09 Temmuz 2020, Perşembe 11:44:03

Ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın uçak isyanı

Oyuncu Gizem Karaca normalleşme sürecinde uçağa bindi. Karaca kurallara uyulmadığını görünce Sağlık Bakanlığı'na serzenişte bulundu.
  • Yaklaşık 1 hafta önce bu sayfadan eleştiri yaptığını sananlara cevap verdim fakat site yöneticisi tarafından maalesef yayınlanmadı. Bir kez daha yazıyorum; Sayın Gizem Karaca ile ilgili yazılanlar eleştiri değil haksız saldırıdır. Kendisi iyi bir sanatçıdır ve başarılıdır. Bununla birlikte sanatını Ülkemizde icra etmektedir. Kendisi iyi bir eğitim almıştır, cahil değildir. Geçmişte hatalı davranışları olmuştur olabilir. Kimse kendini hakim veya yargıç yerine koyup hiç bir kişiyi yargılama hakkına sahip değildir. Gerçek üzüntüm bu sitede seviyesiz saldırı yapılmasına müsaade edilmesidir. Saygılarımla.
  • Sosyali bırak demiş ya, yüzlerce insan nasıl bıraksın sosyali. Mesafeyi bilemeyiz ama Sosyallik vardır var. Sosyali bırakma sen. İyidir o. Sen de ekmeğini ondan kazanıyorsun. Üzersin onu.
  • Para herzaman güçlüdür.. dolmuşta sosyal mesafeye dikkat etmezsen ceza yersin ama uçakta sosyal mesafeyi bozman için kanun vardır..
  • Gizem karaca da kim arkadas unlu mu? Unluyse bu kadin hic mi haber okumuyor? Birisi suna isyan etmesini ogretsin
  • bakanlığına mı şikayet etmiş? biz de narkotik şubeye mi etsek arkadaşlar??
  • Haklı ancak sektör çok büyük. Para kazanılması lazım
  • Ev de kal.....
  • Boeing ve yüksek fiyat/ücretle nemalanan yandaşları covid19 dan büyüktür .Bu sektör başkasını iplemez. Hepa filtre demiş birisi ,açık havada tertemiz havada dahi yakın temastan bulaşıyor anlamıyormusunuz?
  • Nipple essential!
  • Gizem bi dur allasen zaten ortalık karışık

Oyuncu Gizem Karaca normalleşme sürecinde uçağa bindi. Karaca kurallara uyulmadığını görünce Sağlık Bakanlığı'na serzenişte bulundu.

Gizem Karaca, bir uçak yolculuğu yapmak zorunda kalınca sıkıntılı anlar yaşadı.

Kurallara uyulmadığını ifade eden Gizem Karaca da tepkisini Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

Uçakta cam kenarında otururken çektiği bir selfiesini paylaşan Karaca bu karenin üzerine “Sosyal mesafe dediler ama uçakta sosyali bırak mesafe diye bir şey yok off! Hani koltukların aralarında bir koltuk boşluk olacaktı?” yazdı.

Ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın uçak isyanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Eskişehir ~ 4 yıl önce
Yaklaşık 1 hafta önce bu sayfadan eleştiri yaptığını sananlara cevap verdim fakat site yöneticisi tarafından maalesef yayınlanmadı. Bir kez daha yazıyorum; Sayın Gizem Karaca ile ilgili yazılanlar eleştiri değil haksız saldırıdır. Kendisi iyi bir sanatçıdır ve başarılıdır. Bununla birlikte sanatını Ülkemizde icra etmektedir. Kendisi iyi bir eğitim almıştır, cahil değildir. Geçmişte hatalı davranışları olmuştur olabilir. Kimse kendini hakim veya yargıç yerine koyup hiç bir kişiyi yargılama hakkına sahip değildir. Gerçek üzüntüm bu sitede seviyesiz saldırı yapılmasına müsaade edilmesidir. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sosyal ~ 4 yıl önce
Sosyali bırak demiş ya, yüzlerce insan nasıl bıraksın sosyali. Mesafeyi bilemeyiz ama Sosyallik vardır var. Sosyali bırakma sen. İyidir o. Sen de ekmeğini ondan kazanıyorsun. Üzersin onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güç ~ 4 yıl önce
Para herzaman güçlüdür.. dolmuşta sosyal mesafeye dikkat etmezsen ceza yersin ama uçakta sosyal mesafeyi bozman için kanun vardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unsuz ~ 4 yıl önce
Gizem karaca da kim arkadas unlu mu? Unluyse bu kadin hic mi haber okumuyor? Birisi suna isyan etmesini ogretsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sağlık ~ 4 yıl önce
bakanlığına mı şikayet etmiş? biz de narkotik şubeye mi etsek arkadaşlar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Haklı ancak sektör çok büyük. Para kazanılması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cx ~ 4 yıl önce
Ev de kal.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 4 yıl önce
Boeing ve yüksek fiyat/ücretle nemalanan yandaşları covid19 dan büyüktür .Bu sektör başkasını iplemez. Hepa filtre demiş birisi ,açık havada tertemiz havada dahi yakın temastan bulaşıyor anlamıyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRBUS ~ 4 yıl önce
Çıkmayın dışarı ,markete gitme, berbere gitme, pazara gitme, arkadaşlarınla biryerlerde oturma, çalışma ozaman, hatta nefes bile alma. Bak ozaman sosyal mesafeyi sağlarsın. Boşboş konuşma yok boeing yok bilmem ne.
Km4 ~ 4 yıl önce
Otobüsle karıştırdı herhalde
Nipple ~ 4 yıl önce
Nipple essential!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sosyal mesafe ~ 4 yıl önce
Gizem bi dur allasen zaten ortalık karışık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000