27 Temmuz 2009, Pazartesi 08:02:10

Yazıcıoğlu kazasını derinleştiriyorlar

Yazıcıoğlunun helikopter kazasına kurban gitmesi olayının üzerindeki sis perdesini aralamak için yeni bir çalışma başlatıyor.
  • Aslında son paragraf, yaşananları en güzel şekilde özetlemiş ve bize perde arkasında dönen dolaplarla alakalı çok güzel ipuçları veriyor. Satır aralarını iyi tahlil edebilenler, Muhsin Başkan'ın nasıl bir kumpasa kurban gittiğini rahatlıkla anlayabilir...

BBP, yeni elde ettikleri bilgi ve belgeleri, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan partililerle birlikte kamuoyuna açıklayacak. BBP, böylelikle merhum Yazıcıoğlu'nun hukuku üzerinden Türkiye'deki ezberi bozmayı hedefliyor.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Eskişehir'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Topçu, genel başkanları Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını kaybettikleri üzücü kazanın yaşandığı Keş dağlarında, 9 Ağustos'ta 'Hasret Kurultayı' düzenleyeceklerini söyledi. "Burada ebedi istiratgahına uğurladığımız merhum genel başkanımızın hukuku üzerinden, Türkiye'deki mevcut ezberi bozacağız." diyen Topçu, Keş dağlarında Türk milletinin hukukunu kurtarma mücadelesini başlatacaklarını kaydetti.

Topçu, 9 Ağustos'ta ülkenin iyi ve güzel insanlarını Keş dağlarında buluşmaya davet ettiklerini belirtti. Topçu, "Ülkenin karanlıklarını geride bırakacağız. Toplum vicdanının önünde üzücü olayla ilgili yeni elde ettiğimiz bilgi ve belgeleri bu halk kurultayında açıklayacağız. Türkiye'de bir ezber var. Onu burada halkla bozacağız." dedi.

Helikopter kazasıyla ilgili olarak Başbakanlık Denetleme Kurulu, Teftiş Kurulu ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin harekete geçirilmesi gerektiğini ifade eden Topçu, şöyle dedi: "Çünkü buradaki araştırmaları onlar yaptı. Özellikle buraya ilk giden TSK oldu. TSK, yaptığı araştırmaları açıklamalı. Merhum başkanımız ve arkadaşlarının hukuku üzerinden milletin hukukunu bu kurultayda kurtaracağız. Bu olay her safhasıyla aydınlanmak zorunda. Şimdi artık milletin karanlığı aydınlanacak."

Yazıcıoğlu kazasını derinleştiriyorlar

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Aslında son paragraf, yaşananları en güzel şekilde özetlemiş ve bize perde arkasında dönen dolaplarla alakalı çok güzel ipuçları veriyor. Satır aralarını iyi tahlil edebilenler, Muhsin Başkan'ın nasıl bir kumpasa kurban gittiğini rahatlıkla anlayabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000