
rallyx haklisin, ama galiba tk baska terminalden ucuyo, oyuzden korean kullaniliyor.. buarada korean in salonu cok guzel am kuru biskuvi ve peynir den baska cop yok yicek, gozunu sevdigim istanbuldaki loungelar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bobfab ~ 15 yıl önce
aha bi bobfan daha.bi anda airporthaber sayfasını kasıp kavurdun helal olsun sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rallyx ~ 15 yıl önce
Madem THY star alliance üyesi neden hala JFK de Korean ın salonunu kullanıyor. Hani ortaklık??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oldie ~ 15 yıl önce
BOBİ BURANIN İLK AÇILIŞINDA NE KAFA ÇEKMİŞTİK HATIRLARMISIN .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000