27 Temmuz 2010, Salı 07:38:00

X-Ray'lere karşı, mahremiyet kalkanı

ABD'de Flying Pasties (Uçuş Etiketleri) adlı bir şirket,tarayıcılardan geçerken vücudun mahrem yerlerini örten etiketler üretti.
  • bir tarihte sosyetik karılardan biri mahrem yerlerinin üzerine çapraz olarak plastik bant yapıştırıp siyah bir kıyafet ile bir davete gitmiş ama flaşla yapılan fotoğraf çekiminde üzerindeki siyah giysinin transparan hale gelmesiyle foyası ortaya çıkıp rezil olmuştu.bu "KALKAN" bana onu hatırlattı.
  • Birsürü yer örtmüs canim :)) Maasallah yani. Artik müslüman bayanlar rahat rahat gecebilirler. FRAPORT
ABD ve Avrupa’da birçok havaalanı güvenlik kontrolünde vücudun tamamını çıplak gösteren tarayıcılar kullanmaya başlarken ABD’de Flying Pasties (Uçuş Etiketleri) adlı bir şirket, bu cihazlardan geçerken vücudun mahrem yerlerini örten etiketler üretti.

Tarayıcıların fazla özele girmesinden rahatsız olanları rahatlatan şirket, tanıtım duyurularında “Bazı dini gruplar ve Amerika Sivil Haklar Birliği, havaalanı tarayıcılarının kullanılmasını eleştirdi. Flying Pasties ile şimdi herkes gönül rahatlığıyla ve utanmadan bu tarayıcılardan geçebilecek. Bu etiketler size mahremiyet hakkınızı geri veriyor” diyor.

2 milimetre kalınlığındaki macunumsu etiketleri iç çamaşırına yapıştırmak ya da tutturmak mümkün. Etiketlere bir silah saklanamayacağını belirten yetkililer güvenlik açısından bir sorun olmadığını belirtiyor. En yüksek kalite lastikten yapılan etiketler, www. flyingpasties.com’da 19.99 dolara (30 TL) başlayan fiyatlardan satılıyor.
 
Hem erkekler hem de kadınlar için üretilen etiketlerde ‘Çıplak vücudumu sevgilimden başkası göremez’ gibi esprili sloganlar da yazıyor.



Radikal
X-Ray'lere karşı, mahremiyet kalkanı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bir tarihte sosyetik karılardan biri mahrem yerlerinin üzerine çapraz olarak plastik bant yapıştırıp siyah bir kıyafet ile bir davete gitmiş ama flaşla yapılan fotoğraf çekiminde üzerindeki siyah giysinin transparan hale gelmesiyle foyası ortaya çıkıp rezil olmuştu.bu "KALKAN" bana onu hatırlattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birsürü yer örtmüs canim :)) Maasallah yani. Artik müslüman bayanlar rahat rahat gecebilirler. FRAPORT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000