24 Ocak 2023, Salı 11:37:55

Zonguldak Havalimanı'nda tadilat yapılacak

Zonguldak Havalimanı’nın terminal binası içinde bir çok bölümde iyileştirme çalışmaları başladı. ZONHAV yönetimi tadilattan dolayı yolculardan özür diledi.
  • Bu havalimanına uçuş için nasıl izin veriliyor herşey çok eski tuvaletler perişan halde pislik için karşınıza alacağınız muhatap bile yok buradan yurt dışı ve yuriçi birçok seferler oluyor burayı işleten Zonhav şirketi beceriksiz ve sorumsuzdur insanları böyle rezil etmeye hakları yoktur nerede Devlet yetkilileri uyuyormusunuz acaba Sivil havacılık acilen buraya denetleme ekibi göndermelidir YAZIK ÇOK YAZIKKKKK....
  • Zonguldak havalimanı yolcu potansiyeli oldukça iyi birçok havalimanında uçak yokken Kocaman Terminal binaları varken burası hem iç hat hem dış hat uçuşları var fakat Terminali çok kötü ve yetersiz Devlet biran önce buraya müdahale etmesi gerekli bina çok eski yolcular hep dışarı da kalıyor soğuk yağmur vs.Terminal işletmecisi çok kötü ve acemi 30 yıl geriden geliyor maalesef birçok fiziksel eksikliğe rağmen buradan uçak uçmasını doğru değildir.Sivil havacılık buraya nasıl izinler veriyor anlamıyorum.Eksikler: Terminal çok küçük insanlar dışarıda kalıyor havalandırma yok ısıtma yok içerisi soğuk kateryasi derme çatma mescit çok kötüydü 2 kişi sığmıyor,WC berbat ötesi Uçuş bilgi ekranı dâhi yok Terminal dışında oturma yeri çok yok daha ne söylemeliyim. Yani kısacası çok kötü ve buradan neredeyse her gün bir veya iki bazen üç 190 kişiyle uçaklar kalkıyor. Ticari uçuş ve iş jeti eğitim uçuşu helikopter de oluyor....
  • Birde Samsun havalimanı tadilat yapılsa otogardan farkı Yok.
  • Tgs alım ne zaman? :)
  • Güzel ama? Buraya yeni bir terminal binası yakışır! Pist uzaması gerek en az 2.500M olması gerek. Uçaklar ortalama kiş ayları yüzde 80% doluluktan aşağı inmiyor. Bütün eksikler giderilse senede 500.000 yolcuda kulanır Caycuma Havalimanını.

Zonguldak Havalimanı’nın terminal binası içinde bir çok bölümde iyileştirme çalışmaları başladı. ZONHAV yönetimi tadilattan dolayı yolculardan özür diledi.

Zonguldak Havalimanı’nda Şubat ayı sonunda bitecek tadilat ve genişletme çalışmaları başladı.

Havalimanı  yönetimi yolculara hitaben yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Özür diliyoruz!
Değerli hemşerilerim Havalimanımız terminal binası içerisindeki yapılan iyileştirme ve genişletme çalışmalarından dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm yolcularımızdan özür diliyoruz.
Yapmakta olduğumuz iyileştirmelerle; Yolcu geliş salonuna  WC ler yapılıyor.
Bagaj alım bandı 2 katına çıkacak. Gümrüksüz satış (Freeshop) açılacak
Pasaport kabinleri 4 e çıkacak.  Yolcu gidiş arındırılmış salon yaklaşık 30 metrekare büyüyecek.
WC ler yeniden yapılacak.  Gidiş salonu WC ler komple yenilenecek.
Tüm bu çalışmaları Şubat sonuna kadar bitireceğiz inşallah.  İmkanlar ve izinler dahilinde yapacağımız bu iyileştirmelerle büyük tartışmalara neden olan bagaj bandı ve WC sorunlarını çözmüş olacağız.Şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun”.

Zonguldak Havalimanı'nda tadilat yapılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

REZALET ~ 1 yıl önce
Bu havalimanına uçuş için nasıl izin veriliyor herşey çok eski tuvaletler perişan halde pislik için karşınıza alacağınız muhatap bile yok buradan yurt dışı ve yuriçi birçok seferler oluyor burayı işleten Zonhav şirketi beceriksiz ve sorumsuzdur insanları böyle rezil etmeye hakları yoktur nerede Devlet yetkilileri uyuyormusunuz acaba Sivil havacılık acilen buraya denetleme ekibi göndermelidir YAZIK ÇOK YAZIKKKKK....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çoook kötü....Yeni Terminal şart ~ 1 yıl önce
Zonguldak havalimanı yolcu potansiyeli oldukça iyi birçok havalimanında uçak yokken Kocaman Terminal binaları varken burası hem iç hat hem dış hat uçuşları var fakat Terminali çok kötü ve yetersiz Devlet biran önce buraya müdahale etmesi gerekli bina çok eski yolcular hep dışarı da kalıyor soğuk yağmur vs.Terminal işletmecisi çok kötü ve acemi 30 yıl geriden geliyor maalesef birçok fiziksel eksikliğe rağmen buradan uçak uçmasını doğru değildir.Sivil havacılık buraya nasıl izinler veriyor anlamıyorum.Eksikler: Terminal çok küçük insanlar dışarıda kalıyor havalandırma yok ısıtma yok içerisi soğuk kateryasi derme çatma mescit çok kötüydü 2 kişi sığmıyor,WC berbat ötesi Uçuş bilgi ekranı dâhi yok Terminal dışında oturma yeri çok yok daha ne söylemeliyim. Yani kısacası çok kötü ve buradan neredeyse her gün bir veya iki bazen üç 190 kişiyle uçaklar kalkıyor. Ticari uçuş ve iş jeti eğitim uçuşu helikopter de oluyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun ~ 1 yıl önce
Birde Samsun havalimanı tadilat yapılsa otogardan farkı Yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 1 yıl önce
Şakirpasa havalimanida malesef ayni
Moris Bener ~ 1 yıl önce
Tgs alım ne zaman? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 1 yıl önce
Güzel ama? Buraya yeni bir terminal binası yakışır! Pist uzaması gerek en az 2.500M olması gerek. Uçaklar ortalama kiş ayları yüzde 80% doluluktan aşağı inmiyor. Bütün eksikler giderilse senede 500.000 yolcuda kulanır Caycuma Havalimanını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 1 yıl önce
uzun yıllar önce havalimanı Müdürü Hasan Bey'i tanıma fırsatı bulmuştum. Onun çabaları ile gelişmeye devam ediyor. Fakat pist uzayamaz,ayrıca 500 000 yolcu gunde 1500 yolcu eder o da gunde 5-6 sefere denk gelir.
Terminal binası çok eski ~ 1 yıl önce
Bina biran evvel yıkılıp yerine yeni ve geniş bina yapılmalıdır. Devlet buraya el koymalıdır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000