27 Nisan 2018, Cuma 19:20:36

Yusuf Akçayoğlu istifa etti

İstanbul Yeni Havalimanı İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu istifa etti.
  • iga bundan sonraki dönemde ivme kazanacaktır
  • tav inşaata her projesi enkaz
  • Yusuf Akçayoğluy'la olmasının imkanı yoktu zaten TAV inşaatta ne başarı sağlamış ki iga'da sağlasın.
  • insider isimli arkadaşında dediği gibi darp etmişler yalan raporlamadan ötürü. Açılması gerçekten zor görünüyordu, ama önemli olan 1 yıl sonra olsun güzel, temiz, saglıklı ve KALİTELİ işçilik olsun.TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJENİN SABUNLANARAK DEGİLDE KALİTESİNİ ARTTIRARAK YAPMAK DAHA DOĞRU DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Yusuf akçayoğlu ile olmazdı zaten yerinde bir karar.
  • İGA için hayırlısı olmuş.
  • O kadar şahane iş yönetiyorlar ki daha faz 1'i işletmeye almadan bankalardan ek 2 milyar euro kredi arıyorlar. Cengizciğim kamudan aldığın otoyol ihaleleri gibi mi olacak sandın bu işi? Senin neyine yap-işlet-devret. Git bak ege taraflarında yol işleri var, kaz-doldur takıl öyle, niye kafanı karıştırıyorsun
  • Konsorsiyum çok güçlüymüş... Beşinin toplam havaalanı bitirmesi Tav'ın yaptığı iki havaalanı etmez. Yok Mapa 1978'de kurulmuşmuş... Bizde Stfa var 1938'de kurulmuş, onu koysak bu işe yapabilir mi sence? Havaalanı işi spesifik iştir, konsorsiyumun yarısı gibi kamyoncunun, asfaltçının işi değildir. Bak değerli kardeşim, Tav 1997 kuruldu, senin mantıkla yeni bir firma. Ama bu işi bu memlekette yapacak tek firma odur. Zaten işi yapan ekip tav kökenlidir. İş bilmez Cengiz efendinin keyfi kararlarıyla bu ekip başından beri baskı altındaydı, Akçayoğlu adamlarını koruyamadı, mukadder olan gerçekleşti ve kendi de gitti. Orasının zamanında açabilecek bir tek ekip vardı o da dağıtılmış oldu. O şahane konsorsiyumun ne hallere düşürüleceğini göreceğiz.
  • cumhur kaur oranın altindan girer üstünden çıkar ama kapısından geçmez kesinlikle onun gibi biri lazim oraya
  • Eger faydalı olsaydı 5 li konsorsiyum aptalmı yollarlarmıydı demekki faydası olmadığı için göndermişler
  • Konsorsiyum çok güçlü liman 1976 da kurulmuş bir şirket mapa(mng) insaat 1978 kurulmuş sadece bu ikisini yazsak yeter yusuf akcayoglu gitti diye proje bitmez diyen değerli arkadaşlarıma söylüyorum bin tane yusuf akcayoglu gonderseler sıkıntı olmaz yusuf beyin bu işi yapamayacağı başından belliydi

İstanbul Yeni Havalimanı İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu istifa etti.

AirportHaber'in edindiği biliye göre; İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu'nun sürpriz bir kararla istifa ettiği öğrenildi. Akçayoğlu henüz bir açıklama yapmazken, neden istifa ettiği ise henüz öğrenilemedi.

Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı ihalesini kazanan konsorsiyumun havalimanı inşaatını gerçekleştirmek üzere 7 Ekim 2013 kurduğu şiket olan İGA'nın CEO'su olarak görev yapıyordu.

