25 Haziran 2019, Salı 13:25:12

Vizyon Havacılık kadrosunu güçlendiriyor

Vizyon Havacılık Uçuş Akademisi, pilotaj eğitiminde önemli aktörlerden birisi olma yolunda ilerliyor.
  • Sektörün en başarılı Teknik Müdürlerinden Haşim Can'ın orada olması büyük şans.. Tebrikler Vizyon Havacılık
  • Güzel resim olmuş. Genel Müdürü karizma,yakışıklı adam bilirim,eski THY’li, halen orada sevilen birisi.Teknik’te yaptığı iyi işler halen konuşulur,üzerine bir şey eklenemedi.Zor işlere soyunmuş,Allah yardımcısı olsun.Memleketimin güzel haberlere ihtiyacı var.
  • Ferit başarılar kardeşin bilo
  • Maşallah güzel ekip kurdular.
  • Güzel resim olmuş. Böyle pozitif haberlere ihtiyacı var ülkemin.
  • Burası sinsi sinsi geliyor diyorum, bayrağı alacak bence yakında bekleyin
  • Burası bence yakın zamanda en iyi okullardan birisi olacak, yılmadılar, pes etmediler. Genel Müdürüde tanıyorum, bir noktaya getirir inanıyorum. Havayolu şirketleri ile öğrenci görüşüyor, gördüm:) Fotoğraf çok iyi yalnız:)). Başarılar..
  • Ali abi bu ulkede ekip planlamayi en iyi yapan isimdir buyuk kan kaybetmis Turk hava kurumu.... Yeni isinde basarilar Ali abi en iyi yerlerde olmayi hak ediyorsun.
  • DHMİ meydanlarına yatırım yapan okuldan hayır gelmez. Çünkü DHMİ ile kalıcı bir süreç hiçbir zaman olmamıştır. Adamı küt diye kapının önüne koyarlar. Bütün öğrenciler mağdur olur. Bunu bile bile DHMİ meydanlarına yatırım ve tesis yapanın aklı başka yerdedir.

Vizyon Havacılık Uçuş Akademisi, pilotaj eğitiminde önemli aktörlerden birisi olma yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda CPL(Commercial Pilot License) ve IR(Instrument Rating) yetkisini de alan Vizyon Havacılık Uçuş Akademisi, başta tam donanımlı Eğitim Müdürü ve Baş Uçuş Öğretmeni olmak üzere yeni uçuş eğitmenlerini de bünyesine kattı. Önümüzdeki haftalarda çok motor ve gece uçuş yetkisini de almayı hedeflediklerini dile gertiren Genel Müdür Ferhat Yenibertiz, yaz sonuna kadar Türkiye’de entegre eğitim verebilen sayılı okullardan birisi olacaklarını belirtti. Yenibertiz, şimdiden en başta THY ve Pegasus olmak üzere tüm havayolu şirketleri ile öğrenci grupları için şifai görüşmelerin başladığını, birçok üniversite ile de işbirliği ve protokol hazırlıklarının devam ettiğini dile getirdi.

Eğitim ve Baş Uçuş öğretmeni olarak atanan Ersin Teke, Eğitim Müdür Yardımcısı ve Uçuş Öğretmeni Bora Karaoğlu, Uçuş Öğretmeni Gürkan Dincel ve Uçuş Ekip Planlama Koordinasyon Şefi Ali Ustaoğlu’nu Vizyon Havacılık ailesinde görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Yenibertiz, kısa süre içerisindeTürkiye’nin en istikrarlı büyüyen ve çalışılmak istenen seçkin okullarından birisi olacaklarını dile getirdi.

Vizyon Havacılık, Kapadokya’da hazırladığı büyük tesis ve sahibi olduğu yeni eğitim uçakları ile ne kadar iddalı olduğunu göstermişti. Ancak ülkemizin en büyük problemi olan uzun soluklu ve istikrarlı eğitim kadrosunu sağlama ve sürekli kılma problemine karşı kendi eğitmenlerini de yetiştirecekleri programlara başlayacaklarını dile getiren Yenibertiz, bu programların bugünden yarına çok kıymetli yatırımlar olacağını da belirtti.

Vizyon Havacılık kadrosunu güçlendiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Naci ~ 5 yıl önce
Sektörün en başarılı Teknik Müdürlerinden Haşim Can'ın orada olması büyük şans.. Tebrikler Vizyon Havacılık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviyonik ~ 5 yıl önce
Güzel resim olmuş. Genel Müdürü karizma,yakışıklı adam bilirim,eski THY’li, halen orada sevilen birisi.Teknik’te yaptığı iyi işler halen konuşulur,üzerine bir şey eklenemedi.Zor işlere soyunmuş,Allah yardımcısı olsun.Memleketimin güzel haberlere ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSB ~ 5 yıl önce
Ferit başarılar kardeşin bilo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 5 yıl önce
Maşallah güzel ekip kurdular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel haberler olsun hep ülkemde ~ 5 yıl önce
Güzel resim olmuş. Böyle pozitif haberlere ihtiyacı var ülkemin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayrak ~ 5 yıl önce
Burası sinsi sinsi geliyor diyorum, bayrağı alacak bence yakında bekleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Pilot ~ 5 yıl önce
Burası bence yakın zamanda en iyi okullardan birisi olacak, yılmadılar, pes etmediler. Genel Müdürüde tanıyorum, bir noktaya getirir inanıyorum. Havayolu şirketleri ile öğrenci görüşüyor, gördüm:) Fotoğraf çok iyi yalnız:)). Başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Ustaoglu ~ 5 yıl önce
Ali abi bu ulkede ekip planlamayi en iyi yapan isimdir buyuk kan kaybetmis Turk hava kurumu.... Yeni isinde basarilar Ali abi en iyi yerlerde olmayi hak ediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naci ~ 5 yıl önce
Gozluklu CAMO muduru cok tatliymis :)
Thk Uni ~ 5 yıl önce
THK universitesinde ogrenciler bir nebze rahat ucabildiyse bu yonetimden ziyade Erdal T. Abdulkadir Ç. Ahmet Y. gibi harekatci hocalarimiz, abilerimiz ile birlikte Ali abi gibi emekci, isini duzgunun yapip sadece ogrenci menfaati icin calisan personel sayesendedir. Mezun olurken kendilerine tesekkur edemedim, bu vesiliyle hepsine selam saygilarimi iletiyorum.
Aviyonik ~ 5 yıl önce
Genel Müdürleri karizma,yakışıklı bir adam.Eski THY’li,orda da halen sevilen,aranan biri. O zaman Teknik’te yaptığı işler bugün halen konuşulur. Memleketin zor zamanında bu işlere soyundu. Allah yardımcısı olsun. Böyle güzel haberler hep olsun inşallah.
DHMİ ~ 5 yıl önce
DHMİ meydanlarına yatırım yapan okuldan hayır gelmez. Çünkü DHMİ ile kalıcı bir süreç hiçbir zaman olmamıştır. Adamı küt diye kapının önüne koyarlar. Bütün öğrenciler mağdur olur. Bunu bile bile DHMİ meydanlarına yatırım ve tesis yapanın aklı başka yerdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000