19 Temmuz 2010, Pazartesi 10:19:06

SAGA, IOSA BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

Türk sivil havacılığının önde gelen şirketlerinden olan ve halen filosunda 9 uçak bulunan Saga Havayolları, IOSA Belgesi almaya hak kazandı.
  • SAGA Hava Yolları ile birlikte 10 hava yolumuz IOSA belgesi aldı. Bu Türk Sivil Havacılığının ve Türk Hava Yolu İşletmelerinin yüksek başarısıdır. Emeği geçen herkesi kutluyorum.
  • SAGA' NIN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ... HELAL OLSUN KARDEŞLERİMİZE.
  • bu şirketin nimetlerinden faydalanıpta üçbeş kuruş fazla para için gemiyi terkedenler bu başarıların karşısında içlerindeki kinleri dışa vuruyorlar başarıların devamı için çırpınan çalışanlara yalaka diyorlar çatlasınlar
  • Sivil havacılık şirketlerinin gelişmesi, hizmet standardlarını yükseltmesi ülkemiz için çok önemli. Allah kazasız, kırımsız uçuşlar nasip etsin.
  • Tebrikler. IOSA almak kolay bir iş degil. Wet-lease operasyonlarını artık daha rahat ve geniş bir çerçevede gerçekleştirip müşterilerini arttırabilecekler. Zaten Odin ile de çalışmaya başladılar, wet-lease de Türkiye'nin önde gelen havayolu olmaları zor olmayacak.
  • Aırport haber de ne zaman SAGA ile ilgili bir haber çıksa bir kaç yalaka hemen iş başına geçiyor....örnekde görüldüğü gibi....SAGA ya tebrikler ama şu kadrolu yalakalara gerek yok sanırım.
  • bence Saga için çok önemli bir gelişme.. bu kadar olaydan sonra bu belge inşallah bazılarını susturur. bravo Saga böyle devam.
  • Tebrikler SAGA .Darısı IOSA almayan diğer şirketlerin başına.
Kısa adı IATA olan Uluslararası Hava Taşıyıcıları Birliği'nin Operasyonel Emniyet Programı (Operational Safety Audit) olarak adlandırılan belge için yapılan denetimlerden başarıyla çıkan Saga Airlines, bu belgeyi alan sayılı Türk şirketlerinden biri oldu.

IATA Operasyonel Emniyet Programı, havayolu firmalarının operasyonel yönetim ve kontrol sistemlerini değerlendiren, uluslararası kabul ve itibar gören bir sistem olarak biliniyor.

Kısaca IOSA, diye bilinen bu program uluslararası kabul gören denetim tekniklerini kullanarak, gerçekleştirilen denetlemelerin standart ve tutarlı bir biçimde icra edilmesi için tasarlanmıştır.

IATA tarafından akredite olan ve dünya çapında birçok havayolu şirketine IOSA programı çerçevesinde görev yapan bir organizasyon olan Wake Q&A denetçilerinin yaptığı denetimler sonucu verilen raporda şu ifadelere yer verildi " Saga Havayolları, IOSA denetimi esnasında tespit edilen tüm uyum ve gerekliliklere düzeltici işlemleri uygulayarak, IOSA Standartları El Kitabı'nda yer alan tüm standartlara ve tavsiye hükümlerine uygun olduğunu onaylarak denetimi başarılı bir şekilde sonuçlandırmıştır."
SAGA, IOSA BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAGA Hava Yolları ile birlikte 10 hava yolumuz IOSA belgesi aldı. Bu Türk Sivil Havacılığının ve Türk Hava Yolu İşletmelerinin yüksek başarısıdır. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAGA' NIN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ... HELAL OLSUN KARDEŞLERİMİZE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu şirketin nimetlerinden faydalanıpta üçbeş kuruş fazla para için gemiyi terkedenler bu başarıların karşısında içlerindeki kinleri dışa vuruyorlar başarıların devamı için çırpınan çalışanlara yalaka diyorlar çatlasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sivil havacılık şirketlerinin gelişmesi, hizmet standardlarını yükseltmesi ülkemiz için çok önemli. Allah kazasız, kırımsız uçuşlar nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler. IOSA almak kolay bir iş degil. Wet-lease operasyonlarını artık daha rahat ve geniş bir çerçevede gerçekleştirip müşterilerini arttırabilecekler. Zaten Odin ile de çalışmaya başladılar, wet-lease de Türkiye'nin önde gelen havayolu olmaları zor olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aırport haber de ne zaman SAGA ile ilgili bir haber çıksa bir kaç yalaka hemen iş başına geçiyor....örnekde görüldüğü gibi....SAGA ya tebrikler ama şu kadrolu yalakalara gerek yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence Saga için çok önemli bir gelişme.. bu kadar olaydan sonra bu belge inşallah bazılarını susturur. bravo Saga böyle devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler SAGA .Darısı IOSA almayan diğer şirketlerin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000