02 Aralık 2020, Çarşamba 09:21:14

Yunan basını F-35'ler için tarih verdi

Yunan medyası Washington yönetiminin Atina'ya göndermeyi planladığı F-35 için tarih verdi. Yunanistan hükümetinin F-35'ler üzerinden siyasi şov yapmaya hazırlandığını ifade ettiler.
  • kazanan hep ABD ... ekonmisi hep krizde olsn yunanistan icin daha aptalca bir sey olamaz ... olmayan parası ile ucak alıyor .. bedelini ne ile odeyecek ?
  • turkiye f 35 i vermiiyorlarsa su 35 su 57 alsin ordumuzun yanindayiz dunya abd den ibaret degil yazilimi herseyi turkiyeye ait olmak sartiyla turkiyedede uretmek dunyayida arkana alacan ulkemize dusman uretmecen buda demokrasiyle insan haklariyla parlamanteyla olur guvenle olur
  • helal olsun. hem keşke yunan galib gelseydi diyen cisime sevgi duy, hem kendine f35 alırken hamasetin şovun dibine vur, hem başkası yaparken kıskan. yok öyle şey. satın alınan mal ile övünenler hep sosyete islamcıları başkası değil.
  • Proje ortakğı olup ilk teslim alması gereken sayılı ülkelerden olacakken, çoluk çocuga kadar düştü uçak.
  • Yandik olm

Yunan medyası Washington yönetiminin Atina'ya göndermeyi planladığı F-35 için tarih verdi.

Yunan medyası, ABD'nin Yunanistan'a Mart 2021'de 3 adet kullanılmış F-35 savaş uçağı göndereceğini iddia etti.

Yunanistan Savunma Bakanlığı kaynaklarına dayandırılan haberde, ABD'den alınacak söz konusu F-35 savaş uçaklarının 1821-1830 yıllarında yaşanan olaylar sonrası Yunanların Osmanlı İmparatorluğu'ndan ayrılarak bağımsızlıklarını ilan ettikleri günü temsil eden "25 Mart Ulusal Bağımsızlık" kutlamaları törenlerinde gösteri geçişi yapması için çalışmaların hızlandırıldığı ileri sürdü.

TÜRKİYE 100 UÇAKLIK TAAHHÜT VERMİŞTİ

Türkiye, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemlerini teslim aldıktan sonra ABD geçen yıl temmuz ayında Türkiye'nin F-35 programına ortaklığını askıya almıştı. Ancak ABD, Türk şirketlerinin belirli parçaları üretmesi için mevcut kontratları feshetmemiş ve yeni tedarikçiler bulunana kadar Türk şirketlerinin bu yıl sonuna kadar parça tedarik etmeye devam etmesine izin verilmişti. Koronavirüs salgını ile F-35 parçalarının üretiminde ciddi aksaklıklar yaşanmıştı. Türk şirketleri F-35 uçağı için binden fazla parça üretiyordu. Türkiye toplam 100 F-35A tipi savaş uçağı satın almayı taahhüt etmiş ve 6'sının mülkiyetini devralmıştı.

Yunan basını F-35'ler için tarih verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

sonuc olarak ~ 3 yıl önce
kazanan hep ABD ... ekonmisi hep krizde olsn yunanistan icin daha aptalca bir sey olamaz ... olmayan parası ile ucak alıyor .. bedelini ne ile odeyecek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 3 yıl önce
turkiye f 35 i vermiiyorlarsa su 35 su 57 alsin ordumuzun yanindayiz dunya abd den ibaret degil yazilimi herseyi turkiyeye ait olmak sartiyla turkiyedede uretmek dunyayida arkana alacan ulkemize dusman uretmecen buda demokrasiyle insan haklariyla parlamanteyla olur guvenle olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUSAŞ ~ 3 yıl önce
TUSAŞ ta ucuza parçasını üretir...
Askeri silah mış...! ~ 3 yıl önce
Peki sivil silahlarda da kullanılabilecek mi?
Fırat Y. ~ 3 yıl önce
Hocam selamlar yorumunuzu gördüm de bahsettiğiniz 2 uçakta f35in yerini tutmuyor ne yazık ki.Su 35 ve su 57 gibi manevra kabiliyetinin iyi olması da önemli ama mesele radara minimum seviyede yakalanması. bize 5.nesil uçak lazım bahsi geçen uçaklar 4,5 cu nesil diyebiliriz
eyy süslümanlar ~ 3 yıl önce
helal olsun. hem keşke yunan galib gelseydi diyen cisime sevgi duy, hem kendine f35 alırken hamasetin şovun dibine vur, hem başkası yaparken kıskan. yok öyle şey. satın alınan mal ile övünenler hep sosyete islamcıları başkası değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 3 yıl önce
Proje ortakğı olup ilk teslim alması gereken sayılı ülkelerden olacakken, çoluk çocuga kadar düştü uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Binbasi Jhonny ~ 3 yıl önce
Yandik olm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000