10 Mart 2022, Perşembe 18:49:23

Uçuş kısıtlamaları nedeniyle terminal binası kapatılacak!

Rusya'nın başkenti Moskova'daki üç havalimanından biri olan Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'nda bir terminalin kapatılmasına karar verildi.
  • Tek sorumlu Zelensky dir. ABD resmen Rusya'yı kuşatma, parçalama ve ekonomik olarak çökertme planları için Zelensky'yi kullandı, kışkırttı. Olan Ukrayna halkına oldu. Putin kendi halkı ve ülkesi için doğru olanı yaptı. Bugün bu hamleyi yapmasaydı ilerde hiç yapamazdı ve Rusya'nın işi biterdi. Yaptırımlar Rusya'yı etkilese de altından kalkar. Ukrayna, Gürcüstan, İsveç ve Finlandiya NATO'ya katılmayı unutsun. Türkiye samimi ve dürüst bir tarafsızlık politikası izlemeli. İnsani yardım dışında Ukrayna'ya silah yardımı yapmamalı. ABD ve Batının hiçbir yaptırım kararına katılmamalı. DURUM BU.
  • Putinin işinide generalleri bitirecek. Bu dünyada artık ona yer yok. Ne demek şehir bombalamak bu devirde. Hitler gibi intihar etsede o da kurtulsa Rusyada.
  • Peki domodedova ve vnukova da aynımı
  • Artık bitsede kurtulsak bu savaştan zaten durumumuz yerlerde hepten beter olduk,zelensky yaktın milletini be kardeşim

Rusya'nın başkenti Moskova'daki üç havalimanından biri olan Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'nda bir terminalin kapatılmasına karar verildi.

Havalimanı yönetimi tarafından yapılan açıklamada, uluslararası hava trafiğindeki kısıtlamalar nedeniyle böyle  bir karar alındığı ifade edildi. D terminalinin kapatılacak olması nedeniyle 15 Mart'tan itibaren mevcut operasyonların B ve C terminallerine transfer edileceği belirtildi.
 
Açıklamada, "Vietnam Airlines, Corendon Airlines, Korean Air, Mongolian Airlines, Aeroflot, Cham Wings Airlines, Air India, Air Serbia'nın operasyonları D terminalinden C'ye transfer edilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, D termialinin istasyon alanındaki park ve trafiği geçici olarak kapatılacak.

Uçuş kısıtlamaları nedeniyle terminal binası kapatılacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kel Ali ~ 2 yıl önce
Tek sorumlu Zelensky dir. ABD resmen Rusya'yı kuşatma, parçalama ve ekonomik olarak çökertme planları için Zelensky'yi kullandı, kışkırttı. Olan Ukrayna halkına oldu. Putin kendi halkı ve ülkesi için doğru olanı yaptı. Bugün bu hamleyi yapmasaydı ilerde hiç yapamazdı ve Rusya'nın işi biterdi. Yaptırımlar Rusya'yı etkilese de altından kalkar. Ukrayna, Gürcüstan, İsveç ve Finlandiya NATO'ya katılmayı unutsun. Türkiye samimi ve dürüst bir tarafsızlık politikası izlemeli. İnsani yardım dışında Ukrayna'ya silah yardımı yapmamalı. ABD ve Batının hiçbir yaptırım kararına katılmamalı. DURUM BU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok öyle bir şey ~ 2 yıl önce
Off be ne akıllısın sen dostum ya… ülkenin başına ne geliyorsa bu cahil özgüveninden geliyor. Size kalsa bağımsız Ukrayna kendini hiç savunmasın direk teslim olsun. Allah korusun yarın bir gün sıcak denizlere inme sevdalısı Ruslar ülkemize saldırsa -ki NATO olmasa muhakkak saldıracaktı şu ana kadar- sizin gibiler herhalde “ülkemizi rahat rahat işgal edebilirsin Putin” diyecek. Demem o ki bırakın bu işleri alanında uzman kişiler karar versin.
cormora ~ 2 yıl önce
Putinin işinide generalleri bitirecek. Bu dünyada artık ona yer yok. Ne demek şehir bombalamak bu devirde. Hitler gibi intihar etsede o da kurtulsa Rusyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti kemalist cengo ~ 2 yıl önce
Peki domodedova ve vnukova da aynımı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık ~ 2 yıl önce
Artık bitsede kurtulsak bu savaştan zaten durumumuz yerlerde hepten beter olduk,zelensky yaktın milletini be kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 2 yıl önce
Aynen Zelenski dediydi zaten gel ülkemi işgal et diye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000