21 Ocak 2019, Pazartesi 23:22:45

Uçakta şok anlar: İki yolcu tekme tokat birbirine girdi!

Bir havayolu şirketinin Singapur uçuşunu yapan uçağında iki yolcu tekme tokat birbirine girdi. O anlar saniye saniye kaydedildi.
  • İnsanların kalplerindeki pisliği aslında görseydiniz, İslâm’a olan aşkınız artardı...
  • Ucak Singapur Havayollarinin ucuzcu sirketi Scoot Havayollari. Ucus biraz gecikince yolcu daha cok alkol almaya baslamis terminal ve ucakta ve sonrasi gordugunuz gibi. Nasil oluyorda ucaga aliyorlar boyle yolculari? Gold Coast degilde Sydney'e donmelerinin sebebi yolcunun baglanip sakinlestirilmesi ve Singapur Havayollarinin cok sayida seferi olmasinda dolayi. Scoot'teki yolcularin hepsi Sydney'den Singapur ucaklariyla Singapura gonderilmisler. SIA nin Sydney'den gunde 6 seferi var.
  • Bir an kendimi e-learing te sandım.

Bir havayolu şirketinin Singapur uçuşunu yapan uçağında iki yolcu tekme tokat birbirine girdi. O anlar saniye saniye kaydedildi. 

Scoot Havayolları'nın Avustralya'nın Queensland eyaletindeki Gold Coast şehrinde bulunan havalanan uçağı Singapur'un Changi Havalimanı'na gidiyordu. 

Gold Coast-Singapur seferini gerçekleştiren uçak havalandıktan kısa süre sonra iki erkek yolcu sözlü tartışmanın ardından tekme tokat birbirine girdi. Yolculardan birinin uçağın rötarlı kalkmasına da sinirlendiği ve sürekli alkol aldığı belirtildi. 

Yaşanan olay diğer yolcuların da müdahalesi ile güçlükle yatıştırılırken uçağın pilotu Avustralya'nın Sidney'deki Kingsford Havalimanı'na acil iniş yaptı. 

Alkollü yolcu Sidney'e inişin ardından polisler tarafından göz altına alınırken, kavgaya karışan diğer yolcu ise başka bir uçağa transfer edildi. 



Uçakta şok anlar: İki yolcu tekme tokat birbirine girdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ahhhh ah ~ 5 yıl önce
İnsanların kalplerindeki pisliği aslında görseydiniz, İslâm’a olan aşkınız artardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gorduk ~ 5 yıl önce
15 senede gorduk, ne sifirlamasi kaldi, ne kanun kaldi, ne danismanligi, ne kutularda paralar kald,ne 3 kurusluk ihaley 5 kurusa yaptiriphavuz yapmalari kaldi, ne rusveti kaldi, ne ordu kaldi, ne darbesi kaldi..nede 4 milyon suriyelisi kaldi... sorsan hepsi en iyi musluman, sorsan hersey din icin mubah.. (benim favorim milletin orasina birsey yapacagiz diyen adamin, dedikten sonra milletin basinin elinden odul almasi)
Ucak ~ 5 yıl önce
Ucak Singapur Havayollarinin ucuzcu sirketi Scoot Havayollari. Ucus biraz gecikince yolcu daha cok alkol almaya baslamis terminal ve ucakta ve sonrasi gordugunuz gibi. Nasil oluyorda ucaga aliyorlar boyle yolculari? Gold Coast degilde Sydney'e donmelerinin sebebi yolcunun baglanip sakinlestirilmesi ve Singapur Havayollarinin cok sayida seferi olmasinda dolayi. Scoot'teki yolcularin hepsi Sydney'den Singapur ucaklariyla Singapura gonderilmisler. SIA nin Sydney'den gunde 6 seferi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oney ~ 5 yıl önce
Bir an kendimi e-learing te sandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000