27 Mayıs 2010, Perşembe 09:00:33

Belediyeden Lufthansa'ya destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Lufthansa'nın 1 Ağustos'tan itibaren Almanya'nın Münih kentinden Bursa'ya düzenleyeceği tarifeli seferlere, kent içi ulaşım desteği sağlayacağı bildirildi.
  • Daha önce bu uçuşla ilgili yorum yaptım, Lufthansa yaş tahtaya basmaz, Bizim şirketler defalarca denedi beceremedi, Almanlar planlama konusunda uzmandır, Bakın nasıl becerecekler, bizimkilerin de ağzı açık kalacak.
  • Olumsuz yorum yapanlara, Lütfen elinizi vicdanınıza koyun, dünyanın her yerinde her an günün her saati yaşanıyor, bende o şekilde seyehat ediyorum. Günün saatlerini sadece bursaya göre yaşanıyor sanmayın.... Bende bir bursalıyım, dünyada ve bursada gün 24 saattir, siz isterseniz yatıp uyuyun, uyuduğunuz zamanda olanlara karışmayınız..... Hayat siz uyurkende devam ediyor....
  • newyork dan yolcu gece boyunca londra ya ucup toplantısını yapıp aksam tekrar newyork a geri gidiyor maalesef artık iş aslanın ağzında değil midesinden de öteye geçmiş durumda artık keyifle dinlenerek toplantılara uçmak mazide kaldı lufthansa en erken saatte kalkıp en geç saatte bursa ya geri gelerek tüm transitleride o bölgeye toplamış getirip götürmüş oluyorki bence çok akıllıca bir planlama bu uçuş tutar bursa ya ve lufthansaya hayırlı olsun
  • saat 4.10 da ucacak bir ucak icin en gec saat 2.de havaalaninda olmak gereklidir ,buda yolcunun bütün gece uyuyamamasi demektir.sonrada yolcu o uykusuzlukla toplantiyami katilsin.sakami bu ya, su ucus saatine bak...erolsay.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende, Bölge Havalimanları Müdürü Dirk Lorenzen, Satış Müdürü Meltem Sığınır ve Türkiye İstasyonları Müdürü Sibel Kartal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi Heykel'deki tarihi belediye binasında ziyaret etti.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Bursa'dan yurt dışına tarifeli sefer başlatan ilk firma olduklarını ve bu konuda belediyenin de desteğini almak istediklerini belirten Satış Müdürü Meltem Sığınır, ilk uçuşun Münih'ten 1 Ağustosta, Bursa'dan ise 2 Ağustosta yapılacağını bildirdi.

Sığınır, Münih'ten Bursa'ya Salı, Perşembe ve Pazar, Bursa'dan Münih'e ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri uçuş yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

''Uçak Bursa'dan sabah 04.10'da hareket ediyor. Dolayısıyla Münih'e gidecek yolcularımız rahatlıkla sabah 09.30'daki bir toplantıya yetişebilecek. Yenişehir Havaalanı'na ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyesinden destek bekliyoruz. Hem buradaki yolcuların havaalanına gitmesi hem de gelen yolcuların kent merkezine ulaşımı konusunda Büyükşehir Belediyesinin yardımına ihtiyacımız var.''

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa'nın hava ulaşım ağının genişlemesi için gerekli tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Altepe, Yenişehir Havaalanı'nın yıllardır Bursa'ya beklenen katkıyı veremediğini, aktif hale gelmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, 250'nin üzerinde yabancı firmanın faaliyet gösterdiği kentten Avrupa'ya yapılacak uçuşların önemine dikkati çekti. Altepe, şöyle konuştu:

''Hava ulaşımında zorunlu olarak İstanbul'u kullanıyoruz. Uçak kalkmadan 1 saat önce havalimanında olma zorunluluğu ve Bursa?İstanbul arasındaki mesafe de düşünülürse uçağa binmek için 4-5 saat önceden yola çıkmak gerekiyor. Dönüş yolculuğu da düşünüldüğünde neredeyse 1 gün yollarda geçiyor. Ancak artık Yenişehir Havaalanı ile Münih'e oradan da diğer Avrupa ülkelerine geçmek çok daha kolay olacak. İş adamlarımız bir gün içinde oradaki işlerini çözüp, tekrar dönebilecek. Bu konuda biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Uçuş saatleriyle planlı olarak otobüs seferlerini başlatacağız.''

Lufthansa'dan, 15 Mayısta yapılan açıklamada, Bursa'ya düzenlenecek seferlerle İzmir, İstanbul ve Ankara'dan sonra Türkiye'de ulaşılan nokta sayısının dörde çıkacağı belirtilmişti.

Belediyeden Lufthansa'ya destek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Daha önce bu uçuşla ilgili yorum yaptım, Lufthansa yaş tahtaya basmaz, Bizim şirketler defalarca denedi beceremedi, Almanlar planlama konusunda uzmandır, Bakın nasıl becerecekler, bizimkilerin de ağzı açık kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Olumsuz yorum yapanlara, Lütfen elinizi vicdanınıza koyun, dünyanın her yerinde her an günün her saati yaşanıyor, bende o şekilde seyehat ediyorum. Günün saatlerini sadece bursaya göre yaşanıyor sanmayın.... Bende bir bursalıyım, dünyada ve bursada gün 24 saattir, siz isterseniz yatıp uyuyun, uyuduğunuz zamanda olanlara karışmayınız..... Hayat siz uyurkende devam ediyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
newyork dan yolcu gece boyunca londra ya ucup toplantısını yapıp aksam tekrar newyork a geri gidiyor maalesef artık iş aslanın ağzında değil midesinden de öteye geçmiş durumda artık keyifle dinlenerek toplantılara uçmak mazide kaldı lufthansa en erken saatte kalkıp en geç saatte bursa ya geri gelerek tüm transitleride o bölgeye toplamış getirip götürmüş oluyorki bence çok akıllıca bir planlama bu uçuş tutar bursa ya ve lufthansaya hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saat 4.10 da ucacak bir ucak icin en gec saat 2.de havaalaninda olmak gereklidir ,buda yolcunun bütün gece uyuyamamasi demektir.sonrada yolcu o uykusuzlukla toplantiyami katilsin.sakami bu ya, su ucus saatine bak...erolsay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000