20 Temmuz 2019, Cumartesi 10:44:06

Uçakta dehşet anları

Romanya merkezli Tarom Air'in Bükreş-Kahire seferini yapacak yolcu uçağında kabin ekibiyle tartıştığı iddia edilen bir adamın uçaktan inmesi istendi, ailesiyle seyahat eden adam inmeyi reddedince uçakta dehşet dolu anlar yaşandı.
  • ah sh here we go again...
  • Çocuğu olan adam insan gibi davranacak o zaman. Kurallara uyacak. Ailesinin yanında kurallara uymuyor napalim ailesi var diye göz mu yumsunlar
  • El bagajı yüzünden çitkef mısır uyruklu yolcunun neden olduğu olay olarak değerlendirdim. Ortalığı velveleye verip haklı çıkmak istemiş ama Romen polis.ekip yememiş anlaşılan :)
  • Bu yolcunun kara listeye alinip bir daha hicbir havayollarinda ucamamasi saglanmali ve ayrica polise direnmekten ve ucus guvenligini tehlikeye atmaktsn yargilanip hapis cezasi almasi gerekir.
  • Bu çanta olayını yolcular neden bu kadar sorguluyor anlamıyorum. Kabin görevlisi senin çantanı ne yapsın. O çantanın orada olmaması gerektigi için baş üstüne aldirtiyor. Sürekli bir sorgulama. Neden yanımda kalmıyor. Neden burada kalmıyor. Sanki görevlinin sana garezi var. Senin keyfini kaçırmaktan zevk alıyor da uğraşıyor senle. Bir de arapları elestirmissiniz. Bizim milletimiz çok mu farklı. Gelişmiş ülkelerdeki insanlarda aşırı bilinç patlaması var. Üzerinde üniforması olan biri benden bir şey istiyorsa kural böyle olduğu için istiyor bunu yapmam gerekiyor bilincinde. Sorgulamıyor.
  • Konuya sadece kamera görüntülerine bakarak yorum yapacak olursanız polis kötü Mısır’lı yolcu haklı gibi görürsünüz. Ama detaylara bakarsanız bagajını koridora koyup bagaj bölümüne yerleştirmemek, kurallara uymayıp, uyarıları dikkate almamak, uçuş güvenliğini riske atacak kural dışı davranışınızı devam ettirip uçağı rötara sokmak gibi yolcunun işlediği suçlar mevcut. Bunun üzerine de polise mukavemet göstermiş. Şiddete karşıyız ama kimse kusura bakmasın güvenlik güçleri sonuna kadar haklı. Uluslar arası bir kuraldan bahsediyoruz. Tüm yolcuların medeni bir şekilde uyması gereken kuraldan
  • Arap olduğu için hiç şaşırmadım. Tarom Air ucuz atlatmış, koridora da yapabilirdi.
  • aman arap iste yapmistir bir gorgusuzluk hepiniz biliyosunuz ztn ...
  • Misirlilar Romanyayi istila etmis.
  • Is coming. Soon in theatres.

Romanya merkezli Tarom Air'in Bükreş-Kahire seferini yapacak yolcu uçağında kabin ekibiyle tartıştığı iddia edilen bir adamın uçaktan inmesi istendi, ailesiyle seyahat eden adam inmeyi reddedince uçakta dehşet dolu anlar yaşandı.

Bükreş Havalimanı'nda yaşanan ve yerel medyaya yansıyan haberlere göre olay şöyle gelişti; Bir çocuğu ve eşiyle Kahire'ye gitmek üzere Tarom Air uçağına binen adam, valizini onaylanan yere koymayınca kabin ekibi tarafından uyarıldı.

Uyarılar bir süre sonra yolcu ve kabin ekibi arasında tartışmaya dönüştü. Bunun üzerine kaptan pilot o yolcunun uçaktan indirilmesini aksi halde kalkış yapmayacağını duyurdu. Uçağa gelen polis adamı uçaktan indirmek istedi ancak ailesiyle seyahat eden adam inmeyi reddetti. Uyarıları dinlemeyen adam gözaltına alınmak istendi. 

Gözaltına direnen yolcu ile polis arasında yaşananlar nedeniyle uçakta çocuklar ve bazı yolcular fenalık geçirdi.

Bazı yolcuların polislere 'Yapmayın çocuğu var' dediği duyuldu.

Sefer yaklaşık 3 saat gecikmeye uğradı.

İşte o anlar:

 

Uçakta dehşet anları

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

CJ ~ 5 yıl önce
ah sh here we go again...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarih Tarih ~ 5 yıl önce
Çocuğu olan adam insan gibi davranacak o zaman. Kurallara uyacak. Ailesinin yanında kurallara uymuyor napalim ailesi var diye göz mu yumsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çirkeflik ~ 5 yıl önce
El bagajı yüzünden çitkef mısır uyruklu yolcunun neden olduğu olay olarak değerlendirdim. Ortalığı velveleye verip haklı çıkmak istemiş ama Romen polis.ekip yememiş anlaşılan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapilacak olan ~ 5 yıl önce
Bu yolcunun kara listeye alinip bir daha hicbir havayollarinda ucamamasi saglanmali ve ayrica polise direnmekten ve ucus guvenligini tehlikeye atmaktsn yargilanip hapis cezasi almasi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çanta ~ 5 yıl önce
Bu çanta olayını yolcular neden bu kadar sorguluyor anlamıyorum. Kabin görevlisi senin çantanı ne yapsın. O çantanın orada olmaması gerektigi için baş üstüne aldirtiyor. Sürekli bir sorgulama. Neden yanımda kalmıyor. Neden burada kalmıyor. Sanki görevlinin sana garezi var. Senin keyfini kaçırmaktan zevk alıyor da uğraşıyor senle. Bir de arapları elestirmissiniz. Bizim milletimiz çok mu farklı. Gelişmiş ülkelerdeki insanlarda aşırı bilinç patlaması var. Üzerinde üniforması olan biri benden bir şey istiyorsa kural böyle olduğu için istiyor bunu yapmam gerekiyor bilincinde. Sorgulamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakış açısı ~ 5 yıl önce
Konuya sadece kamera görüntülerine bakarak yorum yapacak olursanız polis kötü Mısır’lı yolcu haklı gibi görürsünüz. Ama detaylara bakarsanız bagajını koridora koyup bagaj bölümüne yerleştirmemek, kurallara uymayıp, uyarıları dikkate almamak, uçuş güvenliğini riske atacak kural dışı davranışınızı devam ettirip uçağı rötara sokmak gibi yolcunun işlediği suçlar mevcut. Bunun üzerine de polise mukavemet göstermiş. Şiddete karşıyız ama kimse kusura bakmasın güvenlik güçleri sonuna kadar haklı. Uluslar arası bir kuraldan bahsediyoruz. Tüm yolcuların medeni bir şekilde uyması gereken kuraldan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feza Zat ~ 5 yıl önce
Arap olduğu için hiç şaşırmadım. Tarom Air ucuz atlatmış, koridora da yapabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaan ~ 5 yıl önce
aman arap iste yapmistir bir gorgusuzluk hepiniz biliyosunuz ztn ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-2f2 ~ 5 yıl önce
Misirlilar Romanyayi istila etmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mazbata ~ 5 yıl önce
Is coming. Soon in theatres.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000