01 Ocak 2022, Cumartesi 08:37:23

Bursa'da milyonluk vurgun; İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

Bursa'da bebek bakıcılığı yaptığı villada 1 milyon lira ederinde dolar ve euro çalan Özbek bakıcı yurt dışına kaçmak isterken İstanbul Havalimanı’nda kıskıvrak yakalandı.
  • Turk bakicilarin suyu cikti demi kanimiza canimiza emanet etmeyelim yabancilara gosterdiginiz ozenin karsiligi alin oh olsun diycemde yakalanmis garibim tuh diyorum
  • Memleket iktidar sayesinde özbek,kırgız,kazak,afgan, suriyeli,ermeni,afrikalı bilmem nereli cenneti oldu. Bunlar yüzünden suç da arttı ama kimin umurunda? Nasıl olmuşsa da tutuklanmış,alanda yakalanan araması olan,asker kaçağı pkklı gibi serbest bırakılmamış. Tutar hiçbir yanımız kalmadı yazık.

Bursa'da bebek bakıcılığı yaptığı villada 1 milyon lira ederinde dolar ve euro çalan Özbek bakıcı yurt dışına kaçmak isterken İstanbul Havalimanı’nda kıskıvrak yakalandı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Özbekli bir şahıs bebek bakıcılığı yaptığı villada hırsızlık yaptı. Kasadan hemen hemen 1 milyon lira ederinde dolar ile euro çalan Özbekistanlı V.Z. (46), yurt dışına kaçmak isterken İstanbul Havalimanı’nda kıskıvrak yakalandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesi Mürsel Mahallesi'ndeki bir villada iki ay önce bebek bakıcısı olarak işe başlayan Özbek uyruklu V.Z. işe gitmedi.

1 milyon çalıp ortadan kayboldu

V.Z.'ye ulaşamayan ev sahipleri, durumdan şüphelenip, para ve değerlerini kontrol ettiklerinde yatak odasındaki kasadan yaklaşık 1 milyon TL değerinde dolar ve euro çalındığını belirledi.

Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timleri olayla ilgili ortak çalışma başlattı. Şüpheli V.Z.'nin yakalanması için teknik takip başlatan ekipler, bakıcının İzmir'e kaçtığını, buradan da İstanbul'a gittiğini belirledi. V.Z.'nin İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçmak için uçak bileti almaya çalıştığı saptandı. Operasyon düzenleyen ekipler, V.Z.'yi yakaladı. V.Z.'nin valizinde yapılan aramalarda, çaldığı paralar bulunarak el konuldu.

Jandarmadaki sorgusunda yurt dışına kaçmayı planladığını itiraf eden V.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen paralar incelemenin ardından ev sahibine teslim edildi.

 

Bursa'da milyonluk vurgun; İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bakici ~ 2 yıl önce
Turk bakicilarin suyu cikti demi kanimiza canimiza emanet etmeyelim yabancilara gosterdiginiz ozenin karsiligi alin oh olsun diycemde yakalanmis garibim tuh diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beter olsun ~ 2 yıl önce
Milyonlarca lira tutarr evinde ama Türk çalışana üç kuruş fazla vermemek için yabancıya emanet eder evini
Mevzu para değil ~ 2 yıl önce
Türk bakıcılar yatılı kalmak istemiyor. Mesela eşler havacıysa, ikiside gece uçuşa giderse çocuğa kim bakacak ? Mecburen yabancı bakıcıya yöneliyor insanlar.
Yol geçen hanı ~ 2 yıl önce
Memleket iktidar sayesinde özbek,kırgız,kazak,afgan, suriyeli,ermeni,afrikalı bilmem nereli cenneti oldu. Bunlar yüzünden suç da arttı ama kimin umurunda? Nasıl olmuşsa da tutuklanmış,alanda yakalanan araması olan,asker kaçağı pkklı gibi serbest bırakılmamış. Tutar hiçbir yanımız kalmadı yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam tersi. ~ 2 yıl önce
Tam tersi millette para olduğunu gösterir. Türkler bu işlere tenezzül etmediği için ayak işlerini yabancılar yapıyor.
tam tersi'ne ~ 2 yıl önce
Millette para varsa niye işsizlik artıyor alım gücü düştükçe düşüyor? İnsanlar haklı olarak 3 kuruşa köle gibi çalışmak istemiyor o yüzden bu tarz işlerde çalışmıyor daha bunu anlayamıyorsun kalkmış yorum yapıyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000