27 Haziran 2008, Cuma 07:21:14

Uçakta uyuma numarası yaptılar!

Mehmet Ali Erbil ile Hüsnü Şenlendirici arasında gerginlik, yaptıkları uçak yolculuğu sırasında da sürdü.
  • al birini vur diğer ikisine...geçiniz, memleket ne derdinde bunlar ne derdinde, haberlerini yapıp prim vermeyin bööle insanlara, herkes kimin ne olduğunu biliyor, en tepeye ismi yazılanları bile:)

Mehmet Ali Erbil ile Hüsnü Şenlendirici arasında Gülben Ergen'in programına konuk oldukları gün yaşanan gerginlik, geçtiğimiz hafta uçak yolculuğu sırasında da sürdü.

Ergen'in programınını tanıtımlarında adının Hüsnü Şenlendirici'den sonra yazılmasına tepki gösterip canlı yayına katılmayan Erbil, daha sonraki günlerde kendisi için "Anropozda" diyen ünlü klarnetçiyle Kıbrıs uçağında karşılaştı. Erbil, Gülben Ergen'le Kaya Artemis otelde sahneye çıkmak için 21 Haziran Cumartesi günü Kıbrıs Türk Havayolları uçağına binerken, aynı uçakta Kıbrıs'ta Rock's Otel'deki programına gidecek olan Hüsnü Şenlendirici ve sevgilisi Deniz Seki ile karşılaştı. Şenlendirici ile Seki, göre ünlü şovmenin uçağa bindiğini görünce uyuyor numarası yaparak yaşanması muhtemel bir tartışmadan kaçındılar. Business Class'ta yolculuk yapan Seki ile Şenlendirici'nin arka koltuklarında Mehmet Ali Erbil oturdu. İki sevgili, Erbil uçaktan inene kadar ünlü şovmenle gözgöze gelmemeye özen gösterdi.

Kaynak: Hürriyet

Uçakta uyuma numarası yaptılar!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
al birini vur diğer ikisine...geçiniz, memleket ne derdinde bunlar ne derdinde, haberlerini yapıp prim vermeyin bööle insanlara, herkes kimin ne olduğunu biliyor, en tepeye ismi yazılanları bile:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000