03 Şubat 2011, Perşembe 09:59:50

UÇAKLARINA EL KONULDU

Arap dünyasına Tunus'taki devrim ile verilen ihtarın meyveleri gelmeye devam ediyor. Fransa ve İsviçre devrik Tunus lideri Bin Ali'nin ülkelerinde bulunan uçaklarına el konulduğunu açıkladı.
  • Amerikanin yerlestirdigi kuklalar tek tek düsüyor sirada Misir,Yemen,ürdün,Fas var.!!!! Hepsi diktatör ve benden sonra oglum var diyorlar. Bir Mubarak gidiyor bir Mubarak geliyor. 5 milyonluk Israil ile baris içinde yasiyorlar diye 80 Milyon misirliya seçim hakki vermiyorlar neymis Mubarek giderse Islamcilar gelmesin diye.
  • valla helal olsun tunuslulara. 23 yıl boyunca sömürüldüler yeni sesleri çıktı ama zararın neresinden dönülse kar.
AB Dışişleri bakanlarının, Tunus'un devrik lideri Zeynelabidin Bin Ali'nin mal varlığını dondurma kararı almasının ardından ilk hamle Fransa'dan geldi. Fransız yetkililer, 23 yıllık iktidarını halk isyanı nedeniyle terk eden Bin Ali'nin ailesine ait bir uçağa el konulduğunu açıkladı. Bombadier tipi uçak, Paris yakınlarındaki Le Bourget Havaalanı'nda bir haftadır hangarda bekletiliyordu. Açıklama, üç Fransız sivil toplum kuruluşunun Bin Ali'ye yolsuzluk suçlamasıyla dava açmasını izliyor. İsviçre de Bin Ali'nin milyonlarca franklık hesaplarını dondurdu ve bir Falcon 9000 uçağa el koydu. Tunus'ta halkın ayaklanması üze-rine Zeynel Abidin Bin Ali 14 Aralık'ta Suudi Arabistan'a kaçmıştı. Bin Ali ve ailesinin, 5 milyar dolarlık bir serveti olduğunu öne sürülüyor.
UÇAKLARINA EL KONULDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Amerikanin yerlestirdigi kuklalar tek tek düsüyor sirada Misir,Yemen,ürdün,Fas var.!!!! Hepsi diktatör ve benden sonra oglum var diyorlar. Bir Mubarak gidiyor bir Mubarak geliyor. 5 milyonluk Israil ile baris içinde yasiyorlar diye 80 Milyon misirliya seçim hakki vermiyorlar neymis Mubarek giderse Islamcilar gelmesin diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valla helal olsun tunuslulara. 23 yıl boyunca sömürüldüler yeni sesleri çıktı ama zararın neresinden dönülse kar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000