30 Ekim 2016, Pazar 08:51:38

Ve mağdur pilotlar geri dönüyor

FETÖ’nün görevden uzaklaştırdığı pilotlar, başvurularının ardından göreve başlıyor. 9 Kasım'da törenle iş başı yapacak 17 pilot, kısa süreli tazeleme ve rotasyon eğitimi sonrası uçmaya başlayacak.
  • geçin bu işleri herseyin bir yeri ve zamanı var geçmişteki pilorlardan bir halt olmaz!!!
  • Kurbanlık dana dışarıdan, tarlaya ekilen tohum dışarıdan, havayolu pilotu dışarıdan, vs. vs. F16 pilotun da dışarıdan alsınlar. Ülkeyi ne hale getirdiler ama zerre kadar utanma, sorumluluk duygusu yok. Bu ülkeyi yönetenler, onları destekleyenler ne kadar gururlansa azdır! Yazıklar olsun. Ustelik bunlar daha iyi günlerimiz.
  • Darısı THY deki mağdur olanlara...Hak yerini bulacak...
  • bazı iyi pilotlar masa başına alınıyor yönetim idare vs.diye o emeklerede yazık değilmi
  • Sektorde yolcu ucaginda bile tutunamamis adamlsr f16 larda ucacak lar offff anam offf bitmisiz aglayanamiz yok:(
  • Yok öyle bir şey.
  • Hava Kuvvetleri ni bu hale getiren adamların hepsi şu anda yine Hava Kuvvetlerinin başında,,Değişen hiçbirşey yok. 15 Temmuzdan beri nerdeyse 4 ay geçti ama elde var "0".. Bunların birşey yapmak istediğine inanmıyorum.. Sistemi tıkamakla meşguller. 4 ay insaf be insaf..bir 6 ay daha oyalayacaklar devleti buraya yazıyorum.
  • Havacılık ruh ister, sağlıklı beden ister, gençlikten aşılanmak ister, belli yaşta bu mesleğe girilmek ister. Sonradan derme çatma olursa kaza kırım kaçınılmaz olur. Tarihte neler oldu bir bakılsın geriye de ona göre hamle yapılsın. Yazık olmasın milli servete. Yılların birikimini çöpe atarken ayrımı iyi yapmak gerek. Yazıktır bu milletin emeğine.
  • Kaptanlığı bırakıp emekli aylığını bırakıp 4 yılda uğrayacağı maddi zararı 1 trilyon Lirayı bulan ama buna rağmen bu vatan için f16 uçmaya giden birini biliyorum. Adamın asabını bozmayın... kimse aynı şartlarda dönmüyor ama ne olursa olsun dönenlerin değil ellerini ayaklarını öpmeniz gerekir. Onlar hepimiz için dönüyor, Türk milleti için dönüyor. Bu böyle biline....
  • 80milyonluk turkiye kapi kapi f16 pilotu ariyor tam rezillik kuvvet komutanlari ve sn akar siz orda durun!!!!

FETÖ’nün görevden uzaklaştırdığı pilotlar, başvurularının ardından göreve başlıyor. 9 Kasım'da törenle iş başı yapacak 17 pilot, kısa süreli tazeleme ve rotasyon eğitimi sonrası uçmaya başlayacak.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı isimlerin temizliği devam ederken artan pilot ihtiyacının karşılanması için de çalışmalar sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ordudan ihraçlarla artan pilot ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli çözüm yollarına başvurdu. Bunlardan biri de, geçmişte çeşitli gerekçelerle TSK'dan ayrılmak zorunda kalan pilotların orduya geri kazandırılması oldu. Hava Kuvvetleri Komutanlığı, FETÖ'nün türlü usullerle sistem dışına ittiği pilotları göreve döndürmek üzere başvuruları 1 Eylül'de başlattı. 49 pilot TSK'ya dönmek için başvurdu.

