05 Ağustos 2020, Çarşamba 15:43:42

Yılmaz Özdil uçak biletleri üzerinden yetkilileri eleştirdi

Sözcü Gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil, artan Covid-19 vaka sayılarıyla ilgili uçak biletlerindeki vergilere yapılan indirim üzerinden gönderme yaptı.
  • Put
  • yorumlar cok banallestı .Admın bu yorumları degerlendıren yandas yalaka takımımı mı gorevlendırdınız. malum Airport bagımsızlıgını kaybetti.her kes fıkrını soylıyemıyor sansur var.bellı. Sancaktepe ve Ataturk hv lımanı Pandemi hastanesı ne durumda boş mu? nıye fotograf yok basında.
  • Yılmaz Özdil başa geçse aksini yapacak demek.. vergileri artıracak, tatile kısıtlama getirecek, okulları açmayacak.
  • Cehalet başa bela, gerci bunlar olmasa baştakilerde ekmek yiyemez o başka.
  • Saray
  • ....Alanlar niye alıyor acaba,hayır kurumuna bağış mı gidiyor?...Yılmaz madden zorda, kurtarma operasyonumu?...Aklını biraz zorla!
  • Tatile gitmese ne yapacaktı, evde mi oturacaktı? Tatile gitmeyenler tatile gidenlerden daha mı güvendeler?...Kurallara uygun davranmayanlar nerede olursa olsun aynı kazmalığı sergiliyorlar;ha karada ha denizde!
  • nasıl mesafe olsun? bu nüfus ve populasyonla metrekadeye 10 kişi düşüyor.
  • Şu haberdeki yorumlara ve like-dislike oranına durumuna bakıyorum yani NET bir şekilde işiniz zor havacıvacılar fırsat bu fırsat sizi fena TOKATlayacaklar gibi. Zevk almaya bakın
  • Meselenin vergi veya tatile teşvik olduğunu düşünmüyorum pek , mesele sosyal mesafe ve kontrol , en başta bilinçli toplum , tıka basa dolan malum plaj fotolarını devletin vergi politikası değil , bilinçsiz toplum oluşturuyor , vergiyi devlet indirdi diye o plajlara gitmek zorunda değilsiniz , bence herkes kışı göze almış , siz vergi diyorsunuz hala ama sokakta bile hala maskeyi burnuna takmayan dolu , çenesine takmış dolaşıyor adam , daha neler var da ... bilinçli ve eğitimli toplum şart .

Sözcü Gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil, artan Covid-19 vaka sayılarıyla ilgili uçak biletlerindeki vergilere yapılan indirim üzerinden gönderme yaptı.

Uçak bileti ücretlerinde vergi indirimi yapılması, tatil kredilerinin sağlanması, sınavların öne çekilmesi, otel vergilerinde indirim yapılması sonucu halkın tatile gitmesinin teşviki sağlanmıştı.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, tatil bölgelerinde yaşanan durumların endişe verici olduğunu açıklamış ve ilerleyen günlerde bunun sonucunu göreceğimizi belirtmişti.

Yılmaz Özdil’de sosyal medya hesabı üzerinden “Millet tatile gitsin diye uçak biletinin vergisini azalttılar, otellerin vergisini azalttılar, tatil kredisi verdiler, millet tatile gitsin diye çocukların sınavlarını öne çektiler, şimdi, millet tatile gittiği için vakalar arttı diyorlar!” paylaşımında bulunarak duruma sitem etti.

©️AirportHaber

Yılmaz Özdil uçak biletleri üzerinden yetkilileri eleştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

Anti kemalist cengo ~ 4 yıl önce
Put

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 4 yıl önce
yorumlar cok banallestı .Admın bu yorumları degerlendıren yandas yalaka takımımı mı gorevlendırdınız. malum Airport bagımsızlıgını kaybetti.her kes fıkrını soylıyemıyor sansur var.bellı. Sancaktepe ve Ataturk hv lımanı Pandemi hastanesı ne durumda boş mu? nıye fotograf yok basında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başa geçse ~ 4 yıl önce
Yılmaz Özdil başa geçse aksini yapacak demek.. vergileri artıracak, tatile kısıtlama getirecek, okulları açmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Washak ~ 4 yıl önce
Cehalet başa bela, gerci bunlar olmasa baştakilerde ekmek yiyemez o başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçak ~ 4 yıl önce
Saray

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçak ~ 4 yıl önce
Villa, ata üstünden 2500 kazanç. Ohhh. Gazeteci bunu yaparsa, saray ne ki!!!
kaçak ~ 4 yıl önce
villa:)
Zorlamı Diyene ~ 4 yıl önce
....Alanlar niye alıyor acaba,hayır kurumuna bağış mı gidiyor?...Yılmaz madden zorda, kurtarma operasyonumu?...Aklını biraz zorla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşvik ~ 4 yıl önce
Ama insanları teşvik ediyorsun tatile byle bir dönemde
Ucuzcu Kritik ~ 4 yıl önce
Tatile gitmese ne yapacaktı, evde mi oturacaktı? Tatile gitmeyenler tatile gidenlerden daha mı güvendeler?...Kurallara uygun davranmayanlar nerede olursa olsun aynı kazmalığı sergiliyorlar;ha karada ha denizde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu kadar kalabalıkta ~ 4 yıl önce
nasıl mesafe olsun? bu nüfus ve populasyonla metrekadeye 10 kişi düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşiniz Z O R ~ 4 yıl önce
Şu haberdeki yorumlara ve like-dislike oranına durumuna bakıyorum yani NET bir şekilde işiniz zor havacıvacılar fırsat bu fırsat sizi fena TOKATlayacaklar gibi. Zevk almaya bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatilciler ~ 4 yıl önce
Meselenin vergi veya tatile teşvik olduğunu düşünmüyorum pek , mesele sosyal mesafe ve kontrol , en başta bilinçli toplum , tıka basa dolan malum plaj fotolarını devletin vergi politikası değil , bilinçsiz toplum oluşturuyor , vergiyi devlet indirdi diye o plajlara gitmek zorunda değilsiniz , bence herkes kışı göze almış , siz vergi diyorsunuz hala ama sokakta bile hala maskeyi burnuna takmayan dolu , çenesine takmış dolaşıyor adam , daha neler var da ... bilinçli ve eğitimli toplum şart .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatilciler'e ~ 4 yıl önce
Bilinçli ve eğitimli toplumu yaratmak da devlet ve iktidarların görevi değil mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000