31 Ocak 2022, Pazartesi 09:11:20

Uçak proje süreleri artık daha kısa

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, uçak proje sürelerinin kısaldığını söyledi.
  • Uçak projeleri artık daha kısaysa çeşit çeşit model model yap hemen niye bekliyorsun? Sanırsın bisiklet yapıyor. Bir insan koltuk için bu kadar sallamamalı. İşi gücün palavra,hikaye anlatmak.
  • Temel bey kolay gelsin sayın müdürüm 2010-2015 yılları arasında tagged görev yapmaktaydı rahatsızlıktan dolayı uçak altında işten çıkarıldım tazminatsız ve dava açtım mahkeme beni haklı buldu şey ya da verdi ne yazık ki işveren DGS'ye beni tekrar işe almadı hala devam devam evet etmektedir ve TGS yönetim kurulu komple değişmesi lazım aşta İsmail Aydın olmak üzere oraya bir el atın
  • Gideceginiz sure artik daha kisa
  • Senin gibi birinin olduğu yerde tügvalı,partili,cemaatçi,tarikatçi haricinde hangi aklı başında genç çalışır? Torpil,hemşehricilik,adam kayırma,mobbing ne arasan bolca var hamdolsun !
  • 20 yıldır aynı hikaye
  • gidicisiniz, cok yakinda insAllah!!
  • torpillilerden hakkı olanlar tusaşa giremiyor yalnız. En sağlam torpil burada dönüyor. mühendislik şirketine çalışan alımı için sosyoloji mezununun çalıştığı yer burası.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, uçak proje sürelerinin kısaldığını söyledi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Hava ve Uzay Araçları Tasarım Laboratuvarı açılış töreninde konuşan Kotil, “Yeni dünyayı, gençler sökerler. Bizim de onlara ihtiyacımız var. Bakın, 10 yılda biten uçak projeleri 2 yıla indi. Çünkü toplantıya gerek kalmıyor” dedi.

Kotil, Hava ve Uzay Araçları Laboratuvarı’na ekstra destekler vereceklerini de duyurdu. Product Lifecycle Management’ın (PLM) tasarımcılıkta yeni bir kavram olduğunu belirten Kotil, “Çok yeni bir dünyayla karşı karşıyayız. Biz bunu TUSAŞ’ta yaşıyoruz. Sıfır kilometre mühendislere bu sistemi öğretiyoruz. Bu sistem bir kültür dönüşümü, bir şeyi elektronik ortamda A’dan Z’ye yapmak” ifadelerini kullandı.

Donanımlı gençler yetişecek
İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ise “Yeni kurulan laboratuvarımızda gençlerimiz, en güncel mühendislik yazılımlarının yanında dev şirketlerde kullanılan PLM programını tanıyıp öğrenecekler. Böylece mesleki hayatlarına daha donanımlı ve birikimli olarak başlayacaklar” yorumunu yaptı.

Uçak proje süreleri artık daha kısa

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

temelum uşağum ~ 2 yıl önce
Uçak projeleri artık daha kısaysa çeşit çeşit model model yap hemen niye bekliyorsun? Sanırsın bisiklet yapıyor. Bir insan koltuk için bu kadar sallamamalı. İşi gücün palavra,hikaye anlatmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özkan ~ 2 yıl önce
Temel bey kolay gelsin sayın müdürüm 2010-2015 yılları arasında tagged görev yapmaktaydı rahatsızlıktan dolayı uçak altında işten çıkarıldım tazminatsız ve dava açtım mahkeme beni haklı buldu şey ya da verdi ne yazık ki işveren DGS'ye beni tekrar işe almadı hala devam devam evet etmektedir ve TGS yönetim kurulu komple değişmesi lazım aşta İsmail Aydın olmak üzere oraya bir el atın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sure ~ 2 yıl önce
Gideceginiz sure artik daha kisa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genç ~ 2 yıl önce
Senin gibi birinin olduğu yerde tügvalı,partili,cemaatçi,tarikatçi haricinde hangi aklı başında genç çalışır? Torpil,hemşehricilik,adam kayırma,mobbing ne arasan bolca var hamdolsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heheheh ~ 2 yıl önce
20 yıldır aynı hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bosuna cirpinma ~ 2 yıl önce
gidicisiniz, cok yakinda insAllah!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
torpillilerden hakkı olanlar tusaşa giremiyor yalnız. En sağlam torpil burada dönüyor. mühendislik şirketine çalışan alımı için sosyoloji mezununun çalıştığı yer burası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000