28 Şubat 2009, Cumartesi 09:25:15

Antalya Havalimanı'na online hizmet

Geçen yıl yaklaşık 9 milyon yabancı ve 1.5 milyon yerli turistin geldiği Antalya Havalimanı örnek bir projeye imza atıyor.
  • Evet doğrudur bu sistem ayt terminal 2 de çelebi tarafından uygulanmaktaydı. İlginç olan bu haberin icf geldikten sonra yayınlanması. üstelik bu sistemde benim gördüğüm terminal 1 uçakları ile ilgili bilgilerde yer alıyordu.
  • çelebi'nin böyle bir sitesi vardı zaten ayt de..
  • Hakikaten büyük bir iş başarmışlar. Büyük havalimanları bu işi bitirdi artık. SMS ile çalışıyor. AYT biraz geriden geliyor galiba.

Uçuş bilgilerinin anında görülebileceği resmi internet sitesi www.antalyahavalimani.gov.tr adresi yakında hizmete giriyor. Şu an da deneme süresinde olan internet sitesinde uçuş bilgilerinin yanı sıra yolcuların havalimanıyla ilgili öneri ve şikayet bölümleri de yer alacak ve ‘öneri ve şikayet kutusu’ uygulaması bilgisayar üzerinden yapılacak.

Antalya Havalimanı'na online hizmet

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Evet doğrudur bu sistem ayt terminal 2 de çelebi tarafından uygulanmaktaydı. İlginç olan bu haberin icf geldikten sonra yayınlanması. üstelik bu sistemde benim gördüğüm terminal 1 uçakları ile ilgili bilgilerde yer alıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çelebi'nin böyle bir sitesi vardı zaten ayt de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hakikaten büyük bir iş başarmışlar. Büyük havalimanları bu işi bitirdi artık. SMS ile çalışıyor. AYT biraz geriden geliyor galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000