02 Temmuz 2018, Pazartesi 14:47:24

Yolcular uçakta baygınlık geçirdi

Yunan adalarından biri olan Zakintos Adası'ndan İngiltere'nin Stansted şehrine uçacak olan Thomas Cook şirketine ait yolcu uçağında skandal yaşandı.
  • Bu gibi durumlarda kaptan ne işe yarar? Hadi o salak diyelim, ikinci kaptan ne işe yarar? Arkada insanlar ayılıp bayılsın sen ipadle oyna. Rezillik.
  • Tk'da da son 15-20 dk kalaya kadar apu çalıştırılmıyor
  • havalandırma düşüncesiz ve cahil bir yada birkaç yolcu nedeniyle çalışmamış olabilir mi? uçak yerdeyken bile cep telefonu kullanımı havalandırma sistemini bozuyor da.
  • yunan ve ingiliz erkeklerine bayiliyorum keske bizim ataturk’e divert etseler ne güzel olur (km)
  • Ne oldu ingiliz medeniyetine? Al sana bati hayranligi
  • Yolcu dunyayi ayaga kaldirir dovmeye calisiri
  • iyi olmus iyi görün bakalim .......
  • Tam bir rezalet. İçerde hamile ve çocuk varken hele. Kıyılırmı ufacık cocuklara. Tazminatın en tepesini yaslasınlar bu şirkete.
  • "Isı 30 derece" denmez. "Sıcaklık 30 derece" denir. Isı ile sıcaklık arasındaki farkı anlayalım artık. Isının birimi joule veya kaloridir.

Yunan adalarından biri olan Zakintos Adası'ndan İngiltere'nin Stansted şehrine uçacak olan Thomas Cook şirketine ait yolcu uçağında skandal yaşandı. Pazar günü 14.00'da kalkması beklenen uçak yolcu alımı yaptı. Ancak uçak kalkmadı.

Kabin ekibi uçağın yeniden yakıt alması gerektiğini, ardından hemen kalkacaklarını belirtti. Yolcuların koltuklarından kalkmalarına izin vermediler. Saatler süren çile de böyle başlamış oldu.

Saat 15 ile 16.30 arasında hiçbir yolcu yerinden kaldırılmadı; kabin görevlileri yolcuların sorularını ve sorunlarını görmezden geldi.

Bu sırada, uçağın içindeki ısı 30 dereceyi geçti. Havalandırma ise 3 saat boyunca çalışmadı. Yolcular hava durumundan dolayı kriz geçirmeye, panik ataklar yaşamaya ve bayılmaya başladılar.

Bir yolcu, “Sıcaklık katlanılmazdı. Burada sıkışıp kalmıştık ve havalandırma kapalı olduğu için nefes alamıyorduk. Sürekli birkaç dakika içinde kalkacağımızı söylüyorlardı. İçerisi savaş alanı gibiydi. Bize bedava yemek vermeyi reddettiler ve uçaktan ayrılmamıza izin vermediler.” dedi. Hamile bir kadın bebekleri ile beraber uçaktaydı.

Kadın, çocuklarının nefes almakta zorlandığını görünce sinir krizi geçirdi, yolculardan Lee Palombo’ya göre görevliler ağlayan hamile kadını görmezden geldi. Açlıktan bayılmak üzere olan yolcular saat 9.30’da uçaktan indirildiler.

Thomas Cook şirketi açıklama yaptı: "Zakintos'tan Stansted’e gidecek olan MT1805 sayılı uçuş teknik sorunlardan dolayı ertelendi. Yolcularımızın ve kabin görevlilerimizin güvenliği her zaman ilk önceliğimizdir ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Yolcular sorun çözülürken uçaktan indirildi."





Yolcular uçakta baygınlık geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Kaptan ne işe yarar ~ 6 yıl önce
Bu gibi durumlarda kaptan ne işe yarar? Hadi o salak diyelim, ikinci kaptan ne işe yarar? Arkada insanlar ayılıp bayılsın sen ipadle oyna. Rezillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Tk'da da son 15-20 dk kalaya kadar apu çalıştırılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 6 yıl önce
havalandırma düşüncesiz ve cahil bir yada birkaç yolcu nedeniyle çalışmamış olabilir mi? uçak yerdeyken bile cep telefonu kullanımı havalandırma sistemini bozuyor da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 6 yıl önce
gerekçe mi bu o zaman indir yolcuyu bayılma eşiğine gelmek sürec ister kardeşim saçma sapan savunma yapma
MerveCırık ~ 6 yıl önce
yunan ve ingiliz erkeklerine bayiliyorum keske bizim ataturk’e divert etseler ne güzel olur (km)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km lere sallayıp durma! ~ 6 yıl önce
Son birkaç haftadır çaktırmadan alttan alttan km lere gönderme yapıp isimlerini lekelemeye çalışıyorsun anlamdık sanma
Km1 ~ 6 yıl önce
Ben inanirim, kendisini tanirim. Yazilan dogru
Tk ~ 6 yıl önce
Ne oldu ingiliz medeniyetine? Al sana bati hayranligi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy yapsq ~ 6 yıl önce
Yolcu dunyayi ayaga kaldirir dovmeye calisiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eko fresh ~ 6 yıl önce
iyi olmus iyi görün bakalim .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 6 yıl önce
Tam bir rezalet. İçerde hamile ve çocuk varken hele. Kıyılırmı ufacık cocuklara. Tazminatın en tepesini yaslasınlar bu şirkete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isı vs sıcaklık ~ 6 yıl önce
"Isı 30 derece" denmez. "Sıcaklık 30 derece" denir. Isı ile sıcaklık arasındaki farkı anlayalım artık. Isının birimi joule veya kaloridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Kes basimiza fen hocasi kesilme bi sen eksiktin
detay ~ 6 yıl önce
İnce ayrıntı. Beğendim
Isı ölçer ~ 6 yıl önce
Sen ne gereksiz bir insansın.
. ~ 6 yıl önce
Ne gereksiz!
BAk simdi ~ 6 yıl önce
Bana kalirsa siz bu yorumu hava durumu sunan tv kanallarina soyleyin, simdi sicaklik degerlerini veriyoruz diyor Erzurum - 15 :))))) sicaklik + degerdir isi cumlesi dogru olandir
Tamam ~ 6 yıl önce
Einstein bey
Dislike??? ~ 6 yıl önce
10 kişi dislike yapmış... Neyini beğenmediniz birader? Adam ne güzel anlatmış farkı. Bir şeyler öğretmiş size. Teşekkür edeceğinize...
TDK ~ 6 yıl önce
Bu haberde sen buna mı takıldın?
Hocammm ~ 6 yıl önce
1 mol : 6,02X10"23 akb ediyorsa ? 1mol beyin kaç akb (atomik kütle birimi eder?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000