21 Eylül 2017, Perşembe 22:59:31

"Yolcu ve mürettebatın durumu iyi"

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan korkutucu kaza sonrası DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak açıklamada bulundu.
  • arff ye teşekkürler yorumuna bile olumsuz oy veren arff düşmanı yaratıklar ile aynı kurumda çalışıyoruz malesef. şu üzücü olaya bile arffnin tazminat olayını dahil eden tuzu kurular umarım bi gün itfaiyeye muhtaç olurlar.
  • CNN Türk saat on'da kaptan pilotun yaralı olarak kurtulduğunu,hastanede vefat ettiğini söyledi...Diğer kanallara baktım teyit yok aksine hepsinin sağ olduğunu söylediler,rahatladım..Ohh bee.
  • Bu smaç da "ama siz hep valeybol oynuyorsunuz" diyenlere gelsin.
  • GEÇMİŞ OLSUN ARFF'YE ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
  • arff' ye başarılı müdahele için teşekkürler.
  • Hak ettiği yerde olmayan ARFF her zamanki gibi yine kahramanca müdehale etti
  • Alacaz diye ltba da yapılır mı. Bekleyen uçakların masrafı kırıma uğrayan uçağın maliyetini geçti.
  • Bu olayda yaralanan arkadaslarimiza buyuk gecmis olsun dileklerimle ayrica kaptan pilotumuzu ayrica tesekur ediyorumki buyuk bir kazayi onledigi icin insallah murettabati tez zamanda iyilesir tekrardan gorevlerinim basinda gormemiz dilegiyle
  • Çok geçmiş olsun Allah korumuş
  • Anında müdahale edilen uçak küle döndüyse azcık geç kalınsa ne olurdu kim bilir....çok geçmiş olsun. Emergency Deklarasyonu yapılmış galiba peki piste inmeden önce önlemi alınmış mı acaba bilen var mı?

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan korkutucu kaza sonrası DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak açıklamada bulundu.

Yaşanan olayla ilgili Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, "Atatürk Havalimanı'nda saat 21.20'de  acil iniş yapan bir iş jeti duramayarak pist dışına çıkmıştır. İniş  esnasında çıkan yangın büyümeden ekiplerimizce anında  söndürülmüştür. Müdahale eden arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"YOLCU VE MÜRETTEBATIN DURUMU İYİ"  

Yolcu ve mürettebatın durumu hakkında da açıklamada bulunan Ocak, "Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan pilot ve diğer 3 kişi  hastaneye kaldırılmıştır. Yolcu ve mürettabatın sağlık durumu iyidir. Havalimanında tüm seferler normal olarak devam etmektedir. Yaralılara acil şifa diliyorum. Tesellimiz can kaybı olmayışıdır. Havacılık camiasına büyük geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin" ifadelerini kullandı.

"Yolcu ve mürettebatın durumu iyi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

kayseri arff ~ 7 yıl önce
arff ye teşekkürler yorumuna bile olumsuz oy veren arff düşmanı yaratıklar ile aynı kurumda çalışıyoruz malesef. şu üzücü olaya bile arffnin tazminat olayını dahil eden tuzu kurular umarım bi gün itfaiyeye muhtaç olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuhh bee ~ 7 yıl önce
CNN Türk saat on'da kaptan pilotun yaralı olarak kurtulduğunu,hastanede vefat ettiğini söyledi...Diğer kanallara baktım teyit yok aksine hepsinin sağ olduğunu söylediler,rahatladım..Ohh bee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 7 yıl önce
Bu smaç da "ama siz hep valeybol oynuyorsunuz" diyenlere gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oho ~ 7 yıl önce
Valeybol yada voleybal degil voleyboldur o valeybol olsa duramazdin
Hacı ~ 7 yıl önce
Yahu fotoğraflara bakınca uçağın gövdesi de dahil olmak üzere yanacak bir şey kalmadığı için söndüğü anlaşılıyor. Sen smaçtan, başarıdan söz ediyorsun. Bari biraz zaman geçsin fotoğraflar falan ortadan kalksın da öyle söyle, belki inandıracak birilerini bulursun !
ZOR ~ 7 yıl önce
GEÇMİŞ OLSUN ARFF'YE ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaa ~ 7 yıl önce
arff' ye başarılı müdahele için teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 7 yıl önce
Hak ettiği yerde olmayan ARFF her zamanki gibi yine kahramanca müdehale etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tazminat ~ 7 yıl önce
Alacaz diye ltba da yapılır mı. Bekleyen uçakların masrafı kırıma uğrayan uçağın maliyetini geçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs Ermacit ~ 7 yıl önce
Bu olayda yaralanan arkadaslarimiza buyuk gecmis olsun dileklerimle ayrica kaptan pilotumuzu ayrica tesekur ediyorumki buyuk bir kazayi onledigi icin insallah murettabati tez zamanda iyilesir tekrardan gorevlerinim basinda gormemiz dilegiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ciksi ~ 7 yıl önce
Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Anında müdahale edilen uçak küle döndüyse azcık geç kalınsa ne olurdu kim bilir....çok geçmiş olsun. Emergency Deklarasyonu yapılmış galiba peki piste inmeden önce önlemi alınmış mı acaba bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 7 yıl önce
Hic yanan bir ucaga yaklastiniz mi yada ucak yanginlari ucak yakitinin yanmasi hakinda bilgi sahibi misiniz bilmiyrum ama bu kadar sacma.bir yorum olmaz zamaninda mudahale öncelikli amaci can sonraki amaci mal kaybidr orda canini hiçe sayan ARFF porsoneli görevi ni gayet basarili bir şekilde yerine getirmis tabi birazda anlamak icin birseyler lazim....
Cevap yapılan açıklamada gizli zaten ~ 7 yıl önce
Ne diyor arkadaş, yakıt yanıyorsa gider çayını çorbanı içersin, mangalını yaparsın, yanacak yakıt kalmayınca da hala ateş varsa gelir onu söndürürsün. Biri lütfen açıklasın , Canını ortaya koyan itfaiyeci arkadaşlar mı mürettebatı ve yolcuyu uçaktan çıkarmış yoksa adamcağızlar kendi mi uçaktan kaçmış. Ben ikincisi diye duydum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000