19 Şubat 2024, Pazartesi 08:52:14

İstanbul Havalimanı Ocak ayını Avrupa'da zirvede tamamladı

İstanbul Havalimanı, ocak ayında günlük ortalama 1308 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı ünvanının sahibi oldu. İstanbul Havalimanı'nı 1201 uçuşla Londra Heathrow izlerken, Amsterdam Schiphol, 1160 uçuşla üçüncü sırada yerini aldı.
  • Değerli Çalışma Arkadaşlarımız, Ocak ayı ücret artış çalışmalarımız tamamlanmış olup ücret farkları yarın yatırılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygı ve sevgilerimizle İnsan Kaynakları Grup Müdürlüğü Image İsmail Ne ORAN NE ORANTI Şu 50 günde bakkal matematiği olan birine sorsan çat diye hesabı yapar. Ama derdiniz hesap yapmak deği HIRSIZLIK ,İŞÇİDEN ÇALMAK.
  • Tgs ile büyük dalga geciyorlar...verin tazminatlari kapatin bu şirketi..netimiz 24 bin
  • İktidar böyle istiyor: ✅Feyza Altun'u daha fazla konuşun ✅Dilan Polat'ı daha fazla konuşun ✅Engin Polat'ı daha fazla konuşun Ama; ❌Erzincan maden faciasını unutun. ❌Toprak altında kalan 9 işçiyi unutun. ❌Murat Kurum'un verdiği izinleri unutun. ❌THY’de, yöneticilerin huzur hakkına %633 zammı unutun ❌Seçilmiş Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürüldüğünü unutun ❌Ruhsar Pekcan'ı , Zehra Taşkesenlioğlu'nu unutun ❌Özlem Zengin'in, kürsüde ölmek üzere olan milletvekilini hedef gösterdiğini unutun. ❌%180 enflasyonu unutun ❌Emekliye verilmeyen %55 zammı unutun ❌Vergi ve harçlara %60 zammı unutun ❌Benzinin, motorinin 50 ₺'ye dayandığını unutun ❌Sigaraya, gıdaya ,meyveye zammı unutun ❌Okulda açlıktan bayılan çocukları unutun ❌Depremzedelerin hala çadırda kaldığını unutun ❌Depremzedeler için toplanan 350.000.000.000 ₺'yi unutun ❌Doğalgazda %45 indirim olması gerekirken 1 kuruş indirim yapılmadığını unutun. ❌Havaalanı işletmecilerinin devlete ödemesi gereken 40.000.000.000 lira kira borcunun 25 yıl ertelendiğini unutun ❌Ülkeye getirilecek 1.500.000 Filistinliyi unutun ❌15 Temmuz şehit ve gazileri için toplanan ve faize yatırılan 6.000.000.000 ₺'yi unutun. ❌Mala mülke el koyma yasasını unutun ❌Yargıya darbeyi unutun ❌Şeriat anayasası çalışmalarını unutun ❌İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın AKP'li belediyelerin yolsuzluk dosyalarına soruşturma izni vermediğini unutun
  • Zirveyi yakıtsız uçan yerli uçaklarımız sayesinde kimseye kaptırmıyor. ÇÜNKÜ HALEN THY-OPET YAKIT BİRİMİ EMEKÇİ ÇALIŞAN ZAM ORANINI AÇIKLAMADI. VER MEHTERİ KUBİİİİİİİİİİ. Daha neyin üzerinde çalışma yapıyorsunuz. 2025 bütçesini şimdiden çalışmaya başlayın ki 2025 haziranına yetişsin.
  • Afrika bile zirveye çikar
  • 2 ay çift artı 100/15 zam hayırlı olsun temmuzda bayram parası oohhhh
  • Canı cehenneme yeter be yeter hani maaş zirve boş hepsi birdaha bu yazıyı görmek istemiyorum sıcak su dökülüyor başıma kölelik maaşı verin sonra Zirve
  • Limanlar zirvede ama çalışanlar dipte.Yeter artık bu gaz haberlerini bırakın...
  • Bağlı olan hangi birimlerin bu başarıya katkısı var merak ettim.

İstanbul Havalimanı, Ocak ayında günlük ortalama 1308 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı ünvanının sahibi oldu. İstanbul Havalimanı'nı 1201 uçuşla Londra Heathrow izlerken, Amsterdam Schiphol, 1160 uçuşla üçüncü sırada yerini aldı.

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatının (Eurocontrol) ocak ayına ilişkin Avrupa Havacılık Raporu yayımlandı.

