06 Ocak 2014, Pazartesi 14:38:36

UÇAĞIN KANADI PARÇALANDI... FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ!

Air India'ya ait yolcu uçağı yoğun sisin etkisini gösterdiği şartlarda iniş gerçekleştirdi. Uçağın kanadı parçalandı.
  • Aslında var ama protection devreye girmeden wing strike yaşanabilir.asıl bank protection flight mode için ancak flare mode da lateral kontrol flight mode dadır.o yüzden çok anlamı yok flaredeyken.işin özü flare aşamasında pilot protection var :)
  • airbus da kanat vurma protection yokmu?
  • Globaly foosssss,ah bu yonetim ve adamlari batiricaklar air india'yi kadrolastikca kadrolasiyolar,NEREDESİNİZ THY VE İKTİDAR DUSMANLARİ HAYDİ KLAVYE BASİNA::))))) tk'ya girememis gabiler,capsizlar,vasifsiz klavye pilotlari haydiiiii

Hindistan'ın milli havayolu şirketi Air India'ya ait A320 tipi yolcu uçağı, dün akşam saatlerinde yoğun sisli bir havada iniş gerçekleştirdi. İniş sırasında uçağın hakimiyetini kaybeden pilotlar, sol kanadın uç kısmını sert zemine sürttü.

Jaipur Uluslararası Havalimanı'nda yaşanan olay sonrası uçağın sol kanat ucu parçalandı. Havalimanı yetkililerinden yapılan açıklamada, uçakta 168 yolcu ve 5 mürettebat bulunduğu ifade edildi. Uçakta bulunan yolcuların olay sırasında panik yaşadığı ancak kimsenin burnunun dahi kanamadığı belirtildi. Hindistan basında da geniş yer ayrılan olay, "Facianın eşiğinden dönüldü" şeklinde yorumlandı.

Uçağın pilotunun yaşanan olaydan önce bir kez Delhi Havalimanı'na inmeyi denediği ancak yoğun sis nedeniyle Jaipur'a yönlendirildiği öğrenildi.

UÇAĞIN KANADI PARÇALANDI... FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Protection ~ 10 yıl önce
Aslında var ama protection devreye girmeden wing strike yaşanabilir.asıl bank protection flight mode için ancak flare mode da lateral kontrol flight mode dadır.o yüzden çok anlamı yok flaredeyken.işin özü flare aşamasında pilot protection var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgi varsada ~ 10 yıl önce
Ne diyorsun kardeş? Olan 2 kuruşluk bilginide hurda haşat Türkçenle telef ettin. Bi nane anlaşılmıyor :)
protection ~ 10 yıl önce
airbus da kanat vurma protection yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Globaly foosssss,ah bu yonetim ve adamlari batiricaklar air india'yi kadrolastikca kadrolasiyolar,NEREDESİNİZ THY VE İKTİDAR DUSMANLARİ HAYDİ KLAVYE BASİNA::))))) tk'ya girememis gabiler,capsizlar,vasifsiz klavye pilotlari haydiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa ~ 10 yıl önce
bu vatandas THY de calisiyorsa hakikaten yazik.ne gunlere kaldik degil havaalaninda topkapi garajinda bile bulamassin boylesini
bu ne ~ 10 yıl önce
Air India wing strike ve THY arasında bağlantı kurabilen var mı hakkaten ya?O zaman Lufthansa da işin içinde :))))) http://www.youtube.com/watch?v=aYiLaK5bIJo
sen kimsin ~ 10 yıl önce
evet gerçekten bunu yazan kişi TK'da ise ve üzerine pilotsa yazık bize bi THY li olarak vay halimize...
Müstehakkını ~ 10 yıl önce
Bu nasıl bir psikolojidir yahu. Oğlum git tedavi ol. Açıkçası sen hastasın ve tedaviye ihtiyacın var. Havacı olabilmek için önce iyi insan olmak lazım.
Awacs ~ 10 yıl önce
iyimisin?
Cpt.Almond Moustache ~ 10 yıl önce
Hanımlar,Beyler siz arkadaşı dert etmeyin. O bazen elinde lisansı olan ama işe alınmayan bir pilotu, bazen yurt dışında çalışan bir pilotu, bazen ATC çalışanını, bazen de sanki ground da çalışan birini oynuyor. Anlayacağınız durum vahim.Havacılık sektörüne "taksicilik" yönüyle bile bağlı biri buradaki her habere "3-5" yorum yazacak vakti bulamazdı zaten. Ciddi havacı meslektaşlar buraya yorum yazacak vakti nadiren buluyor. Herkese iyi uçuşlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000