©AirportHaber

Yusuf Akçayoğlu istifa etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

sadi ~ 6 yıl önce
iga bundan sonraki dönemde ivme kazanacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insider ~ 6 yıl önce
Buraya son yorumum bu lakin size laf anlatmak cok zor. Simdi birincisi oki tane insider yorum yapmis asagidaki arkadas daha bunu dusunemeden bir oyle bir boyle diyorsun diyo. Bu arkadasi geciyoruz. Iga ivme kazanacak diyen adam kahkaha attirdi belli ki sektorden zerre haberi yok. YA darp edildi diyenler bi googledan baksin nasil ne kalipta bir adam. Biter bitmez isi icin ise sadece soyle soyluyorum lakin cok anlattim almadi kaz kafalairiniz, bekleyip goreceksiniz. Ekim 29da tekrar yazacam buraya. Hadi o cahil dunyanizda kalin saglicakla.
sadi ~ 6 yıl önce
tav inşaata her projesi enkaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeki şanver ~ 6 yıl önce
Yusuf Akçayoğluy'la olmasının imkanı yoktu zaten TAV inşaatta ne başarı sağlamış ki iga'da sağlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dd ~ 6 yıl önce
zerre kadar Tav inşaattan haberinin olmadığı nasil belli Yusuf bey in tav da yaptıkları bellidir başarı derken Tav inşaata kazandırdığı ve Tav inşaatın bu projelerden yapmış olduğu kar rakamlarını öğrenmenizi tavsiye ederim
banu ~ 6 yıl önce
insider isimli arkadaşında dediği gibi darp etmişler yalan raporlamadan ötürü. Açılması gerçekten zor görünüyordu, ama önemli olan 1 yıl sonra olsun güzel, temiz, saglıklı ve KALİTELİ işçilik olsun.TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJENİN SABUNLANARAK DEGİLDE KALİTESİNİ ARTTIRARAK YAPMAK DAHA DOĞRU DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Yusuf akçayoğlu ile olmazdı zaten yerinde bir karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insider ~ 6 yıl önce
Ya ahahah bu kadar yalan bilgiyi nerden buluyorsunuz? Hadi buldunuz buna inanacak kadar beyniniz az mi? Kavganin sebebi farkli. Raporlamada sikinti yok. Her zaman sikinti o surede bitmeyecek olmasiydi bunu hukumete anlatin dendiginde kavgalar cikti. Hayir akliniz yok fikriniz var anlamadim ki. Turkiyede bu isi yapacak kurum TAVdir ee zaten YA butun TAVi pesine takti getirdi igaya bunun neresine kafaniz basmiyor? It mep sas ust yapi komple TAV ekibi.
Banuya ~ 6 yıl önce
Sevgili Banu. YA imkansıZı yaptı zaten. Yüzde 90 a getirmis projeyi sen YA ile olmaz diyorsun? Nasıl kafa bu ya? :)). ya projeden bir habersin ya da troll ..Benim tanıdıgım yusuf beyi darp etmek o kadar kolay olmaz. Kavgada yumruk sayılmaz ;)
iga ~ 6 yıl önce
insider senin beynin baya çalışıyor he konuya baya hakimsin yönetim kurulundasın sanırım toplantıda da vardın heralde, kim vermedi şu tarihte bitecek diye demeçleri, röportajları.
Tgs ~ 6 yıl önce
İnsider alttaki yorumda darp etmişler yazıyor üstte olmaz öyle şey yazıyor
dd ~ 6 yıl önce
bitmeyeceğin i zaten yönetim kuruluda biliyordu ayrıca hükümet ve dhmi de biliyordu kim olsa bu tarihte bitiremezdi zeminin ve hava şartlarının durumundan dolayı zaten tarih ortadaydı sadece acıklama yapılmıyordu yönetim kurulundan saklanan herhangi bir raporlama da yoktu
ahmet ~ 6 yıl önce
İGA için hayırlısı olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konsorsiyum ~ 6 yıl önce
O kadar şahane iş yönetiyorlar ki daha faz 1'i işletmeye almadan bankalardan ek 2 milyar euro kredi arıyorlar. Cengizciğim kamudan aldığın otoyol ihaleleri gibi mi olacak sandın bu işi? Senin neyine yap-işlet-devret. Git bak ege taraflarında yol işleri var, kaz-doldur takıl öyle, niye kafanı karıştırıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elcordobes ~ 6 yıl önce
Konsorsiyum çok güçlüymüş... Beşinin toplam havaalanı bitirmesi Tav'ın yaptığı iki havaalanı etmez. Yok Mapa 1978'de kurulmuşmuş... Bizde Stfa var 1938'de kurulmuş, onu koysak bu işe yapabilir mi sence? Havaalanı işi spesifik iştir, konsorsiyumun yarısı gibi kamyoncunun, asfaltçının işi değildir. Bak değerli kardeşim, Tav 1997 kuruldu, senin mantıkla yeni bir firma. Ama bu işi bu memlekette yapacak tek firma odur. Zaten işi yapan ekip tav kökenlidir. İş bilmez Cengiz efendinin keyfi kararlarıyla bu ekip başından beri baskı altındaydı, Akçayoğlu adamlarını koruyamadı, mukadder olan gerçekleşti ve kendi de gitti. Orasının zamanında açabilecek bir tek ekip vardı o da dağıtılmış oldu. O şahane konsorsiyumun ne hallere düşürüleceğini göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav havalimanları ~ 6 yıl önce