Rapora göre, İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama 1308 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nı günlük ortalama 1201 uçuşla Londra Heathrow, 1160 uçuşla Amsterdam Schiphol, 1032 uçuşa Paris Charles De Gaulle havalimanları izledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı ise günlük ortalama 596 uçuşla Avrupa'daki 10'uncu en yoğun havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı Ocak ayını Avrupa'da zirvede tamamladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

2050 hedefi olan thyOPET ~ 2 ay önce
Değerli Çalışma Arkadaşlarımız, Ocak ayı ücret artış çalışmalarımız tamamlanmış olup ücret farkları yarın yatırılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygı ve sevgilerimizle İnsan Kaynakları Grup Müdürlüğü Image İsmail Ne ORAN NE ORANTI Şu 50 günde bakkal matematiği olan birine sorsan çat diye hesabı yapar. Ama derdiniz hesap yapmak deği HIRSIZLIK ,İŞÇİDEN ÇALMAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açıklama ~ 2 ay önce
%60 zam yaparak lütuf yaptığını zannedenler…. Çaldığınız en az %40 ı da vereceksiniz. Opet te hırsız var THY de hırsız var.
Tgs ~ 2 ay önce
Tgs ile büyük dalga geciyorlar...verin tazminatlari kapatin bu şirketi..netimiz 24 bin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk ~ 2 ay önce
İktidar böyle istiyor: ✅Feyza Altun'u daha fazla konuşun ✅Dilan Polat'ı daha fazla konuşun ✅Engin Polat'ı daha fazla konuşun Ama; ❌Erzincan maden faciasını unutun. ❌Toprak altında kalan 9 işçiyi unutun. ❌Murat Kurum'un verdiği izinleri unutun. ❌THY’de, yöneticilerin huzur hakkına %633 zammı unutun ❌Seçilmiş Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürüldüğünü unutun ❌Ruhsar Pekcan'ı , Zehra Taşkesenlioğlu'nu unutun ❌Özlem Zengin'in, kürsüde ölmek üzere olan milletvekilini hedef gösterdiğini unutun. ❌%180 enflasyonu unutun ❌Emekliye verilmeyen %55 zammı unutun ❌Vergi ve harçlara %60 zammı unutun ❌Benzinin, motorinin 50 ₺'ye dayandığını unutun ❌Sigaraya, gıdaya ,meyveye zammı unutun ❌Okulda açlıktan bayılan çocukları unutun ❌Depremzedelerin hala çadırda kaldığını unutun ❌Depremzedeler için toplanan 350.000.000.000 ₺'yi unutun ❌Doğalgazda %45 indirim olması gerekirken 1 kuruş indirim yapılmadığını unutun. ❌Havaalanı işletmecilerinin devlete ödemesi gereken 40.000.000.000 lira kira borcunun 25 yıl ertelendiğini unutun ❌Ülkeye getirilecek 1.500.000 Filistinliyi unutun ❌15 Temmuz şehit ve gazileri için toplanan ve faize yatırılan 6.000.000.000 ₺'yi unutun. ❌Mala mülke el koyma yasasını unutun ❌Yargıya darbeyi unutun ❌Şeriat anayasası çalışmalarını unutun ❌İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın AKP'li belediyelerin yolsuzluk dosyalarına soruşturma izni vermediğini unutun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel güvenlik çok özelleştirilmiş ~ 2 ay önce
İga havalimanı zirvede güvenlik maaşları köle sisteminde dışarıdaki firmalardan hiç bir artısı yok köle gibi çalışma düzeni başarı kendiliğinden gelmez
Halk yazana ~ 2 ay önce
Aynen öyle halk böyle istiyor, yazdığın doğru şeylere ek olarak onca rezalet ifşa oldu,komisyonlar, para sıfırlamalar,pudra şekeri işleri,siyasetçilerin sülale boyu zengin olması,yolsuzluk,çürümüşlük, suç,rüşvet,haksızlık,adaletsizlik almış yürümüş,ülkenin adı uyuşturucu ve mafya ile anılıyor,şiddet,tecavüz tacizde avrupa 1.siyiz,adam adamı vuruyor tutuksuz yargılanıyor,huzur, güvenlik,düzen,nizam bitmiş,eğitim, sağlık da,ülkeye milyonlarca ne idüğü belirsiz sırf avrupadan para gelecek diye doldurulmuş,ekonomik, sosyal,ahlaki hukuki,ticari her bakımdan iyice kötüye gidiyoruz ama bu millet para ve çıkar için hala ülkeyi ve milleti bu hale getirenlerin peşinden gidiyor. Bu millete ne yapsan müstahak...
Opet ~ 2 ay önce
Zirveyi yakıtsız uçan yerli uçaklarımız sayesinde kimseye kaptırmıyor. ÇÜNKÜ HALEN THY-OPET YAKIT BİRİMİ EMEKÇİ ÇALIŞAN ZAM ORANINI AÇIKLAMADI. VER MEHTERİ KUBİİİİİİİİİİ. Daha neyin üzerinde çalışma yapıyorsunuz. 2025 bütçesini şimdiden çalışmaya başlayın ki 2025 haziranına yetişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu maaşlara ~ 2 ay önce
Afrika bile zirveye çikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 ay önce
2 ay çift artı 100/15 zam hayırlı olsun temmuzda bayram parası oohhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zirvenizin ~ 2 ay önce
Canı cehenneme yeter be yeter hani maaş zirve boş hepsi birdaha bu yazıyı görmek istemiyorum sıcak su dökülüyor başıma kölelik maaşı verin sonra Zirve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 2 ay önce
Limanlar zirvede ama çalışanlar dipte.Yeter artık bu gaz haberlerini bırakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 2 ay önce
Bağlı olan hangi birimlerin bu başarıya katkısı var merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000