21 Mayıs 2008, Çarşamba 09:41:43

Antalya'dan yaza merhaba festivali

Antalya Dış Hatlar Terminali önünde düzenlenen Yaza Merhaba Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya Dış Hatlar Terminali önünde düzenlenen Yaza Merhaba Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Otel animasyon ekiplerinin de görev aldığı festivalde gelen turistleri karşılayan ekipler renkli görüntüler oluşturdu. Oluşturulan stantlarda lokma tatlısı yapan görevliler turistlere tatlı, pasta ve dondurma ikram etti. Turistler, Taı masajına ilgi gösterdiler. Taylandlı bayanların yaptığı masajı izleyen turistler, yapılan şovları uzun süre izlemeyi tercih etti. Lastik kızların yaptığı gösteri izleyenlerden alkış aldı. Bu arada turizmciler, yeni sezonun turizmde rekorlar yılı olarak geçmesi dileğinde bulundu. 
ICF Airports Genel Müdürü Murat Soğancıoğlu, sezonun iyi başladığını ve beklentilerinin üzerinde turist geldiğini ifade ederek, "Bugün böyle bir festival ile turistlerimizi coşkulu bir şekilde karşılamak istedik. Turizmcilerimizde bize destek verdi. Güzel bir organizasyon oldu. Umarım bu sezon Antalya turizminin rekorlar yılı olur" dedi.

Havalimanında karşılaştıkları ilgiden dolayı şaşkınlıklarını gizleyemeyen turistler, "Böylesine bir karşılama hiç düşünmemiştik. Sürpriz oldu" dediler. Animasyon ekiplerinin gösterilerini ilgiyle izleyen turistler daha sonra otellerine gitti.

 

Antalya'dan yaza merhaba festivali

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000