08 Mart 2011, Salı 09:22:31

UZAYA GÖNDERİLEN UÇAĞIN AMACI NE?

Uzaya fırlatılan bu gizemli uçak 9 ay boyunca yörüngede gezecek... Peki ama amacı ne?
  • uçağın amacı belli olmaz, keşke göndermeselerdi, iş işten geçince ah etmesi değil.
  • Artık uzaya insanlı hava aracları gitmeyecek. Yerini artık insansız hava araçları alıyor...
  • Şu ana dek hep uyduranların uydurduğunu ispat edip durdum. Sanırım bana da bulaştı bu huy. Şimdi de ben uyduruyorum! Bu uçak uzaydan bombardıman yapmak için geliştirildi :)) Nasıl olmuşmu beğendinizmi??
  • Vertical take-off, horizontal landing. Boeing üretimi.
  • Emekliye ayrılacak olan uzay mekiklerinin yerine denenen prototip araçlar bunlar. O kadar da esrarengiz bişey değiller yani.
  • yörüngede dolaşıyor kamufle olmak için siz buna odaklanırken bir diğer ikizi ise uzaylıları alıp dünyaya getiricek aslında amerikanın planı uzaylıları burda işçi olarak kullanıp kendi halklarına daha az iş bindirmek buna rusya şöyle karşılık vericek rusyada 3 yıl sonra nuhun gemisi adında bir uzay gemisini uzaya göndericek yine abd liler gibi 2 gemi yolluyucaklar biri tabiki yine kamuflaj için oda uzaydaki evsizleri kaçırıp dünyaya getiricek sağlıklı olanları kole olarak kullanılıcak sağlığı bozuk olanlarda öldürülüp organları alınıcak ve yüzlerce abd li insana yerleştirip tüm dünyaya hastalık salıcaklar...
İçinde insan yok...Atlas V roketine bağlı bir test uzay aracı geçtiğimiz günlerde Florida'dan uzaya fırlatıldı. Çok gizli olarak tanımlanan özel bir görev için fırlatılan ve X-37B Yörüngesel Test Aracı adıyla bilinen uzay uçağının en önemli özelliği ise insansız olması.

Uzay uçağının yörüngeye hangi görevle gönderildiği bilinmemekle beraber 9 ay boyunca yörüngede dolaşacak olan insansız uçak kendi kendine de yetebilme özelliğine sahip. Örneğin, güneş panelleri sayesinde yörüngede 270 gün boyunca kendi kendine dolanabiliyor.

Hava Kuvvetleri geçen sene de bir test uçağını uzaya yollamış ve 224 günlük uzay seyrinden sonra uçak Vanderberg'deki Hava Kuvvetleri Üssü'ne başarılı bir şekilde inmişti. Yeni fırlatılan X-37B ile ilgili olarak en çok merak edilen şey ise uçağın hangi amaçla gönderildiği...
UZAYA GÖNDERİLEN UÇAĞIN AMACI NE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
uçağın amacı belli olmaz, keşke göndermeselerdi, iş işten geçince ah etmesi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artık uzaya insanlı hava aracları gitmeyecek. Yerini artık insansız hava araçları alıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu ana dek hep uyduranların uydurduğunu ispat edip durdum. Sanırım bana da bulaştı bu huy. Şimdi de ben uyduruyorum! Bu uçak uzaydan bombardıman yapmak için geliştirildi :)) Nasıl olmuşmu beğendinizmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vertical take-off, horizontal landing. Boeing üretimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emekliye ayrılacak olan uzay mekiklerinin yerine denenen prototip araçlar bunlar. O kadar da esrarengiz bişey değiller yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yörüngede dolaşıyor kamufle olmak için siz buna odaklanırken bir diğer ikizi ise uzaylıları alıp dünyaya getiricek aslında amerikanın planı uzaylıları burda işçi olarak kullanıp kendi halklarına daha az iş bindirmek buna rusya şöyle karşılık vericek rusyada 3 yıl sonra nuhun gemisi adında bir uzay gemisini uzaya göndericek yine abd liler gibi 2 gemi yolluyucaklar biri tabiki yine kamuflaj için oda uzaydaki evsizleri kaçırıp dünyaya getiricek sağlıklı olanları kole olarak kullanılıcak sağlığı bozuk olanlarda öldürülüp organları alınıcak ve yüzlerce abd li insana yerleştirip tüm dünyaya hastalık salıcaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000