01 Mart 2013, Cuma 09:26:22

LUFTHANSA BERLİN'DEN ÇEKİLİYOR

Lufthansa'nın kış sezonunda kaldırılan İzmir ve İstanbul direkt seferlerinin yaz sezonunda yeniden konulması noktasındaki belirsizlik de sürüyor.
  • Bu işler ticaridir. Yolcu hacmi az ise ve zarar edilecekse sefer sayısı azaltılır veya tamamen kaldırılır. Zaten ne çekiyosak hatır-gönül işlerinden çekiyoruz. Çrneğin "Her ile havaalanı" gibi saçma projeler birilerine yaranmaktan başka hiç bir getirisi olmayan havaya savrulan miyonlarca TL'den başka hiç bir şey değildir.
  • Koskoca turkiye cumhuriyetinin baskentine bu revamidir
  • Dün 19:00 sularında önce SAUDI 747'si ardından THY A 340 Ankara üstünden ESB yaklaşıyordu. Arka arkaya 4 motorlu iki devin ESB'ye inmesi nadirir.
  • lufthansa'nin yapamadigini/beceremedigini thy yapsa/becerse bari. esb-cikisli onlarca yurtdisi ucusumuz olsa ve biz baskentliler sevincten bir yumak olsak. ama nerede; simdi lufthansa kotu emsal teskil edecek (!) ve yurtdisi ucuslarimiz tamamen elimizden alinacak (toplam 6 adet olup, kisacasi baskent ankara "globally" heryere bir atim mesafededir). isin kotusu, anadolujet de gitti gidecek. bu haber hayirlara vesile olur, insallah!
  • Bu gelişme üzerine THY'de halen "aslında var olmayan" Ankara çıkışlı yurtdışı seferlerini DERHAL AZALTMALI.

Lufthansa, başkent Berlin’den uçuşlarını azaltıyor. Berlin’de konuşlandırılan 15 Lufthansa uçağının 2’sinin seferlerden çekileceği bildirildi.

Ekim 2012’de Türkiye’deki fiyat rekabetine dayanamayarak Berlin’den İzmir ve İstanbul’a direkt seferlerini kaldıran Lufthansa, Berlin uçuşlarını azaltmaya devam ediyor.

Mart ayı sonu itibariyle Budapeşte, Lion ve Manchester seferlerini kaldıracak olan Lufthansa, mayıs ayından itibaren de Marakeş ve Amsterdam uçuşlarına son verecek.

Lufthansa, Berlin Tegel’den Düsseldorf, Köln/Bonn, Stuttgart, Nürnberg, Cenevre, Paris, Milano, Moskova ve Stockholm’e olan uçuşlarda sefer sayılarını da yaz sezonundan itibaren azaltacak.

Daha önce Ekin 2012’de yapılan açıklamda, Berlin’den Türkiye’ye kaldırılan direkt seferlerin tekrar konulup konulmayacağının belirsiz olduğu ifade edilmişti. Lufthansa’dan bu konuda da bir açıklama yapılmadı.

2012 Haziran ayında Berlin kapasitesini artıran Lufthansa’nın, Berlin Brandenburg’daki yeni havaalanının açılışının 2016 yılına sarkması üzerine planlarının bozulduğu, Berlin Tegel Havalimanı’nın ise beklentileri karşılamaktan uzak olduğu belirtiliyor.

LUFTHANSA BERLİN'DEN ÇEKİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Gerçekçi ~ 11 yıl önce
Bu işler ticaridir. Yolcu hacmi az ise ve zarar edilecekse sefer sayısı azaltılır veya tamamen kaldırılır. Zaten ne çekiyosak hatır-gönül işlerinden çekiyoruz. Çrneğin "Her ile havaalanı" gibi saçma projeler birilerine yaranmaktan başka hiç bir getirisi olmayan havaya savrulan miyonlarca TL'den başka hiç bir şey değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 11 yıl önce
Koskoca turkiye cumhuriyetinin baskentine bu revamidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 11 yıl önce
Dün 19:00 sularında önce SAUDI 747'si ardından THY A 340 Ankara üstünden ESB yaklaşıyordu. Arka arkaya 4 motorlu iki devin ESB'ye inmesi nadirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bahtsiz ankara! ~ 11 yıl önce
lufthansa'nin yapamadigini/beceremedigini thy yapsa/becerse bari. esb-cikisli onlarca yurtdisi ucusumuz olsa ve biz baskentliler sevincten bir yumak olsak. ama nerede; simdi lufthansa kotu emsal teskil edecek (!) ve yurtdisi ucuslarimiz tamamen elimizden alinacak (toplam 6 adet olup, kisacasi baskent ankara "globally" heryere bir atim mesafededir). isin kotusu, anadolujet de gitti gidecek. bu haber hayirlara vesile olur, insallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 11 yıl önce
Bu gelişme üzerine THY'de halen "aslında var olmayan" Ankara çıkışlı yurtdışı seferlerini DERHAL AZALTMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000