Ne o beşli konsorsiyum nede tavdan ayrılmış çürük yumurtalar o havalimanını tav inşaatın gerçek vefalı çalışanları gibi yapıp teslim edemez.havalimanı inşaatın da gerçekten tav inşaat çok iyi ve lider firma eskisinden çok daha güçlü şuan zaten ama yanlış anlaşılmasın konsorsiyum firmalarıda kendi alanlarında iyiler tabi
Tav havalimanları ~ 6 yıl önce
Kimse tav havalimanlarının eline su dökemez bu bir gerçek
sena ~ 6 yıl önce
cumhur kaur oranın altindan girer üstünden çıkar ama kapısından geçmez kesinlikle onun gibi biri lazim oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güldürme ~ 6 yıl önce
beni :)
Insider ~ 6 yıl önce
Hahaha cumhurmus.
Insider ~ 6 yıl önce
Ya ahahha ne konusuyorsunuz arkadas siz konsorsiyum cok gucluymus falan. Butun direktorler ve mudurler YAnin kadrosu. EskinTAV kadrosu. Konsorsiyum sirketleri hafriyatci asfaltci tipler ne anlarlar spesifik islerden arkadas. Mngnin sirketlerine tesisat falan verdiler ellerine yuzlerine bulastirdilar. IT desen zaten konsorsiyumda bu konudan anlayan ni adam bile yok!!! Isin bu hale gelmesi yol yordam bilmeyen, CEO ile calisma bilmeyen, patron kafasi yuzunden olmustur. Madem patron karar verecek neden ceo koyuyorsun. Ulkenin ozetidir bu yonetim sekli. YA ve ekibi olmasaydi o projede hala danismanlara para veriyor olurdunuz.
gökçe ~ 6 yıl önce
insider ismiyle yazan arkadaşı cumhur kaur kesin bir şantiyesinden kovmuş acık ve net çalışmayan barınamıyor çünkü onun şantiyesinde
Insider ~ 6 yıl önce
Gokce muhtesem zekanla baglantiyi kurmussun ahah. Ben qatardayken YA kovdu onu en son. Sonrasinda iste geziniyordu bi yerlerde. Yonetmek ile teknik is yapma farkini bi algila sonra konusuruz.
Mapa ~ 6 yıl önce
Eger faydalı olsaydı 5 li konsorsiyum aptalmı yollarlarmıydı demekki faydası olmadığı için göndermişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mapa mapa ~ 6 yıl önce
Tersden okuyalım. 5 li konsorsiyum aptal mı adama TAV'dan gelsin diye tranfser ücreti ve 3.5 sene hatırı sayılır maaş versin? Olan sadece CEO'nun "kral çıplak", bu havalimanı 29 Ekim'e yetişmez demesi. Davul boynunda, tokmak konsorsiyumda. Hızlı karar aldırmaz konsorsiyum, işi en ucuza yaptırmaya çalışır, kendi tanıdıklarına iş verdirir, elektrik ve mekanikte tecrübesiz kendi firmalarına iş verdirir. MAPA lı olduğunuza göre bilirsiniz, MNG mekanik tesisatları bitirebiliyor muymuş 29 Ekim'e, yoksa lastik mi patlatmış? Ağzı olan konuşuyor işte..
Dhmi ~ 6 yıl önce
O firma bu firma diyorsunuzda..size tek bir detay soyleyeyim herseyi aciklar: o proje YA dan sonra ayaga kaklkti Master plani onaykandi finansmani kapandi ve YA nin insanustu hiziyla 37bin kisilere geldi. Amaaaaa en onemlisi İGA DAKI TUM DIREKTORLER VE PROJE MUDURKERINI YA GETIRDI HICBIRI BU 5 firmadan degil! Simdi biraz uyanabilfinz mi? O projeyi batirsa batirsa simarik patron cocuklari batirir bu bole bilineeee :)
Mapa mıdır çapa mıdır ~ 6 yıl önce
Yav bu mapa ne zaman havalimancı oldu? Barajcı, ishale hatçı adamlara havalimanı MEP işi mi vermiş konsorsiyum? Bunlar kendi kendilerini rezil etmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar, ilginç bir vaka
Airport ~ 6 yıl önce
Konsorsiyum çok güçlü liman 1976 da kurulmuş bir şirket mapa(mng) insaat 1978 kurulmuş sadece bu ikisini yazsak yeter yusuf akcayoglu gitti diye proje bitmez diyen değerli arkadaşlarıma söylüyorum bin tane yusuf akcayoglu gonderseler sıkıntı olmaz yusuf beyin bu işi yapamayacağı başından belliydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 6 yıl önce
Yusuf bey yapamaz diyorsunda...adam yüzde 90 a getirmiş? Daha neyin camuru bu? 5 firma Beşi ayri bi yere josarken YA hepsini toparladi super bir ekip kurdu ve isi yuzde 90 a getirdi. Simarik patron cocuklari yuzunden de birakti projeyi..sen yapamicai belliydi diyorsun YA yuzde 90 a getirmis?! Neyin kafasi sizinki yaaa???
iga ~ 6 yıl önce
NE ALAKA --Bir limak çalışanı olarak 5 tane türkiyenin güzide köklü firması yapamadı dünyanın her yerinde iş yapan firmalar bunlar bunlar yapamadı Yusuf bey geldi yaptı diyorsun yani vallaha helal olsun YAPMAYIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM HERŞEY YOLUNDA OLSAYDI GÖNDERİRLERMİYDİ.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000