14 Temmuz 2020, Salı 09:08:38

Uçakta panik anları kamerada

Suudi Arabistan'dan Hindistan'a sefer yapan yolcu uçağı türbülansa girdi.
  • Kaşlardan videoya odaklanamadım.
  • Bu video türbülans sonrasında çekilmiş. İnternette başka videolar var.Asıl uçaktaki sallantıyı o videoda izleyebilirsiniz
  • sosyal mesafeye riayet etmediklerini görüyorum, düşerken dahi sosyal mesafeyi koruyalım lütfen.
  • 5 yillik tecrübeme dayanarak orta şiddetli bir türbülans olduğunu tahmin ediyorum. Uçağa zarar vermez sadece ayakta durmayı zorlaştırır şiddetli türbülans olsaydı eğer herkes bi 3,5 atardı kaptanda dahil. Işte bizim çalışma ortamımız yüksek risk ve donanım gerektiren bu işi yapanlara saygı gösterin ve size söyledikleri talimatlara uyun bazen hafif bir sarsıntıda kemer bağlantımız zamanlar oldu yolcudan aşırı tepki aldık sanki yolcuyu zevkine kemer baglatiriyormus gibi bir izlenim oluyor inanın ki bizde arkada veya önde yerlerimize geçip bizlerde kemer bağlıyoruz. Unutulmamalıdır ki uçak bu altında zemin yok havada giden bir araç tabiki hava boşluğu anı ısı değişimi önden giden diğer uçağın bıraktığı hava akımına kapılabilir eğer uçak yolculuğumuzun güvenli geçmesini istiyorsanız uçuş ekibinin talimatlarına uyun. Yoksa sonra basınıza gelenlerden onlar sorumlu değildir.
  • Herseyleri abarti tiplerini sevdigimin araplarinin ya
  • nerde türbülans
  • Korkunun ecele faydası yok

Suudi Arabistan'dan Hindistan'a sefer yapan yolcu uçağı türbülansa girdi. O sırada yolcu kameralarına yansıyan görüntülerde, uçaktakilerin panik yaşadığı görülürken, çığlık atanlar ve ağlayanların olduğu da duyuldu.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan Hindistan'ın Keşmir bölgesine sefer yapan IndiGo Havayolları'na ait yolcu uçağı, türbülansa girdi. Yaklaşık 2 dakika süren türbülansta yolcular büyük panik yaşadı. Yolcu kamerasınca kaydedilen görüntülerde, panik anları ve dua edenlerin görüntüsü yer alırken; çığlık atanların ve ağlayanların sesleri de duyuldu. Uçağın Keşmir'e ulaştığı ve olayda yaralanan olmadığı aktarıldı.

 

Uçakta panik anları kamerada

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Mokoko ~ 4 yıl önce
Kaşlardan videoya odaklanamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göksel ~ 4 yıl önce
Bu video türbülans sonrasında çekilmiş. İnternette başka videolar var.Asıl uçaktaki sallantıyı o videoda izleyebilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayatevesığar ~ 4 yıl önce
sosyal mesafeye riayet etmediklerini görüyorum, düşerken dahi sosyal mesafeyi koruyalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas zede ~ 4 yıl önce
5 yillik tecrübeme dayanarak orta şiddetli bir türbülans olduğunu tahmin ediyorum. Uçağa zarar vermez sadece ayakta durmayı zorlaştırır şiddetli türbülans olsaydı eğer herkes bi 3,5 atardı kaptanda dahil. Işte bizim çalışma ortamımız yüksek risk ve donanım gerektiren bu işi yapanlara saygı gösterin ve size söyledikleri talimatlara uyun bazen hafif bir sarsıntıda kemer bağlantımız zamanlar oldu yolcudan aşırı tepki aldık sanki yolcuyu zevkine kemer baglatiriyormus gibi bir izlenim oluyor inanın ki bizde arkada veya önde yerlerimize geçip bizlerde kemer bağlıyoruz. Unutulmamalıdır ki uçak bu altında zemin yok havada giden bir araç tabiki hava boşluğu anı ısı değişimi önden giden diğer uçağın bıraktığı hava akımına kapılabilir eğer uçak yolculuğumuzun güvenli geçmesini istiyorsanız uçuş ekibinin talimatlarına uyun. Yoksa sonra basınıza gelenlerden onlar sorumlu değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salak millet ~ 4 yıl önce
Herseyleri abarti tiplerini sevdigimin araplarinin ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayhan ~ 4 yıl önce
nerde türbülans

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coni Moni ~ 4 yıl önce
Korkunun ecele faydası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000