14 Haziran 2018, Perşembe 08:59:55

Uçaktan inen sandığa koştu!

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, tatillerini Ramazan Bayramı'na denk getirerek oylarını kullanıp tatil yapmaya başladı.
  • BİZ UÇUCULAR, UÇUŞUMUZ VARKEN NEDEN HAVALİMANLARINDA OY KULLANAMIYORUZ? VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİREMİYORUZ. BENİM DE BİR TC VATANDAŞI OLARAK SEÇME VE SEÇİLME HAKKIM VAR.
  • Ince ince düşünerek oy verin
  • Oyumuzu yarın kullanacağız. RTE. devam
  • Hem yurtdışında yaşa sonra oy kullanıp burda yaşayan bizlerin hayatının içine et,burda yaşamayan oy kullanmamalı
  • O seçimi kazanamayınca iptal edecekler. Yoksa OHALin devam etmesi için bir sebep görebilen var mı? Fetöcüyü OHAL olmadan da tutuklarsın. Sıkıntı ne ki OHAL hala devam ediyor?
  • Yurtdısında yasayıp ulke kaderıyle oynayanlar nasıl olabiliyor anlamis degilim, Reis diye bagiriyorsun euro kuru icin seviniyorsun, macan yemez almanyadan donmeye. rahata alismissin. senide anlıyoruz gurbetci! oturdugun yerden paran prim yapıyor.
  • oylar reise oylar reise oylar daima reise

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, tatillerini Ramazan Bayramı'na denk getirerek oylarını kullanıp tatil yapmaya başladı. Yurt dışında yaşayan gurbetçiler seçimlerde oy kullanabilmek için tatillerini erkene aldıklarını ifade etti.

Bodrum-Milas Havalimanı dış hatlarda oy kullanma işlemi için kurulan sandıklarda kuyruklar oluşmaya başladı. Yurt dışından Bodrum’a tatile gelen yerli turistler, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için uçaktan iner inmez oy kullandı. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için tatillerini erkene alan yerli turistler Ramazan Bayramı'nı da ülkelerinde geçirmek için Bodrum’a akın etti. 1 haftadır boş olan sandıklar bayrama 2 gün kala dolmaya başladı. Ramazan Bayramı'ndan 1 hafta sonra olacak seçim nedeniyle de Tatillerini Ramazan Bayramı'na göre ayarlayan yerli turistler hem oy kullanma, hem de Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirme fırsatı buldu.

Erken seçim olmasaydı Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçiremeyeceklerini söyleyen yerli turistler oy kullandıktan sonra tatillerine başladı. Dış hatlarda oy kullanan gurbetçiler, "Oy kullanmak için tatilimizi erkene aldık. Ramazan Bayramı'nı da bu vesileyle ülkemizde geçireceğiz. Tatile başlamadan önce oy kullandık. Ülkemiz için en hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Uçaktan inen sandığa koştu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

SN. ALİ KIDIK’IN HABER YAPMASI LÜTFEN ~ 6 yıl önce
BİZ UÇUCULAR, UÇUŞUMUZ VARKEN NEDEN HAVALİMANLARINDA OY KULLANAMIYORUZ? VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİREMİYORUZ. BENİM DE BİR TC VATANDAŞI OLARAK SEÇME VE SEÇİLME HAKKIM VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ince ~ 6 yıl önce
Ince ince düşünerek oy verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milano ~ 6 yıl önce
Oyumuzu yarın kullanacağız. RTE. devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bronco ~ 6 yıl önce
Hem yurtdışında yaşa sonra oy kullanıp burda yaşayan bizlerin hayatının içine et,burda yaşamayan oy kullanmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İptal ~ 6 yıl önce
O seçimi kazanamayınca iptal edecekler. Yoksa OHALin devam etmesi için bir sebep görebilen var mı? Fetöcüyü OHAL olmadan da tutuklarsın. Sıkıntı ne ki OHAL hala devam ediyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istan cıkar ~ 6 yıl önce
Bunu yapamazlar. Uluslararası alanda tanımaz kimse. Dolar 1 haftada 20 tl olur. Zaten tekrar seçilirse dolar yılsonu 10 tl garanti. Ama diktr olduğunu tescillerse batar ülke....
Niyazi ~ 6 yıl önce
Yurtdısında yasayıp ulke kaderıyle oynayanlar nasıl olabiliyor anlamis degilim, Reis diye bagiriyorsun euro kuru icin seviniyorsun, macan yemez almanyadan donmeye. rahata alismissin. senide anlıyoruz gurbetci! oturdugun yerden paran prim yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reis ~ 6 yıl önce
oylar reise oylar reise oylar daima reise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Banu ~ 6 yıl önce
Haremilere oy yok!
Kuyruk ~ 6 yıl önce
Kuyruk çileli bol çöplü pislik içindeki KK lı yıllarımı özledin banu
. ~ 6 yıl önce
Temel Reis?
AK ŞAHİN ~ 6 yıl önce
Reisin emrinde ülkenin hizmetindeyiz. Kimse bizi bu kutlu hizmetten geri koyamaz. 15 temmuz hainlerine bırakmıycaz ülkeyi , Reisi size ezdirmeycez, 2023 elden gitmeyeahh
Sarı korsanlara muhtacık ~ 6 yıl önce
Sarılara mecbur bırakıldık vah ki vah eyvah ki eyvah. Yardııımmm ediiinnnn dosttlarrr, kimse Bay Kemal yeni alanı sormuyor
Monşer ~ 6 yıl önce
Gitmiş teknosadan direksiyon almkş sanayidende iki ayna bilimsel buluş yaptı pinpon
Bay Çetine ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000