18 Nisan 2008, Cuma 08:20:36

KLM'den yolcularına telafi hizmeti!

KLM Hollanda Kraliyet Havayolları, yeni C02 telafisi hizmeti başlattı.

KLM Hollanda Kraliyet Havayolları, yeni C02 telafisi hizmeti başlattı. Bu yenilik, rezervasyon ve online check-in sürecine entegre edilmiş, güvenilir ve kullanımı kolay hizmeti kullanan KLM, müşterilerinin bireysel uçuşlarında ortaya çıkan C02 emisyonunu telafi etmesini amaçlıyor.  

Bir müşterinin yatırdığı paranın tamamı, tüm dünyada geri dönüşebilir enerjiye odaklanan Altın Standardı (Gold Standard) telafi projelerine aktarılacak. Altın Standardı, projeleri en yüksek derece CO2 sertifikasına sahip ve Hollanda’daki Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından destekleniyor. 

KLM çevresel sorumluluklarını son derece ciddiye aldığı için, enerji ve C02 azalımı alanlarında hali hazırda geniş kapsamlı önlemler aldı. KLM, havacılık endüstrisinin çevresel çalışmaları sınırlayacağı fakat aynı zamanda ortak çabaya da inandığını açıkladı. Bu nedenle müşterilerine, kendi faaliyetleri ve yatırımlarının yanı sıra gönüllü bir katkı olarak, C02-nötr bir uçuş sağlamak için bu hizmeti sunan şirket, CO2ZERO’nin kullanımı kolaydır ve harcanan her avro, uygulamayı en etkin şekilde yapan ve en uygun maliyetli Altın Standardı telafi projelerine gideceği için en etkin ve ucuz CO2 azaltma yolu olduğunu düşünüyor.

KLM Başkanı ve CEO’su Peter Hartman, “KLM enerji-etkin uçuş bakımından sınıfının en iyisi olarak tanınmaktadır.  Performans kayıtlarımız, Hollanda’daki Dünya Doğayı Koruma Vakfını güçlerimizi birleştirmeye ikna etmiştir. Sürdürülebilir havacılığa doğru adımlar atmayı devam ettirmemiz sadece paydaşlarımızla birlikte bu uyumlu etkileşim aracılığıyla mümkündür” dedi.

Hollanda’daki Dünya Doğayı Koruma Vakfı Müdürü Johan van de Gronden ise “Bu CO2 telafi hizmetini sonuna kadar destekliyoruz. Çevre üzerinde etkiyi azaltan bu kullanımı kolay fırsatı yolculara sunmanın iyi bir fikir olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

 

KLM'den yolcularına telafi hizmeti!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000