01 Ağustos 2011, Pazartesi 07:45:01

YÖK BAŞKANI UÇUŞ EĞİTİMİ ALIYOR

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan, hayalini gerçekleştirmek için eğitim almaya başladı.
  • cemeat uçuştaaaaaa
  • nerde beleş oraya...
  • ne günlere kaldık yaaa...o kadar genç varken uçmak sana mı kaldı.....sen işini düzğün yap yeter zaten sonunda uçacaksın :))
  • cok guzel turku soyluyor. insallah ucarken turku de soyler
  • Acaba uçarken ücretini veriyormu,vatandaşa binlerce dolar olan eğitimi bedavamı alıyor acaba bir soralım bakalım,eğer ücretli alıyorsa helal olsun derim
  • ATPL alıp parayı kırar, malzemelerini de İstanbul Pilot Shop'tan alır. :D:D:D
Küçüklüğünden beri uçmak istediğini belirten Özcan, bu hayalini gerçekleştirmek için Türk Hava Kurumu Üniversitesi Türk Kuşu Eğitim Kursu'nda uçuş eğitimleri almaya başladı.

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, bir hayalini daha gerçekleştirmek için harekete geçti. Daha önce motosikletiyle görüntülenen Özcan, bu defa uçmak için eğitim almaya başladı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Türk Kuşu Eğitim Kursu'nda uçuş eğitimleri almaya başlayan YÖK Başkanı, "Küçüklüğümden beri arzu ettiğim bir şeydir. Herhalde Türkiye'deki gençlerin yarısında böyle bir arzu vardır. Herkes uçmak ister" dedi.

İlk olarak öğrenci sıralarına oturan ve pilot hocasını pür dikkat dinleyen YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, gerekli gördüğü yerleri yanında getirdiği defterine not aldı. Özcan, ayrıca aklına takılanları hocasına sormayı ihmal etmedi. Özcan'a ders veren hoca ise Özcan'dan memnun olduğunu belirtirken, YÖK Başkanı'nın gerçek manada havacılığa adım attığını ve bu işte gerçekten istekli olduğunu söyledi.

Daha sonra sınıftaki dersini tamamlayan Yusuf Ziya Özcan, pistte bulunan uçağın içine girdi. Derste öğrendiklerini uçağın içinde uygulayan Özcan, eşinin kendisiyle uçmak istemeyeceğini, fakat çocuklarının ise kendisiyle uçmak için sabırsızlandığını ifade etti. Yakında uçuş eğitim sertifikasına sahip olacak olan Özcan, uçaktan inişte ise yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Makam aracı yerine motosikletiyle eğitimlere gelen Özcan, yine motosikletine atlayarak evinin yolunu tuttu. Motosiklet ve bisikletin ardından uçağa da merak saran Özcan'ın korumaları da yine motosikletle kendisine eşlik etti.
YÖK BAŞKANI UÇUŞ EĞİTİMİ ALIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
cemeat uçuştaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nerde beleş oraya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne günlere kaldık yaaa...o kadar genç varken uçmak sana mı kaldı.....sen işini düzğün yap yeter zaten sonunda uçacaksın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok guzel turku soyluyor. insallah ucarken turku de soyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acaba uçarken ücretini veriyormu,vatandaşa binlerce dolar olan eğitimi bedavamı alıyor acaba bir soralım bakalım,eğer ücretli alıyorsa helal olsun derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ATPL alıp parayı kırar, malzemelerini de İstanbul Pilot Shop'tan alır. :D:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000