29 Mart 2024, Cuma 14:18:36

Uçak bileti fiyatlarındaki artış seyahat severleri korkuttu!

Uçak bileti fiyatlarının artış trendi seyahat edenleri endişelendiriyor.
  • Ney ne ney Fransa mı Ulan Türkiyedeki uçakbiletlerin şaftı kaydı utananın bu fiyatları halka çekmeye
  • Hepsi hava civa

Fransa'da, uçak bileti fiyatlarının artış trendi seyahat edenleri endişelendiriyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Pazartesi günü yayınladığı verilere göre, ülkedeki uçak biletlerinin fiyatları Şubat ayında bir kez daha yükseldi. Bu yükselişin arkasında ise artan enerji krizi etkili oluyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, Ocak ayındaki yüzde 5'lik artıştan sonra, Şubat ve Mart aylarında tüm destinasyonlar genelinde yüzde 26,2'lik bir artış yaşandı. Orta mesafeli uçuşlarda ise bilet fiyatları geçen yıla kıyasla yüzde 13,1 oranında arttı.

Uzmanlara göre, fiyat artışlarının önümüzdeki haftalarda da devam etmesi bekleniyor. Avrupa'nın düşük maliyetli uçuşlarla tanınan havayolu şirketi Ryanair, 10 Euro'dan bilet satışı yapmayı sonlandırdığını duyurdu.

Enerji krizinin etkisiyle havayolu sektöründe yaşanan bu fiyat artışları, seyahat planları yapanları daha dikkatli olmaya yönlendiriyor. Uçak biletlerindeki yükseliş, gelecek seyahatlerin maliyetini etkileyebilir ve seyahat planları üzerinde düşündürücü bir etki yaratabilir.

Uçak bileti fiyatlarındaki artış seyahat severleri korkuttu!

Yorumlar

Fransa ~ 29 gün önce
Ney ne ney Fransa mı Ulan Türkiyedeki uçakbiletlerin şaftı kaydı utananın bu fiyatları halka çekmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvar ahmet ~ 29 gün önce
Hepsi hava civa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000