06 Mayıs 2010, Perşembe 09:19:22

"Uçağını kaçıran bana selam gönderiyor!"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, attıkları adımlar sayesinde herkesin uçağa binme imkanına kavuştuğunu ifade ederek, bununla ilgili 'fıkra' gibi yaşanan bazı olayları anlattı.
  • Sayın bakanım, kabin memurları da selam eder size......
  • Alanyalılar da size içtaşla çok selamlaştığınız için selam söylüyorlar sayın yıldırım..
  • sayenizde ewet minibüs gibi oldu....bi kapıdan bağırmadığımız eksik ankara ankara bi koltuk kaldı gel abi gell
  • hem torpilin yok hemde kabiliyetin e ne duruyorsun helva yapsana , helva yapsanaaa ......
  • merhaba sayın bakan bu latifeleri bırakında dhmi personeli için yapacağınız zam sözününüzün arkasında olun lütfen...yoksa selam söylemicekler....
  • Sayın Bakan selamlar olsun... anladın sen onu ;)
  • Sn Bakan'ım , işsiz Türk pilotlarının da selamı var.Hepsi de Amerika'lı pilot alımına çok kızgın ve seçimleri iple çekiyorlar.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sorumluluğundaki bütün sektörler itibarıyla vatandaşla sürekli içli-dışlı olduğunu belirterek, bu konularda şikayeti olan herkesin kendisine selam gönderdiğini söyledi.
 
Türkiye Lojistik Zirvesi'nde konuşan Binali Yıldırım, bakanlığı ile ilgili sektörlerin son dönemdeki gelişimlerine dikkat çekti. Yıldırım'ın konuşurken,"Arabası yola çıkar yolda kalır beni anar. Uçağı kaçırır bana selam gönderir. Telefonu çekmez beni anar. Vatandaşla içli dışlıyız yani. Bundan rahatsız değilim." şeklindeki ifadeleri, dinleyicileri kahkahaya boğdu.

Özellikle havacılık alanında yapılan yatırımlarla doğudaki vatandaşın da batıdaki vatandaşın da uçak kullanmaya başladığını belirten Yıldırım, bu konuda yaşanmış fıkra gibi hikayeleri, salondakilerle paylaştı. Yıldırım'ın, dinleyenleri kahkahaya boğan bazı hikayeleri şöyle:

"SENİ UÇAKTAN İNDİ SANMIŞTIM"

"Uçakta 'business class' bölümünde uçan yolcu, perdeyi açıp yerinden kalkarak arkaya doğru gitti. Arkadaki bir yolcu da kalkıp, onun yerine oturdu. Koltuğun sahibi yolcu bir süre sonra geri geldiğinde, 'Hayırdır hemşerim bu koltuk benim' deyince koltuğa oturan yolcu, 'Abi kusura bakma ben seni indin zannettim.' cevabını verdi." Yıldırım, tebessümle anlattığı bu hikayeye şunları ekledi: "Minibüse biner gibi uçağa biniyor vatandaşımız artık. Yolcularımızın uçaklarla özgüveni arttı."

ACENTANIN ÖNÜNE GELMEYEN UÇAK!

"Diyarbakır'da bir ilçede, bir vatandaşımız hayatında ilk defa uçağa binecek. Saat 4.30'daki uçağa bilet almış. İlçedeki yazıhaneye erkenden gitmiş. Saat 4.00 olmuş uçak yok. 4.30 oluyor, ses yok. Ardından oradaki görevliye giderek, 'Ömrümüzde bir defa uçağa binecektik o da gelmedi.' diye sitem eder."

"Uçağını kaçıran bana selam gönderiyor!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın bakanım, kabin memurları da selam eder size......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alanyalılar da size içtaşla çok selamlaştığınız için selam söylüyorlar sayın yıldırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayenizde ewet minibüs gibi oldu....bi kapıdan bağırmadığımız eksik ankara ankara bi koltuk kaldı gel abi gell

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hem torpilin yok hemde kabiliyetin e ne duruyorsun helva yapsana , helva yapsanaaa ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
merhaba sayın bakan bu latifeleri bırakında dhmi personeli için yapacağınız zam sözününüzün arkasında olun lütfen...yoksa selam söylemicekler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Bakan selamlar olsun... anladın sen onu ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Bakan'ım , işsiz Türk pilotlarının da selamı var.Hepsi de Amerika'lı pilot alımına çok kızgın ve seçimleri iple çekiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000