12 Mayıs 2011, Perşembe 11:30:53

ÖZEL JET'E HAVAŞ ARACI ÇARPTI

4. BM En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı kapsamında İstanbul'a gelen Gine Bissau Cumhurbaşkanı Malam Bacai Sanha’nın uçağına Havaş aracı çarptı. Uçağın bakımı yapılamayınca, konuk Cumhurbaşkanı bir başka uçakla Türkiye’den ayrıldı.
  • geçmiş olsun birdaha bole kazalar olmasın inşş
  • Kazayı yapan arkadaşımıza geçmiş olsun. İllahi laf atmak için bu tarz talihsiz olaylarımı bekliyorsunuz? Asıl bu çirkin yorunları yazanlara yazıklar olsun.Belliki sizlerde bu sektörde çalışan birilerisiniz. Neydim değil ne olacağım deseniz iyi olur. Bırakın havaş'la uğraşamayı.Siz işinize bakın....
  • sakarlık yapın hemde kem küm bu ne pişkinlik..şark kurnazları sizi..
  • Ya Havaşı kapatın diyen cahil insan ve diğerleri; Sizin mi derdiniz ne tarz personel çalıştırıldığı. Sizmi karar vereceksiniz bu şirketin kapatılıp acılmasına herkez bir aklını başına toplasın yazdıklarına dikkat etsin.
  • Bu tip uçakların çoğu istanbul istasyonunda, kalkış için pushback kullanmamak amacıyla ters bir şekilde yanaştırılıyor, kule çoğu zaman standart park pozisyonu olmayan yerlere de bu uçakları yanaştırıyor, geçen yaz, yoğunluk sırasında 2 adet özel uçağı kanatları arasında en fazla 1er metre kalacak şekilde yanaştırdığımızı hatırlıyorum.Bu işin içinden gelmeyen, apron yaşamı olmamış, apron tozunu yutmamış kişiler burda ahkam kesmesin.Çelebi yada Havaş.. bu insanlar sihirbaz değil..Bu insanların doğru dürüst çalışması için, doğru dürüst iş sahası gerekir. Bu haliyle istanbul apronu, yoğunluk zamanlarında bu tip kazalara hep açıktır.
  • Sakarlık diz boyunu aştı.aklınız nerde be ya..
  • Yav kardeşim. Hazır kaza haberi gelmiş. TGS'ye de saldırınsanız ya hemen. Allala, her şeyi ben mi söyleyeceğim ya! Saldırın saldırın saldırın...
  • Havaş dökülüyor. Bu vukaat ne ilktir nede son olacaktır. Havaş kafasını uçaklara çarptıktan sonra döküldüğü anlaşılacak
  • soru= havalimanında çalışan araç kullanan bir personel kaza olmaz diyebilirmi? apronda günde kaç kişiyi görüyorsunuz yanlış haraket içinde onlarca peki bunların bir gün sizle karşılaşma olasılıgı yüksekmidir? kaza yapan arkadaşıma ve çalıştıgı şirkete geçmiş olsun bir daha böyle kazalar yaşanmaması dilegiyle .
  • SHGM ve DHMİ Yetkililerine.Kapatın şu HAVAŞ ı artık.Yeter...Bu kaçıncı.Çelebi,TGS yetrlidir.Kapatın gitsin.

İstanbul’da düzenlenen 4. BM En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı’na katılmak için Türkiye’ye gelen Gine Bissau Cumhurbaşkanı Malam Bacai Sanha, talihsiz bir olay yaşadı.

9 Mayıs günü saat 20.30’da Gine’den İstanbul’a gelen konuk Cumhurbaşkanı Sanha’nın uçağına yer hizmeti veren Havaş’a ait bagaj çekici traktörü aracı çarptı.
 
Gine Cumhurbaşkanı Malam Bacai Sanha, temaslarına İstanbul’da devam ederken F-GUAJ kuyruk tescilli Falcon 50 tipi uçağın uçuşa engel teşkil edecek şekilde darbe aldığı belirlendi.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık apronunda park ettirilen uçağın bakım işlemlerinin yetişmeyeceğinin anlaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Sanha için bir başka uçak ayarlandı.

Gine Bissau Cumhurbaşkanı Malam Bacai Sanha, bugün sabah saatlerinde bir başka özel uçakla Türkiye’den ayrıldı.

Uçağın bakımının bir kaç gün daha sürebileceği bildirildi.

İŞTE ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BAKIMA ALINAN O UÇAK

©AirportHaber.com ÖZEL

ÖZEL JET'E HAVAŞ ARACI ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
geçmiş olsun birdaha bole kazalar olmasın inşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kazayı yapan arkadaşımıza geçmiş olsun. İllahi laf atmak için bu tarz talihsiz olaylarımı bekliyorsunuz? Asıl bu çirkin yorunları yazanlara yazıklar olsun.Belliki sizlerde bu sektörde çalışan birilerisiniz. Neydim değil ne olacağım deseniz iyi olur. Bırakın havaş'la uğraşamayı.Siz işinize bakın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sakarlık yapın hemde kem küm bu ne pişkinlik..şark kurnazları sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya Havaşı kapatın diyen cahil insan ve diğerleri; Sizin mi derdiniz ne tarz personel çalıştırıldığı. Sizmi karar vereceksiniz bu şirketin kapatılıp acılmasına herkez bir aklını başına toplasın yazdıklarına dikkat etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tip uçakların çoğu istanbul istasyonunda, kalkış için pushback kullanmamak amacıyla ters bir şekilde yanaştırılıyor, kule çoğu zaman standart park pozisyonu olmayan yerlere de bu uçakları yanaştırıyor, geçen yaz, yoğunluk sırasında 2 adet özel uçağı kanatları arasında en fazla 1er metre kalacak şekilde yanaştırdığımızı hatırlıyorum.Bu işin içinden gelmeyen, apron yaşamı olmamış, apron tozunu yutmamış kişiler burda ahkam kesmesin.Çelebi yada Havaş.. bu insanlar sihirbaz değil..Bu insanların doğru dürüst çalışması için, doğru dürüst iş sahası gerekir. Bu haliyle istanbul apronu, yoğunluk zamanlarında bu tip kazalara hep açıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sakarlık diz boyunu aştı.aklınız nerde be ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yav kardeşim. Hazır kaza haberi gelmiş. TGS'ye de saldırınsanız ya hemen. Allala, her şeyi ben mi söyleyeceğim ya! Saldırın saldırın saldırın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaş dökülüyor. Bu vukaat ne ilktir nede son olacaktır. Havaş kafasını uçaklara çarptıktan sonra döküldüğü anlaşılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
soru= havalimanında çalışan araç kullanan bir personel kaza olmaz diyebilirmi? apronda günde kaç kişiyi görüyorsunuz yanlış haraket içinde onlarca peki bunların bir gün sizle karşılaşma olasılıgı yüksekmidir? kaza yapan arkadaşıma ve çalıştıgı şirkete geçmiş olsun bir daha böyle kazalar yaşanmaması dilegiyle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM ve DHMİ Yetkililerine.Kapatın şu HAVAŞ ı artık.Yeter...Bu kaçıncı.Çelebi,TGS yetrlidir.Kapatın gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000