13 Haziran 2019, Perşembe 09:10:00

Binali Yıldırım İstanbul Havalimanı'nı gezdi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı’nı gezdi. Bir çalışanın babası ile telefonda konuşan Yıldırım’a yolcular ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.
  • Yalakalar cikmis meydane.. Ya akli olan su acik oturumu izledikten sonra binaileye oy vermez. Vaatlere de inanmayin kendi zamaninda demisti secim oncesi vetilen vaatler secim sonrasi yerine getirilmeyebilir diye. Pontus diyerek tum dogu karadeniz halkini dislayan ve zan altinda birakan bu adamlara oy verenler gercek vatansever degildir. Binlerce yillik insanlik tarihinde denk geldigimiz döneme bak..
  • 24 haziran’da oraya başkan olarak gideceksin inşallah maşallah
  • Verdigi hizmetler arasinda hizli tren operasyonunda 41 vatandasimizin da ölümü varmidir.?
  • Binali Yıldırım akıllı insan bunun gibi adamlar olmasaydı bu güzel havalimanı meydana cıkmazdı. Millet itifakı başta olsaydı bu havalimanı olmazdı 1980lerde ve 1990larda Vatanımız garip bir durumda olurdu. Cumhur itifakı sayesinde Türkiye Cumhuriyeti dünyaya tanıtıldı.
  • İdo genel müdürüyken ido'nun biletlerini çocuklarının acentasında sattırmak,bakanlığı döneminde olan ölümlü kazalardan birinden sonra istifa edecek misiniz diye soruya 'niye treni ben mi kullanıyordum', 20 yaşındaki oğlu gemicik için devlet bankasından kefilsiz,ipoteksiz 450 bin euro kredi çektiği ortaya çıktığında 'ne var bunda siz de çekin gemi alın'demek, çocuklarının genç yaşta,çoğu Hollandalılar ile ortak 17 şirket,38 gemi,yüz milyonlarca euro servet sahibi olması,muhafazakar,dindar görünen büyük oğlunun Singapur'da kumarda yakalanması adamlıksa evet hakikaten adam !!!
  • Neden acaba ? Sımdıye dek hıc gıdıp bakmadı mı sayın bakan ? eskı bir bakan hem de ulaştırma nihayetinde . İlginc buldum
  • Bir sehrin Belediyebaskani adayi havaalaninda calisan bir calisanin babasi ile telefonda ne ve neden konusur.?
  • Yalniz birakmasaydiniz kaybolur cocuk mazallah
  • 23 Haziran IBB Elden Uçacak 28 Haziran THY Icra Kurulu Başkanı Binali Yıldırım Olacak.
  • Bu kadar büyük hizmetler yapmış bu adam yerine bir pontusa oy vermek vatana ihanettir.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı’nı gezdi. Bir çalışanın babası ile telefonda konuşan Yıldırım’a yolcular ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Taksiciler Kooperatifinin yeni binasının açılışına katıldı. Taksiciler Kooperatifinin yeni binasını açan Yıldırım, taksiye binerek İstanbul Havalimanı’na geldi.

Binali Yıldırım’ı İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu karşıladı. Yolcularla ve çalışanlarla bol bol sohbet erden Yıldırım, bir çalışanın ricasını kırmayarak babası ile telefonda görüştü. Yıldırım daha sonra İstanbul Havalimanı’nda bulunan ‘İstanbul’ yazısının önünde toplu fotoğraf çektirdi. 



Binali Yıldırım İstanbul Havalimanı'nı gezdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Ak partisi ~ 5 yıl önce
Yalakalar cikmis meydane.. Ya akli olan su acik oturumu izledikten sonra binaileye oy vermez. Vaatlere de inanmayin kendi zamaninda demisti secim oncesi vetilen vaatler secim sonrasi yerine getirilmeyebilir diye. Pontus diyerek tum dogu karadeniz halkini dislayan ve zan altinda birakan bu adamlara oy verenler gercek vatansever degildir. Binlerce yillik insanlik tarihinde denk geldigimiz döneme bak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal başkanım ~ 5 yıl önce
24 haziran’da oraya başkan olarak gideceksin inşallah maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet ~ 5 yıl önce
Verdigi hizmetler arasinda hizli tren operasyonunda 41 vatandasimizin da ölümü varmidir.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş Ekibi ~ 5 yıl önce
Binali Yıldırım akıllı insan bunun gibi adamlar olmasaydı bu güzel havalimanı meydana cıkmazdı. Millet itifakı başta olsaydı bu havalimanı olmazdı 1980lerde ve 1990larda Vatanımız garip bir durumda olurdu. Cumhur itifakı sayesinde Türkiye Cumhuriyeti dünyaya tanıtıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam rumuzuna ! ~ 5 yıl önce
İdo genel müdürüyken ido'nun biletlerini çocuklarının acentasında sattırmak,bakanlığı döneminde olan ölümlü kazalardan birinden sonra istifa edecek misiniz diye soruya 'niye treni ben mi kullanıyordum', 20 yaşındaki oğlu gemicik için devlet bankasından kefilsiz,ipoteksiz 450 bin euro kredi çektiği ortaya çıktığında 'ne var bunda siz de çekin gemi alın'demek, çocuklarının genç yaşta,çoğu Hollandalılar ile ortak 17 şirket,38 gemi,yüz milyonlarca euro servet sahibi olması,muhafazakar,dindar görünen büyük oğlunun Singapur'da kumarda yakalanması adamlıksa evet hakikaten adam !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foadayı ~ 5 yıl önce
Neden acaba ? Sımdıye dek hıc gıdıp bakmadı mı sayın bakan ? eskı bir bakan hem de ulaştırma nihayetinde . İlginc buldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Bir sehrin Belediyebaskani adayi havaalaninda calisan bir calisanin babasi ile telefonda ne ve neden konusur.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman diyeyim ~ 5 yıl önce
Yalniz birakmasaydiniz kaybolur cocuk mazallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Icra Kurulu Başkanı ~ 5 yıl önce
23 Haziran IBB Elden Uçacak 28 Haziran THY Icra Kurulu Başkanı Binali Yıldırım Olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 5 yıl önce
Bu kadar büyük hizmetler yapmış bu adam yerine bir pontusa oy vermek vatana ihanettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he ~ 5 yıl önce
Herşey çoook güzel olacak. Bu millet uyandı artık.
vatan'a ~ 5 yıl önce
sözlerine dikkat et pontus dediğin yerin içine rize de giriyor birileri kızmasın sonra...
Hbt ~ 5 yıl önce
Oğlu da singapur kumarhanelerinde çok güzel hizmet ediyor. İbb’yi blnali kazansın ki ibb nin gelirlerinide Singapur kumarhanelerinde ezsinler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000