15 Ekim 2018, Pazartesi 09:35:09

Yeni havalimanı o firmaların önünü açtı

Bugüne kadar üstlendikleri havalimanı inşaatlarını zamanında ve bütçesi dâhilinde tamamlayan Türk müteahhitlere, Çin başta olmak üzere birçok Uzak Doğu ülkesi ve Rusya’dan ciddi iş birliği teklifleri geliyor
  • 1 milyon m2 inşaatta sprinkler testlerindeki su kaçağını dili dolayanları 29 Ekim'deki açılıştan sonra bekliyoruz. Atatürk'teki kapasite yokluğundan havada 2 saat dolanmaktan iyidir sonuçta.
  • pojenin basinda havacilik duayeni haldun kokturk olsaydi cok daha hizli biterdi bu proje. Adamin yaptigi isler hem hizli hem 10 numara. limak ta tek gecerim..
  • He he
  • umarim kendinsini yakin zamanda IGA da kalici gorevli olarak ta buluruz .
  • Ula uşağum temel. Su basmış burayı. Hamsi de vardur kesun. Hemen gidelum daaaa.
  • Ufurmus. Teknik olarak neyini yapiyormus!
  • Geçtiğimiz hafta sağanak yağmurda havalimanının "tamamlanan!" bölümünü sel basmış, videolar mevcut. Bu nasıl amatörce yapılmış bir inşaat? heryerden su akıyor
  • İlk önce çatısı akmayan havalimanı yapmayı başarın sonra yalanlarınıza devam edersiniz
  • O dış güçler de ahaber izliyor. Çünkü gerçek gündemi takip etselerdi yeni havalimanıni su bastığını duyarlardı.
  • Bizde işbirliği demek fasonculuk, yani yalakalık.

Bugüne kadar üstlendikleri havalimanı inşaatlarını zamanında ve bütçesi dâhilinde tamamlayan Türk müteahhitlere, Çin başta olmak üzere birçok Uzak Doğu ülkesi ve Rusya’dan ciddi iş birliği teklifleri geliyor.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük projelerinden olan İstanbul’un yeni havalimanı, bu işi yürüten müteahhit firmaların küresel arenada önünü açtı. Konsorsiyumda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk “Üçüncü havalimanı, Türk müteahhitliğine yurt dışında önemli fırsatlar sunacak. Bizimle iş birliği yapmaya Çin, diğer Uzak Doğu ülkeleri ve Rusya’dan ciddi ilgi var.

Çinli ortaklar bazı projelere beraber girmek istiyor. Özellikle Avrupa’daki uzmanlığımızdan dolayı, bazı projeler için finansal partnerlerin de ilgisi mevcut. Rusya’da zaten büyük projeler yaptık, orada tanınırlığımız arttı. İşletmesini yaptığımız Priştine Adem Yaşari Havalimanı’nda da önemli bir yere geldik” dedi. Bugüne kadar üstlendikleri işleri zamanında ve bütçesi dâhilinde tamamlamış olmalarının da kendilerine önemli katkı sağladığını belirten Köktürk “Havalimanı konusunda Türk müteahhitlerin altından kalkamayacağı bir proje yok. Havacılıkta çok iyi bir yere geldik. Yaptığımız bütün operasyonlar başarılı oldu. Dünyada olabilecek her türlü büyüklükte projeleri başarıyla yapabiliriz. Hayal bile edilemeyecek sürelerde havalimanı inşaatlarını tamamladık. İYH gibi bir projeyi de zamanında açmak, bizim için çok büyük bir kazanım olacak” diye konuştu.

Yeni havalimanı o firmaların önünü açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Doğru ~ 6 yıl önce
1 milyon m2 inşaatta sprinkler testlerindeki su kaçağını dili dolayanları 29 Ekim'deki açılıştan sonra bekliyoruz. Atatürk'teki kapasite yokluğundan havada 2 saat dolanmaktan iyidir sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacilik duayeni ~ 6 yıl önce
pojenin basinda havacilik duayeni haldun kokturk olsaydi cok daha hizli biterdi bu proje. Adamin yaptigi isler hem hizli hem 10 numara. limak ta tek gecerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katiliyorum ~ 6 yıl önce
katiliyorum dostum. Haldun Bey olmazsa olmaz bu isler. akilli adam.
Yavv ~ 6 yıl önce
He he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sozcu kardes ~ 6 yıl önce
umarim kendinsini yakin zamanda IGA da kalici gorevli olarak ta buluruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su basmış ~ 6 yıl önce
Ula uşağum temel. Su basmış burayı. Hamsi de vardur kesun. Hemen gidelum daaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bol keseden atma ~ 6 yıl önce
Ufurmus. Teknik olarak neyini yapiyormus!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Geçtiğimiz hafta sağanak yağmurda havalimanının "tamamlanan!" bölümünü sel basmış, videolar mevcut. Bu nasıl amatörce yapılmış bir inşaat? heryerden su akıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 6 yıl önce
İlk önce çatısı akmayan havalimanı yapmayı başarın sonra yalanlarınıza devam edersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 yıl önce
O dış güçler de ahaber izliyor. Çünkü gerçek gündemi takip etselerdi yeni havalimanıni su bastığını duyarlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 6 yıl önce
Bizde işbirliği demek fasonculuk, yani yalakalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000