09 Eylül 2011, Cuma 12:10:26

YOK BÖYLE ONUR’LU HAREKET

Saga Havayolları, ruhsat iptali için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün tanıdığı ek sürenin son gününde Onur Havayolları’ndan bir uçak kiraladı. İşte Türk sivil havacılık sektöründe ilk kez yaşanan kiralama yönteminin detayları...
  • Sayın airport editörü yada haberi yayınlayan değerli gazeteci arkadaş! Bilmiyor musunuz saga halen kabil'de personelinin canı tehlikeden kurtaramamışken , işten çıkarıpta parasını vermediği birçok kabin ekibinin canını yakarken, kendiler rengarenk özel yapım jeep'lerle gezerken, birçok insan ve aile zarar görürken bu yapılan haraket mi onurlu ? Merak ediyorum nedir onur anlayışınız, yada haysiyet kişilik değerlerinden mahrum şahısların böyle katakullliler ile insanların hayatını zehir etmeye devam etmesi acaba örnek bir davranışmı ?
  • hala onurlu hareket dıosunuz ama saga ekıplerı canını hıce sayıp kabil de hemde havalımanında barakadan bozma bı yerde yatı yapıo artık kapatın su sırketı ınsanlara ezıyet etmeyın lutfenn...
  • bu sebeble kaç evlilikler bitti kaç eve haciz geldi ayrılanların kabahati nedir saga tazminatların üzerine yatıp zaman kazanmaya çalışıyor işçi mahkemeye gidiyor belli kazanacak fazlasıyla hakkını alıcak saga bunu biliyor ve işi yokuşa sürüp zaman kazanıyor yönetim kurulu hiçbir özel zevkinden mahrum kalmayıp milletin haklarını vermeyip kendileri sefa sürüyor sevgililerine evler arabalar alınıyor vicdan denen duyguyu biliyorlarmı acaba
  • arkadaşlar bu kirli oyunda kazanlar yine patronlar oldu saga ruhsatını kurtardı onur havadan para kazandı ama saga işden çıkartılan alacagı olanlar yine aç kaldı yazık buraya emek veren karşılığını alamayan çalışanlara
  • kendi malını kiralayıp kendine geri kiralatan yani havadan para kazanmak denen şeyi göz göre göre yapan bir şirket için ne kadar övgü yapılmış burada. herşey ticaret ile ilgili . onur air kendi malını kendisi kullanmak için para almış :) saga ise sivil havacılığı kandırmış, sivil havacılıkta kanmış.
  • yolun açık olsun şaka gibi davranma bizim hakkımız ne olacak onur sen işine gelmeyeni yapmazsın...........BS
  • onur air ile Saga Havayolları her zaman kardeş şirket olarak bilinir zaten...Bilmeyenmı var:)
  • onurair de çalışan eski bir host olarak gurur duydum. Bir arkadaş orda son dakkada yanında olmak bişey diğildir gibilerinde bişey yazmış ama herkez sonuca bakar işin gidişatına diğil bunuda hatırlatmak isterim..
  • Eğer rakibin olmazsa biryerlere gelemezsin..Doğru olanı yapmış tabrik ederim.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Saga Havayolları’nın üç uçaklık filoya ulaşabilmesi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce tanınan süre bugün gece 00.00’da sona eriyor.
 
Filosunda halen iki adet uçak bulunan Saga Havayolları, uçak sayısını üçe çıkarabilmek için  uzun süredir çaba gösteriyordu. Yemenia Airways’ten 1997 yapımı Airbus 310 tipi bir uçağı filosuna katma girişimleri olumsuz sonuçlanan Saga Havayolları, zor ve stresli bir süreçle karşı karşıya kalmıştı.
İşletme ruhsatını kaybetme riski yaşayan Saga Havayolları’nın imdadına bir başka özel havayolu şirketi Onur  Havayolları yetişti.
 
Onur Havayolları filosunda bulunan Airbus 321 tipi bir uçak, ruhsat iptalinin son gününde Saga Havayolları’na kiralandı. Kiralanan uçak tekrar 6 aylığına Onur Havayolları’na verildi.
 
Onur Havayolları’nın kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Saga Havayolları’na son dakikada uzattığı yardım eli havacılık sektöründe takdirle karşılandı.
 
Türk sivil havacılık tarihinde ilk kez yaşanan bu olay ‘ Onur Havayolları’ndan Saga’ya hayat öpücüğü’ olarak yorumlandı.

©AirportHaber Özel
YOK BÖYLE ONUR’LU HAREKET

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın airport editörü yada haberi yayınlayan değerli gazeteci arkadaş! Bilmiyor musunuz saga halen kabil'de personelinin canı tehlikeden kurtaramamışken , işten çıkarıpta parasını vermediği birçok kabin ekibinin canını yakarken, kendiler rengarenk özel yapım jeep'lerle gezerken, birçok insan ve aile zarar görürken bu yapılan haraket mi onurlu ? Merak ediyorum nedir onur anlayışınız, yada haysiyet kişilik değerlerinden mahrum şahısların böyle katakullliler ile insanların hayatını zehir etmeye devam etmesi acaba örnek bir davranışmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala onurlu hareket dıosunuz ama saga ekıplerı canını hıce sayıp kabil de hemde havalımanında barakadan bozma bı yerde yatı yapıo artık kapatın su sırketı ınsanlara ezıyet etmeyın lutfenn...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu sebeble kaç evlilikler bitti kaç eve haciz geldi ayrılanların kabahati nedir saga tazminatların üzerine yatıp zaman kazanmaya çalışıyor işçi mahkemeye gidiyor belli kazanacak fazlasıyla hakkını alıcak saga bunu biliyor ve işi yokuşa sürüp zaman kazanıyor yönetim kurulu hiçbir özel zevkinden mahrum kalmayıp milletin haklarını vermeyip kendileri sefa sürüyor sevgililerine evler arabalar alınıyor vicdan denen duyguyu biliyorlarmı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar bu kirli oyunda kazanlar yine patronlar oldu saga ruhsatını kurtardı onur havadan para kazandı ama saga işden çıkartılan alacagı olanlar yine aç kaldı yazık buraya emek veren karşılığını alamayan çalışanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendi malını kiralayıp kendine geri kiralatan yani havadan para kazanmak denen şeyi göz göre göre yapan bir şirket için ne kadar övgü yapılmış burada. herşey ticaret ile ilgili . onur air kendi malını kendisi kullanmak için para almış :) saga ise sivil havacılığı kandırmış, sivil havacılıkta kanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolun açık olsun şaka gibi davranma bizim hakkımız ne olacak onur sen işine gelmeyeni yapmazsın...........BS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onur air ile Saga Havayolları her zaman kardeş şirket olarak bilinir zaten...Bilmeyenmı var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onurair de çalışan eski bir host olarak gurur duydum. Bir arkadaş orda son dakkada yanında olmak bişey diğildir gibilerinde bişey yazmış ama herkez sonuca bakar işin gidişatına diğil bunuda hatırlatmak isterim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer rakibin olmazsa biryerlere gelemezsin..Doğru olanı yapmış tabrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000