TAZELEME UÇUŞU YAPACAKLAR

Ön değerlendirme, genel sağlık muayenesi, güvenlik soruşturması ve nihai değerlendirme aşamalarından sonra Milli Savunma Bakanının onayı ile 17 pilotun göreve döndürülmesi kabul edildi. 17 pilot 9 Kasım'da düzenlenecek törenin ardından kısa süreli tazeleme ve rotasyon eğitimi sonrası uçmaya başlayacaklar. Bu pilotlar yeniden subay naspedilecekler ve dışarıda geçirdikleri süreler rütbe bekleme sürelerinden sayılacak. Orduya dönen pilotlar, en az 4 yıl görev yapacaklar, malullük ve ölüm hali hariç 4 yıldan önce ayrılanlar naspedildikleri yeni rütbelerinin emeklilik de dâhil olmak üzere hiçbir hakkından yararlanamayacaklar.

Ve mağdur pilotlar geri dönüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

bitik ~ 7 yıl önce
geçin bu işleri herseyin bir yeri ve zamanı var geçmişteki pilorlardan bir halt olmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülke. ~ 7 yıl önce
Kurbanlık dana dışarıdan, tarlaya ekilen tohum dışarıdan, havayolu pilotu dışarıdan, vs. vs. F16 pilotun da dışarıdan alsınlar. Ülkeyi ne hale getirdiler ama zerre kadar utanma, sorumluluk duygusu yok. Bu ülkeyi yönetenler, onları destekleyenler ne kadar gururlansa azdır! Yazıklar olsun. Ustelik bunlar daha iyi günlerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 7 yıl önce
Ülkeyi yönetenler ne yapsın adamlar 30 sene önce sızmış askeriyeye bu ülkenin bağırsak temizliğidir bitince daha sağlıklı bir ülke olacağız en azından gençliği ve halkı sömüren bir feto olmayacak
PILOT ~ 7 yıl önce
Darısı THY deki mağdur olanlara...Hak yerini bulacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fantom ~ 7 yıl önce
bazı iyi pilotlar masa başına alınıyor yönetim idare vs.diye o emeklerede yazık değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kotu ~ 7 yıl önce
Sektorde yolcu ucaginda bile tutunamamis adamlsr f16 larda ucacak lar offff anam offf bitmisiz aglayanamiz yok:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 7 yıl önce
Zaten sağda oturmaya mahkum olup baştan bitmişsin.
Yok ~ 7 yıl önce
Yok öyle bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
Hava Kuvvetleri ni bu hale getiren adamların hepsi şu anda yine Hava Kuvvetlerinin başında,,Değişen hiçbirşey yok. 15 Temmuzdan beri nerdeyse 4 ay geçti ama elde var "0".. Bunların birşey yapmak istediğine inanmıyorum.. Sistemi tıkamakla meşguller. 4 ay insaf be insaf..bir 6 ay daha oyalayacaklar devleti buraya yazıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dobra ~ 7 yıl önce
Havacılık ruh ister, sağlıklı beden ister, gençlikten aşılanmak ister, belli yaşta bu mesleğe girilmek ister. Sonradan derme çatma olursa kaza kırım kaçınılmaz olur. Tarihte neler oldu bir bakılsın geriye de ona göre hamle yapılsın. Yazık olmasın milli servete. Yılların birikimini çöpe atarken ayrımı iyi yapmak gerek. Yazıktır bu milletin emeğine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmeyenlere ~ 7 yıl önce
Kaptanlığı bırakıp emekli aylığını bırakıp 4 yılda uğrayacağı maddi zararı 1 trilyon Lirayı bulan ama buna rağmen bu vatan için f16 uçmaya giden birini biliyorum. Adamın asabını bozmayın... kimse aynı şartlarda dönmüyor ama ne olursa olsun dönenlerin değil ellerini ayaklarını öpmeniz gerekir. Onlar hepimiz için dönüyor, Türk milleti için dönüyor. Bu böyle biline....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet için? ~ 7 yıl önce
Biri gelir elinde kitap, ağzında Allah, diğeri vatan, millet, sakarya. Millet için dönüyormuş, hadi ordan.
no subject ~ 7 yıl önce
Yeterince biriktirmistir, küpünü çeşme akarken bol bol doldurmustur da ondan gidiyordur, raad ol.
Yazik ~ 7 yıl önce
80milyonluk turkiye kapi kapi f16 pilotu ariyor tam rezillik kuvvet komutanlari ve sn akar siz orda durun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
Onlara laf etmeyin. Onlar artık sarayın komutanları , bu milletin değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000