13 Ekim 2019, Pazar 14:42:45

United'tan MAX açıklaması

ABD'li United Airlines, Boeing'in sorunlu uçağı 737 MAX için bir açıklama yaptı.
  • "şöyle yatırdım böyle çektim indirdim tayyareyi" diye konuşan askerlerin uçması gereken uçak budur. böylece diledikleri gibi yeteneklerini ispat edebilirler.
  • Hâlâ aynı konfigürasyona makyaj ile olmaz. Yeni bir şey yoksa boşuna debelenmeyin.
  • Ucsunlar Bırakınız ucursunlar

ABD'li United Airlines, Boeing'in sorunlu uçağı 737 MAX için bir açıklama yaptı.

Mart ayından bu yana dünya çapında uçuşları yasaklanan MAX uçaklarının en önemli operatörlerinden olan United Airlines, 6 Ocak 2020'ye kadar MAX için uçuş planlanmadığını ve tarihin daha sonra tekrar değerlendirmeye alınacağını duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada; 'MAX'le ilgili incelemeler sürüyor. Şirket olarak 6 Ocak 2020'ye kadar MAX için bir uçuş öngörmüyoruz. FAA ile iletişim halindeyiz ve işbirliği içerisinde çalışıyoruz. FAA tarafından yapılacak bağımsız değerlendirmeler tamamlanıncaya ve bu süreç sona erene dek yolcularımızı bu uçakla seyahat ettirmeyeceğiz' ifadelerine yer verildi.

Boeing 737 Max 8 kazaları

Etiyopya Hava Yollarına ait Boeing 737 Max 8 tipi yolcu uçağı, 10 Mart'ta Addis Ababa'dan Kenya'nın başkenti Nairobi'ye gitmek için havalandıktan kısa süre sonra düşmüş, uçaktaki 157 kişi hayatını kaybetti.

Endonezya'da ise Lion Hava Yollarına ait "JT 610" sefer sayılı Boeing 737 Max 8 tipi uçak, 29 Ekim 2018'de, Cakarta'dan Sumatra Adası'ndaki Pangkal Pinang şehrine gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra denize çakılmıştı. Kazada 189 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazalar sonrasında MAX'in uçuşları dünyada yasaklanmıştı.

United'tan MAX açıklaması

Yorumlar

tre ~ 5 yıl önce
"şöyle yatırdım böyle çektim indirdim tayyareyi" diye konuşan askerlerin uçması gereken uçak budur. böylece diledikleri gibi yeteneklerini ispat edebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makyajlı max ~ 5 yıl önce
Hâlâ aynı konfigürasyona makyaj ile olmaz. Yeni bir şey yoksa boşuna debelenmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakınız ~ 5 yıl önce
Ucsunlar Bırakınız ucursunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000