25 Nisan 2019, Perşembe 16:50:51

Yolcu uçağının lastikleri parçalandı... Hava trafiği felç oldu!

Qeshm Air'e ait yolcu uçağının iniş sırasında lastikleri parçalandı. Havalimanı bir süre uçuşlara kapatılmak zorunda kaldı.
  • kardesim benim derdim para veya baska birsey degil sadece ucus emniyeti. Ac gozunu bak irandan gelen ucaklar kac yasinda ve ne kadar bakimli.
  • Kabak lastikle yola çıkmayın, Petlas kullanın sizde.
  • Ambargo koyarak bu insanları ölüme terk eden zihniyete yazıklar olsun. İnsanların seyahat etme özgürlüğü vardır ve bunu emniyetle yapmaları tüm insanlığın görevidir. Duydun mu ABD ?
  • bizim yorumlarımızı eksileyenler bizlere laf atan haysiyetizler bu haberi iyi okusunlar eğer oradaki uçak kaza maza yapsaydı oradaki Arff kendi canını hiçe sayarak kahramanca ileri atılmak kendi canını hiçe sayarak milletin canını kurtarmak zorundaydı bunu iyi bilin akıllı olun
  • Iran li şirketlere SHGM yasak getirmeli.

Qeshm Air'e ait yolcu uçağının iniş sırasında lastikleri parçalandı. Havalimanı bir süre uçuşlara kapatılmak zorunda kaldı.

İran'ın Hormozgan Bölgesi'ne bağlı Keşm Adası'ndan havalanan QB2108 sefer sayılı Maskat uçağının bu sabah saatlerinde gerçekleştirilen iniş sırasında lastikleri parçalandı. 

Avro RJ100 tipi yolcu uçağında bulunan yolcuların kısa süreli paniğe kapıldığı ancak olay sırasında kimsenin yaralanmadığı açıklandı. Lastiği parçalanan uçağın pistten çekilmesi için yürütülen çalışmalar sırasında havalimanındaki trafik durdurulurken çok sayıda uçak başka meydanlara yönlendirildi.

Uçağın pistten çekilmesinden sonra Maskat Havalimanı trafiği normale döndü.

©AirportHaber.com





Yolcu uçağının lastikleri parçalandı... Hava trafiği felç oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

IRANAIR'E CEVAP ~ 5 yıl önce
kardesim benim derdim para veya baska birsey degil sadece ucus emniyeti. Ac gozunu bak irandan gelen ucaklar kac yasinda ve ne kadar bakimli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırşeer ~ 5 yıl önce
Kabak lastikle yola çıkmayın, Petlas kullanın sizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsto ~ 5 yıl önce
Ambargo koyarak bu insanları ölüme terk eden zihniyete yazıklar olsun. İnsanların seyahat etme özgürlüğü vardır ve bunu emniyetle yapmaları tüm insanlığın görevidir. Duydun mu ABD ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
bizim yorumlarımızı eksileyenler bizlere laf atan haysiyetizler bu haberi iyi okusunlar eğer oradaki uçak kaza maza yapsaydı oradaki Arff kendi canını hiçe sayarak kahramanca ileri atılmak kendi canını hiçe sayarak milletin canını kurtarmak zorundaydı bunu iyi bilin akıllı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 5 yıl önce
Değerli Arff personeli, ya da troll kardeş; Savaşa giden neferler değiliz biz, “sivil” havacılık yapıyoruz, ölüm-kalım savaşı vermiyoruz; kimse kendi hayatını tehlikeye atarak kahramanlık yapmamalı sivil havacılıkta; eğer o uçak yanıyor ve söndürülmesi mümkün değilse lütfen kendini tehlikeye atma, bırak 200 kişi ölsün, ölü sayısı 201 olmasın. Canlı halin ölü halinden daha kıymetli. Ha, eğer ki yaptığın işte hayatını tehlikeye attığını düşünüyorsan ya dhmi sana yanlış eğitim vermiştir ya da kurumunuz işi yanlış biliyordur. Uluslararası standartlarda iş yaptığınızı düşündüğümden dolayı senin işi yanlış anladığını zannediyorum, lütfen algını değiştir, acil bir durumda önce kendi hayatını kurtar, gereksiz kahramanlıklar yapma.
Km ~ 5 yıl önce
Lütfen psikolojik destek al...
tk ci-duzeltme ~ 5 yıl önce
Iran li şirketlere SHGM yasak getirmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IRANAIR ~ 5 yıl önce
Doğru sadece siz uçun diğer şirketlerin çalışanları aç kalsın evine ekmek götürmesin. Allah senin gibi zihniyeti bozuk insanları ıslah etsin. Ülkeye gelen turistlere lütfen bir bak Iranlı ve Arap onlarda olmazsa acaba sizler evinize nasıl ekmek götüreceksiniz. Politikanız öyle güzel ki MALEV, CEK, IBERIA, MALASIA, SWISS, AUSTURIA, UNITED, DELTA, ADRIA ,ALITALIA gibi bir çok devlet havayolu buraya uçamama kararı aldı daha gör kaçı yolda.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000